Bildirim
Vodafone iletişim formu sizde çalışıyor mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sİtesindeki form çalışıyor :) Ben kullandım yeni :)
Ancak yinede onlardan gelen mailm adresi şöyle
mh@vodafone.com
Sonunda tr yok -
form mozilla firefox tarayıcısı ile çalışmıyor bilginize. -
Turkcell'den Vodafone geçtim bin pişman oldum. Kocaeli İzmit merkezde resmen internet çekmiyor. Çoğu yerde İki dış çekiyor şebeke. Her şeyi geçtim birde bana geçtiğim günden beri yapılan haksızlıklardan artık bıktım. Sistem hatası nedeni ile yanlış tarifeye atmışlar beni ve kendi yaptıkları sistem hatasını değiştiremeyeceklerini söyleyip cezasını bir ay boyunca istemediğim paketi kullandırtarak bana çektirdiler. Bir daha ki fatura kesiminden sonra istediğiniz tarifeye geçeceksiniz deyip işlem oluşturdular. Fakat tahmin edin ne oldu? Yine yanlış tarife verildi ve bu ayda istemediğim tarifeyi kullanmak zorundayım. Bıktım yemin ederim. Turkcell' den buraya geçmekle hayatımın hatasını yaptım -
quote:
Orijinalden alıntı: cicigugupa
Turkcell'den Vodafone geçtim bin pişman oldum. Kocaeli İzmit merkezde resmen internet çekmiyor. Çoğu yerde İki dış çekiyor şebeke. Her şeyi geçtim birde bana geçtiğim günden beri yapılan haksızlıklardan artık bıktım. Sistem hatası nedeni ile yanlış tarifeye atmışlar beni ve kendi yaptıkları sistem hatasını değiştiremeyeceklerini söyleyip cezasını bir ay boyunca istemediğim paketi kullandırtarak bana çektirdiler. Bir daha ki fatura kesiminden sonra istediğiniz tarifeye geçeceksiniz deyip işlem oluşturdular. Fakat tahmin edin ne oldu? Yine yanlış tarife verildi ve bu ayda istemediğim tarifeyi kullanmak zorundayım. Bıktım yemin ederim. Turkcell' den buraya geçmekle hayatımın hatasını yaptım
Malesef böyle bir durum söz konusu Vodafone'da ve asla düzeltilemiyor bu hatalar.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- aradığınız kişi şu anda görüşme kabul etmiyor ne demek
- cepinfo nedir nasıl iptal edilir
- vodafone yeni hat ücreti
- vodafone kayıtlı böyle bir numara yoktur yönlendirmesi nasıl yapılır
- otomatik ödemeden önce ödeme yapmak
- kapanan hat nasıl açılır
- ağda kayıtlı değil ne demek
- vodafone hediye internet
- vodafone redbox
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X