Şimdi Ara

Vodafone iletişim formu sizde çalışıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
18.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kapsama ile ilgili şikayet bildireceğim ama Vodafone iletişim formu sürekli hata veriyor. Müşteri hizmetleri form üzerinden bildirin diyor. Bu form sizde düzgün çalışıyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Aralık 2019; 19:48:11 >

• Sİtesindeki form çalışıyor :) Ben kullandım yeni :)

Ancak yinede onlardan gelen mailm adresi şöyle

mh@vodafone.com

Sonunda tr yok
  • form mozilla firefox tarayıcısı ile çalışmıyor bilginize.
  • Turkcell'den Vodafone geçtim bin pişman oldum. Kocaeli İzmit merkezde resmen internet çekmiyor. Çoğu yerde İki dış çekiyor şebeke. Her şeyi geçtim birde bana geçtiğim günden beri yapılan haksızlıklardan artık bıktım. Sistem hatası nedeni ile yanlış tarifeye atmışlar beni ve kendi yaptıkları sistem hatasını değiştiremeyeceklerini söyleyip cezasını bir ay boyunca istemediğim paketi kullandırtarak bana çektirdiler. Bir daha ki fatura kesiminden sonra istediğiniz tarifeye geçeceksiniz deyip işlem oluşturdular. Fakat tahmin edin ne oldu? Yine yanlış tarife verildi ve bu ayda istemediğim tarifeyi kullanmak zorundayım. Bıktım yemin ederim. Turkcell' den buraya geçmekle hayatımın hatasını yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicigugupa

Turkcell'den Vodafone geçtim bin pişman oldum. Kocaeli İzmit merkezde resmen internet çekmiyor. Çoğu yerde İki dış çekiyor şebeke. Her şeyi geçtim birde bana geçtiğim günden beri yapılan haksızlıklardan artık bıktım. Sistem hatası nedeni ile yanlış tarifeye atmışlar beni ve kendi yaptıkları sistem hatasını değiştiremeyeceklerini söyleyip cezasını bir ay boyunca istemediğim paketi kullandırtarak bana çektirdiler. Bir daha ki fatura kesiminden sonra istediğiniz tarifeye geçeceksiniz deyip işlem oluşturdular. Fakat tahmin edin ne oldu? Yine yanlış tarife verildi ve bu ayda istemediğim tarifeyi kullanmak zorundayım. Bıktım yemin ederim. Turkcell' den buraya geçmekle hayatımın hatasını yaptım

Malesef böyle bir durum söz konusu Vodafone'da ve asla düzeltilemiyor bu hatalar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.