Şimdi Ara

Vodafone Her Yöne 600DK 1000SMS 3GB internet 19 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
29
Favori
37.576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

25+ yaş için bir şey yok sanırım bu fiyatlara vodafone da

Annemin ve babamın hattını da mega3gb yaptım oldu. Benim hattımda da oldu yaşım 19

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

beyler kazık avantaj cepte tarifesini kullanıyodum uzun süredir böyle bişey arıyorum.. şimdi hattımda 19 TL olduğunda bu MEGA YENİ tarifesine 600 dk konuşma 1000 sms 3 gb mı yüklenecek?
    yoksa 1 tl karşılığında 2 gb mı almam gerekiyor okuya okuya iyice kafam karıştır..

yenilenmeye yakın 19 tl olmadığı durumda yenilenemediği durumda tarife dışı kalırmıyım?
    çünkü şirket hattı kullandığımdan 2-3 ay kendi hattıma yükleme yapmadığım durumlar oluyor..

haber veren arkadaşa teşekkür ederim..

Hattınızda 19 lira olması halinde mega yeni tarifesi yüklenecek. MEGA YENI yazın 7000'e gönderin. Ardından 1gb ya da 2gb'lık tarifeye ek olan paketleri almak için mesaj gönderin. Her ay yükleme yapma zorunluluğunuz yoktur. Ne zaman hatınızda 19 lira olursa ve tarife yenileme dönemi rastlarsanız o zaman tanımlanır. Benim 6 ay lira yüklemediğim hattım oldu ancak yükleme yaptıktan sonra aynı usul devam ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler, internette baktığım şartname 25 diyordu ondan sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Teşekkürler, internette baktığım şartname 25 diyordu ondan sordum.

Ne demek :)

• kizilat K kullanıcısına yanıt
    sonunda sistem çalıştı da iptalim gerçekleşti. Ulen kaptırdık durduk yere vodafone 5TL :)

IPTAL INTERNETEK1GB
    Yazdım.
  • Bimcel ideal paketteyim.. 500 dk 2gb 16 TL. 20 TL yükleyince 1 GB + 500 sms hediye veriyor.. çok memnunum... 40 mb hız veriyor Eskişehirde

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

quote:

beyler kazık avantaj cepte tarifesini kullanıyodum uzun süredir böyle bişey arıyorum.. şimdi hattımda 19 TL olduğunda bu MEGA YENİ tarifesine 600 dk konuşma 1000 sms 3 gb mı yüklenecek?
    yoksa 1 tl karşılığında 2 gb mı almam gerekiyor okuya okuya iyice kafam karıştır..

yenilenmeye yakın 19 tl olmadığı durumda yenilenemediği durumda tarife dışı kalırmıyım?
    çünkü şirket hattı kullandığımdan 2-3 ay kendi hattıma yükleme yapmadığım durumlar oluyor..

Hattınızda 19 lira olması halinde mega yeni tarifesi yüklenecek. MEGA YENI yazın 7000'e gönderin. Ardından 1gb ya da 2gb'lık tarifeye ek olan paketleri almak için mesaj gönderin. Her ay yükleme yapma zorunluluğunuz yoktur. Ne zaman hatınızda 19 lira olursa ve tarife yenileme dönemi rastlarsanız o zaman tanımlanır. Benim 6 ay lira yüklemediğim hattım oldu ancak yükleme yaptıktan sonra aynı usul devam ettim.

hocam mega yeniye geçtim.. fakat avantaj cepteden kalan dakika sms ve gb lar devam ediyor.. onlar bitince yenileme yapıcam.. ama tarifeye ek olan paketler dediğiniz neler onlar için ne yapmam gerekecek

ayrıca teşekkür ederim ilginize cevabınıza..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

quote:

hocam mega yeniye geçtim.. fakat avantaj cepteden kalan dakika sms ve gb lar devam ediyor.. onlar bitince yenileme yapıcam.. ama tarifeye ek olan paketler dediğiniz neler onlar için ne yapmam gerekecek

ayrıca teşekkür ederim ilginize cevabınıza..

1 liraya 2gb ve 1 liraya 1gb seçeneklerini nasıl kullanacağınızı işk mesajda anlattım hocam.

Tarife süreniz içerisinde kullanabiliyorsunuz ek paketleri bilginiz olsun.

• Hocam Eskişehir'in neresindesiniz genel olarak çekim probleminiz var mı? Ben porsuk bulvarı dayım hattım vodofone memnun değilim sık sık kopma yaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Raven

Hocam Eskişehir'in neresindesiniz genel olarak çekim probleminiz var mı? Ben porsuk bulvarı dayım hattım vodofone memnun değilim sık sık kopma yaşıyorum.

iş yerim osmangazi mh.. ev batıkent.. genel olarak %90 memnunum
  • Bu kampanya daha iyi herturlu 21tlye 6gb lik nerde var

• Tt'den vodafone geçişi düşünüyorum faydalanabilirmiyim?ayrica 6gb net bittikten sonra ekstra data paketi varmı?bu pakete yeni abone geçişi yoksa en az 7gb data olan uygun paket önerisi olan var mı?

• mandepxl kullanıcısına yanıt
    Vodafone faturasız olan herkes faydalanabilir. Uygun ücretli ekstra paket şimdilik yok. Diğer sorularınızın cevabı konu içerisinde mevcut
  • Şu 2tl2gb olanlardan falan mega3gb kullanıyorum faydalanabilir miyim? Tek seferlik mi hep mi kullanılıyor bir de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogudeg -- 1 Haziran 2017; 8:41:24 >
  • Sayende hemen geçiş yaptım eyvallah reis. Yalnız bu paketi ne kadar kullanabilirim. 5-6 ay sonra paket sona ermiştir diye bir mesaj gelmesin.
  • 1tl ye 2gb ramazandan sonra olmayacak. Yani 1gb 1tl ile toplam 20 tl ye 4 gb olacak.
    Ayrıca ben de bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum ama tarifeye 3-5 ay sonra sonlandırılırsa ortada kalmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 1 Haziran 2017; 12:36:0 >
  • benimde bu sabah geçişim tamamlandı. mega19 tarifesine geçtim. 2 gb interneti de tanımladım. gayet temiz iş oldu.
  • Benim tarife ayın 19'unda yenileniyor. Şimdi bunu alsam, tarifem 19unda değişir dime? Hatta 2 tl var sadece

• ellekem kullanıcısına yanıt
    telekom fala ndegıl bu tarife ıstersen 10yıl daha devam eder
  • Belki ilerde paketin fiyatını ve şartlarını müşteri aleyine olacak sekilde değiştirebilirler. O sekilde tarifeyi sonlandırmasalar bile de bir anlamı kalmaz ki bunu Vodafone çok yaptı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.