Şimdi Ara

Vodafone Hat Devir Ücreti ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Geçen sene aldım sıfır hat 30 Tl verdim

Ilk 3 ay da 27 gb internet verdi hediye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

Geçen sene aldım sıfır hat 30 Tl verdim

Ilk 3 ay da 27 gb internet verdi hediye
    Geçen yıl olmuş olabilir; halihazırda şuan imkansız hocam, hayırlısı olsun...
  • vodafoncu V kullanıcısına yanıt
    Bu yıl da şubat ayında gördüm 35 tl sonra 55 TL olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 2 Mayıs 2020; 18:24:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

Bu yıl da şubat ayında gördüm 35 tl sonra 55 TL olmuş
    Güncel devir ücretleri aşağıdaki gibidir:

Faturalı Hat Devri:
    İlk tesis ÖİV ve ruhsatname ücretine denk gelen 92,86 TL 12 taksit ile abonenin faturasına yansıyacaktır.
    Devir ücreti için alınacak tüm vergiler dahil 10,75 TL abonenin faturasına ayrıca yansıtılır.

Ön Ödemeli Hat Devri:
    27,86 TL, aboneden nakit tahsil edilir. Bu alınan tutar, devir ücreti sonucunda doğan ruhsatname ücreti karşılığı alınacaktır.
    Devir ücreti tüm vergiler dahil 10,75TL olarak abonenin hattında yüklü TL miktarından çekilecektir.

- Hem bireysel hem kurumsal hatlarda geçerlidir.

- İstisnai durumlar için Vodafone şubelerinden veya müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilirsiniz.

Faturasız hattım var kendi adıma değil. Kendi adıma almak için Vodafone bayilerine sordum 50-60 TL talep edildi. Nerede adalet? Neden bu ücretlere uyulmuyor?
    Hadi bunu geçtim sistem yok denilip işlemim yapılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66E1D14BF -- 2 Mayıs 2020; 17:30:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-66E1D14BF

Faturasız hattım var kendi adıma değil. Kendi adıma almak için Vodafone bayilerine sordum 50-60 TL talep edildi. Nerede adalet? Neden bu ücretlere uyulmuyor?
    Hadi bunu geçtim sistem yok denilip işlemim yapılmadı.
    Hocam öncelikle hayırlı ramazanlar, hat devir işlemlerinde küçük işletmelerde işgüzarlık yapan yerleri şikayet edebilirsiniz.
    Benim açıklamada yer alan ücret sabittir onun dışında ücret alınmaması gerekiyor.
    Müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı oluşturdum. Bir gün sonra tekrardan arayıp şikayet kaydının sonucunu öğrenmek istediğimi söyleyince, şikayet ettiğiniz bayi zaten belirlenen ücret doğrultusunda hareket ettiğini söylüyor denildi bana. Sorun vodafonedan kaynaklı bence. Geçtiğime de bin pişman oldum. Yeni bir numara almayı düşünüyorum. Bir daha Vodafone mu?
    ASLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66E1D14BF -- 2 Mayıs 2020; 19:2:22 >
  • Size kalmış hocam birşey diyemem hayırlı akşamlar.
    50 tl ye sıfır hat veriyorlar ?

Vodafone Hat Devir Ücreti ?Vodafone Hat Devir Ücreti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 7 Mayıs 2020; 0:45:58 >

• Bizde faturasız hat ve bilgisi yok; kontörlü kullanmakta tercih meselesi ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.