Şimdi Ara

Vodafone iPhone 5 Kontratlı Fiyatları Açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vodafone kullanıcısyım zar zor 1 sene dayanabildim son faturayı ödeyip turkcelle gecicem tekrardan ,ne hizmeti hizmet ne kalitesi kalite, ne de müşteri hizmetleri... 2 sene dayanamam ben vodafone'a :) ben kontratsız alacağım için bu tablolarla ilgilnemiyorum,ama evet en cazip vodafone gibi görünüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık Red zaten 80 lira ama cihazı alınca 2 yıl kontrat veriyorsun 105 liradan hesaplıyorlar şaka gibi,
    Bu fiyatlara kimse kanmasın.
  • hangi tarife daha uygun diye hiç bakmıyorum bile artık. çünkü Türkiye'den kontratlı telefon alacak kadar zengin değilim. Yurtdışı ya da elektro marketlerden almak çok daha avantajlı hala..
  • Şimdi ben 70 TL'lik bi paket kullanıyorum ve red abonesiyim. Bu 70 TL'ye ek +59 TL'mi ödeyeceğim doğru mu anladım ? iphone 4'ü 100x18 taksitle almıştım ne güzel yine vodafone'dan. Çok pahalı, kalsın.
  • Arkadaşlar bende birşey soracağım. Şimdi bildiğiniz gibi türkiyede apple store'un mağazasında henüz iphone 5 satışı yok. Tabii ki Hong Kong'da var. Sitesine girdiğimizde ;http://store.apple.com/hk/browse/home/shop_iphone/family/iphone5

16 gblık model 5588 Hong Kong doları yani 1280 tl'ye denk geliyor. Sim kilitsiz ve üstelik Free Shipping. Peki biz burdan satın alabilirmiyiz. Madem ücretsiz kargosu var. Sonra pasaport ve imei işleri nasıl yürüyecek. Ve gerçekten Apple Store bu fiyata Türkiye'den sipariş verildiğini görüp ürünü yollar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakdulger

Arkadaşlar bende birşey soracağım. Şimdi bildiğiniz gibi türkiyede apple store'un mağazasında henüz iphone 5 satışı yok. Tabii ki Hong Kong'da var. Sitesine girdiğimizde ;http://store.apple.com/hk/browse/home/shop_iphone/family/iphone5

16 gblık model 5588 Hong Kong doları yani 1280 tl'ye denk geliyor. Sim kilitsiz ve üstelik Free Shipping. Peki biz burdan satın alabilirmiyiz. Madem ücretsiz kargosu var. Sonra pasaport ve imei işleri nasıl yürüyecek. Ve gerçekten Apple Store bu fiyata Türkiye'den sipariş verildiğini görüp ürünü yollar mı?

siz alırsınızda ürün gümrükte kalır :)
    O fiyata geçmez hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

Vodafone kullanıcısyım zar zor 1 sene dayanabildim son faturayı ödeyip turkcelle gecicem tekrardan ,ne hizmeti hizmet ne kalitesi kalite, ne de müşteri hizmetleri... 2 sene dayanamam ben vodafone'a :) ben kontratsız alacağım için bu tablolarla ilgilnemiyorum,ama evet en cazip vodafone gibi görünüyor

+1 vodafone ve kontrat isine yanasmayin canim yandi benden de soylemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: akmac

quote:

Orijinalden alıntı: burakdulger

Arkadaşlar bende birşey soracağım. Şimdi bildiğiniz gibi türkiyede apple store'un mağazasında henüz iphone 5 satışı yok. Tabii ki Hong Kong'da var. Sitesine girdiğimizde ;http://store.apple.com/hk/browse/home/shop_iphone/family/iphone5

siz alırsınızda ürün gümrükte kalır :)
    O fiyata geçmez hocam.

Gümrükte kalır derken pek anlayamadım

• Ya beyler bilen birisi söylesin benim kafa allak bullak anlamadım ben faturalı freezone kullanıyorum aylık 30 liraya. Şimdi ben 16 gb iphone 5 almak istesem nasıl olacak? Bilen biri varsa anlatsın şu mübarek günde:)
  • Bence o sizin gorusunuz Turkcell oyle bir kazikliyorki musterileri Vodafone ekonomik anlamda cok iyi altyapi cok iyi durumda 3G her yerde cok iyi musteri hizmetleri hemen baglaniyor ve cozumluyorlar daha ne bekletiniz var anlamiyorum Iphone5 Vodafone'dan alinir parani cope atacaksan git Turkcell'e o zaman.
  • Bence hiç birinden alınmaz kardeşim. Hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı seviyede kazıklıyor adamı. Ben 2 sene önce 18 ay kontratla ayda 100 TL ödeyerek dakikası interneti ve sms'i içinde aldım iphone vodafone'dan. Şimdi ne değişti de bu kadar kazık ? Umarım 4S fiyatlarına olumlu yönde etki eder ip5.
  • Tekrar baktım fiyatlar cihaz fiyatı + normal yıllık kontratlı tarife ücretine denk geliyor, tek avantaj kredi kartsız vade farkı olmadan 24 ayda ödemeniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Ya beyler bilen birisi söylesin benim kafa allak bullak anlamadım ben faturalı freezone kullanıyorum aylık 30 liraya. Şimdi ben 16 gb iphone 5 almak istesem nasıl olacak? Bilen biri varsa anlatsın şu mübarek günde:)

Arkadasım son 3 faturanın 250 olması lazım en az,bu tarifeyle alamazsın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.