Yanıt için teşekkürler. Yurt dışına çıkmadan önce Vodafone'u arayıp aynı soruları sordum. Uçak modundayken kesinlikle sıkıntı olmayacağı teyit edildi ve hizmetin yurt dışında otomatik başlayacağı söylendi. Ben de tekrar tekrar teyit ettirdim aynı sorularla. Sonuç olarak ise dediğiniz gibi saçma şeyler oldu. Hattı yurt dışında daha uçaktan iner inmez kullanmam gerekti ancak bahsettiğimiz tarife devreye girmedi. Onun yerine her mesaj şu kadar, arama bu kadar falan diye bir mesaj geldi ve böyle olunca telefonu tekrar uçak moduna alıp bir daha da açmadım. Faturama ne eklenecek göreceğiz. Teknoloji çağında tam bir rezillik şu yurt dışı hat olayı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Herşey Dahil Pasaport Rezaleti (2. sayfa)
-
-
pandemi öncesi çok sık yurt dışına çıkıyordum, son 1-1.5 yıldır çıkmadım, ancak sık yurt dışı çıkışlarında benim bulduğum en avantajlı çözüm, tt primea geçip, günlük 49 tl ye herşey dahil kullanımını iptal edip, her çıkışta 1 gb 45 tl haftalık yurt dışı paketini almak oldu, söz konusu paket hemen tüm ab ülkeleri, abd uae gibi sık gidilen ab harici ülkeleri kapsıyor, prime 60 dk yurt dışı ücretsiz arama veriyor, 1 gb datada video sosyal medya gibi ıvır zıvır içerikler olmadan, maps, whatsapp, imsg voip hizmetleri, bankacılık vb için fazlasıyla yetiyor,
birde turkcell hazır kartta var birşeyler ama bunun kadar kullanışlı değil oradaki çözüm, illaki faturasız olacak günlük 20 tl ye 30mb, 30 dk veriyor, çok yetersiz o
-
Telefonun ayarlarından roaming özelliğini kapatınca durum ne oluyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eğer 4g açık ise cihaz bir ip aldığı için bayt mertebesinde 1 kerelik kullanım yapar, günlük ücret yazar, 2g/3g de ise sorun olmaz...
-
Baktım da Turkcell günlüğüne 59-79 arası diyor bunun. 3 ay sonrasına kadar Amerika'ya gideceğim sanırım T Mobile veya Verizon'dan hat almam daha iyi olur.
Almanya yönüne T Mobile daha iyi fiyat veriyor sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amerika ya gitmeden amazon us den lycamobile kart aldım posta ile buraya geldi, gitmeden önceki gün aktif ettim, orada uçaktan iner inmez çalıştı, uç aylık paket 60 dolardı tavsiye ederim, ayrıca online esimlere bakabilrisin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iPhone 12 serisi telefon almayı düşünüyorum dediğiniz gibi esim'e de bakacağım. Teşekkürler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X