Şimdi Ara

VODAFONE KANUNEN SOYUYOR. AMAN dikkat.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mikail13

Bir anket yapalım 100 kişiden kaç tanesi 542 nin ve şirkete gönderilen sms nin ucretli olduğunu bildigini öğrenelim. Kaç kişi musteri hizmetlerinden memnun?

Neyin ucretli neyin ücretsiz olduğunu bilmiyorsam bu benim suçum değil. Birisi seni yemege davet ediyor ama sofrada bazı şeyler ücretliymiş yedikten sonra öğreniyorsun. O kadar reklam yapiliyor; hic gördün mu şu ekstradir diyen..

Pratikte 4000 sms ile 1000 sms arasında
    Hiçbir fark yok.pttcell de ücret aliyorsa bu kimseye dokunmaz.14 luk faturam 16 gelir en çok.vodafone da 20 tl altinda hicbir adam paket yok.mesela 1 gb internet,500 mb internet yok.illa en az 30 tl odeyeceksin.
    Vodafone da "kullandigin kadar öde" tarifesi var mi? varsa niye kimse bilmiyor?

Ben vodafone'de engelli tarifesi kullanıyorum ve 12-13 tl civarında fatura geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarski
    Ben vodafone'de engelli tarifesi kullanıyorum ve 12-13 tl civarında fatura geliyor.

Ne yapalım?

Vodafone faturası az gelsin diye kendimizi mi sakatlayalım?
  • quote:

quote:

Ne yapalım?

Meniskus olursan sende alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ne yapalım?

Yaaaa.... Peki kac yilda ameliyat parasini amorti ederiz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yapalım?

Yaaaa.... Peki kac yilda ameliyat parasini amorti ederiz.

Birde MS (Multiple Skleroz) hastaligina yakalanirsan felc gecirip engelli olabiliyorsun.

• Sende çok kötüledin kardeş banada şöyle Yaptılar freezone 29 tl abone oldum 1 gün sonra 25 e düştü sonra 23 e o kadar şikayet ettim nafile olan oldu napalım dedim.2 gb yetmedi bir üst paket olan 3 gb yükselttim 39 tl geri dönebileceğimi müşteri hizmetleri dedi.vay be Gençler'e kolaylık sağlıyorlar helal olsun dedim yanıldım sonra dönmek istedim 35 tl demekte şu anda faturam 45 tl yansıyor Spotify üyeliğimde olmadığı halde 3 tane Hattım var çalıştığım için sorun yok öğrenci olsaydım gerçekten çok kötü olurdu.Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk ha bunların birden Süpernet beni dolandırdı orası ayrı konu bekle bekle Adam'ı isyan ettirirler.Ttnet 2 günde bunlar 1.5 ayda bağlayamadılar ağzıma geleni saydım ya Avea ALIN yada Turkcell yaşadıklarımı anlatıyorum.
    Gebze merkez hızı bu evimdeki Hızı 1 mb bile değil demekki yerine göre muamele yapıyor.
     VODAFONE KANUNEN SOYUYOR. AMAN dikkat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 4 Ağustos 2015; 21:39:23 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.