Şimdi Ara

Vodafone hoşgeldin 20 gb ücretsiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
5
Favori
15.095
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıl vodafone da kaldıktan sonra, tt a geçmiştim 3 yıl kaldım, vodafone düzelmiştir belki dedim ve geçtim. Sonuç hüsran.

• İki hesaba da aldım

• vodafone da 1 yıl taahhüte zor sabrettim. Bir yıldır çark çeviriyorum bir kere internet çıkmadı. Kimseye çıkmıyor. şükür ocakta kurtuluyorum bu rezaletten
  • bimcell deydim, 35tl yükleyip 5+1hediye 6 gb 750dk/750sms kullanıyordum. tarife 29tl + 2.4 telsiz parası kabaca 32 tl ödüyordum ve ne hikmetse lira yüklememden kalan 3 4 tl kendi kendine eriyordu her ay.

dün vodafone'a başvurdum. uyumlu 4 mü neydi 750dk/750sms 4gb + 5gb 12ay hediye int totalde aylık 9gb olarak 33 tl, vergiyle 35tl olarak fatura olacak. makul gördüm ve başvurdum. yıllar önce vodafone'daydım faturalı olarak ve başımı çok ağrıtmıştı yine yeniden geri döndüm hayırlısı bakalım
  • Arkadaşlar bugün vodafone geçişim tamamlandı. Yenilenen 7GB tarifesini kullanmaktayım. Hediyelerden ilk olarak 5GB Yanimda paketini tanımladım. Hoşgeldin 20GB paketini sonra tanımlarım dedim. Ama nedense 5GB hediyeyi tanımladıktan sonra Hoşgeldin 20GB hediyesini ek paketlerde göremiyorum. Bunun sebebi 5GB hediyeyi tanımladığım için mi ? Bu hediye de 3 Ocakta bitecek. Bu bittiğinde hoşgeldin 20gb hediyesini alabilirmiyim ? Çünkü 31.12.2019 tarihine kadar ibare var. Bu tarih geçiş içinmiydi ki ? Kafam karıştı. Yardımcı olursanız mutlu olurum.

• mesaj geliyo 20gb tanımlayabilirsiniz diye uygulamaya giriyoz 20gb falan yok, boşu boşuna 3 hattımı taşıdım bu lanet olası firmaya. herşeyi dandik

• 20 gb hediyeyi almak için ödemeniz gereken en düşük tutar nedir. Yedek hattını vodafone taşıdım.

• Eşimin hattını taşıdım, uygulamada ek paket al seçeneğinde alt tarafta 20gb ücretsiz var, tıkladım +20gb bir süre sonra geldi.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Yanımda uygulamasından 5 gb

ve yüklemeden 5 gb

gibi ilk verilen promosyonlar almadan mı bu seçenek vardı?

veya seçmeden ek paket al tıklamadan mı aldınız 20 gb internetini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

Yanımda uygulamasından 5 gb

ve yüklemeden 5 gb

gibi ilk verilen promosyonlar almadan mı bu seçenek vardı?

veya seçmeden ek paket al tıklamadan mı aldınız 20 gb internetini?
    Evet. Hem yanımda uygulamasını indiren için 5gb hemde vodafona yeni geçenler için 20gb vardı.

Direkt 20gb tıkladım, geldi. 5gb’lık seçenek hala duruyor, tıklamaya gerek duymadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Arkadaşlar bugün vodafone geçişim tamamlandı. Yenilenen 7GB tarifesini kullanmaktayım. Hediyelerden ilk olarak 5GB Yanimda paketini tanımladım. Hoşgeldin 20GB paketini sonra tanımlarım dedim. Ama nedense 5GB hediyeyi tanımladıktan sonra Hoşgeldin 20GB hediyesini ek paketlerde göremiyorum. Bunun sebebi 5GB hediyeyi tanımladığım için mi ? Bu hediye de 3 Ocakta bitecek. Bu bittiğinde hoşgeldin 20gb hediyesini alabilirmiyim ? Çünkü 31.12.2019 tarihine kadar ibare var. Bu tarih geçiş içinmiydi ki ? Kafam karıştı. Yardımcı olursanız mutlu olurum.
    Arkadaşlar bugün müşteri hizmetlerini aradım. Onlar bayiye uğramamı söylediler. Bende bugün hat taşıdığım bayiye uğrayıp Hoşgeldin 20GB paketini hattıma tanımlattım. Yanında uygulamasında hediyesi gözükmeyen arkadaşlar bu şekilde yapabilir. İyi forumlar dilerim

• vodafone faturalı tarifeye geçtim. Bundan yararlanabiliyor muyum?
  • Telekomdan vodafona Online uyumlu 11 gb tarifesine geçtim. Sınırsız facebook instagram twitter 45 tl + 2 lira telsiz ücreti

İyi mi ettim kotümu bakacağız.. ilk üç ay caya biliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 28 Aralık 2019; 21:18:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone geçtiyseniz konuştuğunuza dua edin, interneti falan geçtim, isterlerse 100 GB versinler, geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    1 saat önce kadar vodafon cep internetiyle tekrar yanımdaya girdim

bu kez 20 gb ücretsiz sekmesi göründü hemen tanımlattım

bayiiye gitmeye gerek kalmadı

evet Vodafon aslında pişmanlıktır mecburiyetten geçtim 3 ay takılacağım veya katlanacağım sonra VEDAfon diyecegum
    lan oğlum her arama sonrası karvizit gönder kalan bakiyene çökelim yapmaya başladılar

siz Bir şey diyeyim mi? VODAFONA GÜVENMEYİN ASLA FAZLA BAKİYE TL YÜKLEMEYİN

2 Sene önce vodafondaydım tarife ve paket yüklüydü bir sonraki ay otomatik tarifeyi yenilesin diye 25 tl kadar fazladan bakiye yüklemiştim
    Vodafon 1 gün sonra hazırda tarifem varken aynı tarifeyi ikinci kere hattıma insafızca oayım alınmadan tekerrüren tanımlayıp fazladan yüklediğim 25 tl.yi de iç etmişti
    çok şikayet ettim BTKya heryere başvrudum 45 gün sonra 13 tl.yi hattıma zorlana zorlana iade ettilerdi

bende çok sinirlenip al sana VedaFON demiştim

aradan geçen uzun zaman içinde umarım müşteri memnuniyet odaklı çalışıyorlardır. ama ihtiyatlı olmak lazım

niye geçtin o zaman derseniz

faturalı tt aveadan kurtulmak için yaptım elemanlar baktılar düzenli fatura ödüyorum borç takmıyorum şikayet etmiyorum kendilerini diye 1 senelik taahhütüm dolmadan 4 ay önce başladılar vergiyle 31-32 tl ödediğim 10 gb tarifeye
    gelin yine taahhüt alalım 36 tl.den indirimli 1 sene daha devam edin dediler kabul etmedim
    15 gb olursa 35 ödersem kabul edim vallah indirim yapamoruz dedi gevrek sesli eleman
    ama başkaları aynı tarifeyi diksiyonu düzgün bilgili bayan elemandan %30 indirimle 23 tl.ye kullanıyormuş

bana böyle tekif etmediler iş inada binince terkettim şimdi onlar düşünsün!
    sadık sadakatli müşteriye böyle kelek yaparlarsa ben de babamın malı değilki heryere geçerim anadın mı

(gerçi her GSM şirketi böyle kalleş, sadık sadakatli dürüst müşteri istemezler tutmasını bilmezler
    oparatör değişikliğine teklifler hep süper avantajlıdır 2-3 ay idare eder
    sonrası hüsran

iyisi mi 3 ayda bir GSM deniştirmek)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.