< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Her Şey Yanımda İndirim - Kupon (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
nasıl oluyor, 50 üzeri 15 tl indirim var sadece
-
Ama iptal olmuş o siparişim (:
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen altlimitsiz 10 TL kod vardı.onla aldimYAZ10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunok74 -- 27 Haziran 2022; 11:38:36 >
hatta siparş hazırlanıyor a da gelmiş sonra iptal. bende anlamadım. hadi eski kod la aldık diyelim iptal ettiler. o zaman başkalarına göndermişler mi ona bakmak lazım. eğer gönderdiyseler defacto mağazasında skıntı olmuş demek
-
Fatura maili gelmiş miydi hocam? Bana fatura maili geldi sipariş hazırlanıyorda hala.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 27 Haziran 2022; 12:26:17 > -
23.ünde verdim siparişi, 26 sında dün iptal olmuş. Ben de de hazırlanıyor durumda görünüyordu. Sene başında çok çorap aldım kod kullanarak 3-5 lira verip. Başka çorap siparişi verip teslim alan var mı forumda? İade de yapılmadı hala 5 Lira Vodafone Pay den...
yok gelmedi. siz defacto dan çorap mı aldınız
-
Kötü olmuş hocam :( inşallah çözersiniz durumu gönderirler
Evet hocam. Bana dün maille fatura geldi spam klasörüne. Hazırlanıyor olarak görünüyor hala.
Bunu yazarken kargo mesajı geldi. Vermişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 27 Haziran 2022; 14:49:11 > -
o zaman ben büyük ihtimalle olmayan bi ürün aldım. çünkü 3 lü çorap bi var bi yok tu varken attım sepete tamladım. neyse artık
-
20/10 indirim kodu tek kullanımlık: WYKRFQ4R6L
Kullandım teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
40/10 indirim kodu tek kullanımlık: 3KNE2Y9T6P
Çark çıkıyormuş Vodafone Yanımda'da, tam olarak nerede çıkıyor hocam? Bu kodlar oradan çıkıyor sanırım.
-
Bugün saat 17:00 ye kadar Alışveriş Çarkını çevir 250 TL ye kadar indirim kodu kazan diye bir bildirim geldi ama ortada çark yok bu çark nerede bilen var mı?
-
Herşey yanımda kısmında biraz bekleyin çıkıyor. Çıkmazsa Uygulama verilerini temizleyin yada silip geri yükleyin.
2500/250 çıktı banada teşekkürler
Çıktı bu sefer de çevir butonu yoktu :D Vodafone sağ olsun.
-
20/10 çıktı. Bilgi için teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X