Şimdi Ara

Vodafone Hat Kapattırma Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi geceler arkadaşlar bundan 2 yıl önce Turkcell'den faturalı bir hat aldım 1 yıl sonra Turkcell'le yaşadığım bir sorun için, hattımı Vodafone taşıdım, fakat şimdi yeni bir hat alıp bu hattı kapattırmak istiyorum, bunun için bir ücret vb. bir şey ödememe gerek var mı? Numara üzerimden düşsün istiyorum, ayrıca hangi operatöre başvurmalıyım yardımlarınızı bekliyorum...

• Hattınızı diğer operatöre faturasız olarak taşıyın tl yüklemeyin kapanır

Operatöre gittiğinizde kapatmamak için uğraştırabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone bayisine kimlik ile başvurup kapattırmak istediğinizi söyleyin. Uğraşmamak için kontör yüklemeyin kapanır vs derler ama siz ısrar edin. Sonrasında bir belgeye imza atıp kimlik fotokopisi alacaklar olay tamam.
  • Numara faturasızsa başka operatöre taşınıp lira yüklenmeyip her türlü kampanyadan yararlanma şansı var.

Ben ondan fazla faturasız hat kapatmışımdır. Şimdi diyorum keşke kapatmasaydım. Çünkü faturasız hattın zararı olmaz.

• faturasıza geçirip hattı bi kenara at tl yüklemediğin için 6 ay sonra otomatik iptal olur
  • Türk Telekom'a taşı ve TL yükleme..TL yüklemediğin için kısa sürede kapatıyorlar,hatta en hızlı iptal eden TT

• Hangi operatörü kullanıyorsanız o operatörün müşteri hizmetlerini arayıp numara değişikliği yapmak istediğinizi söyleyin. Numaranızı bu yolla değiştirdiğinizde daha kestirme şekilde İstediğiniz şey olur. Bu işlemin 20 TL ücreti var. Yalnız Turkcell numara değişikliği için 28 tl alıyor.

Dediğiniz gibi yeni numara almak daha pahalıya gelebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 3 Kasım 2018; 15:5:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.