Şimdi Ara

Vodafone Mobil ödeme %25 (Max 100tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün son gün , mobil ödeme ile yapılan alışverişlerde %25 fatura indirimi var , a101 hediye kodu güzel gider

Ekstra %10 Vodafone pay üzerinden fatura öderken de indirim oluyor

Ben 75tl çark indirimi , %25 bu kampanya (100tl ) ve pay indirimi %10 olarak komboladım Vodafone Mobil ödeme %25 (Max 100tl) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 9 Eylül 2024; 13:56:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hediye çeki alarak faydalanmak istedim fakat satın alınabilir üst limit engeline takıldım Vodafone sağolsun.

• Serciey kullanıcısına yanıt

Çok uzun süre konuştum, 1500 lira limitim var da kendileri de bilmiyor, yarın falan deneyin diye saçma cevap verdi 500 liralık alamıyoruz, şansımı 250 liralıkda denedim ve aldım , siz de deneyin Vodafone Mobil ödeme %25 (Max 100tl) 

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt

Alabildiyseniz iyi.

Satın alınabilir limit aşildi diyor. 20 mobil odeme ucreti alcak zaten gerek bile denemeye.

• İlk kez faturasına yansitanlara diyor daha önce yapmıştık verir mi acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iskader kullanıcısına yanıt

Ilk kez olan yuzde 30 kampanyasi.

Bu ayrı kampanya. Mobil ödeme hersey yanımdads aktifleştirelecektir diyor. Buna dikkat edin.

Alısveristen once kapatın mobil odemeyi sepette en son aşamada ödeme yöntemi fatura seçerken açın

Premium 100 lira indirim kodu kullanım en az 350 liralık almam gerekiyordu ama olmuyor. Geçen ay aldığın 350 liralık yeter sana diyor. :) Alacak başka bir şey de yok yanımda da hediye çekleri dışında, her şey pahalı. Dükkanı nasıl açık tutuyorlar anlamış değilim.

• Serciey kullanıcısına yanıt

Hocam baska cekle birlesirse ve sistem yatırmazsa talep acarsanız cek kullandinız diyip camura yatıyorlar.

Ilk mobil odeme 750 tl yuzde 30 kampanyami 100 premium cek kullandim diye 195 iademi vermediler.

Herseyyanımda kapansada kurtulsak eziyet herseyleri ve asiri pahali normal bisey alalım diyoruz ama yok.

• Expert4212 kullanıcısına yanıt

Yatamazlar hocam , bana dediğiniz gibi 1-3 ay çok yatmaya çalıştılar, lanet olsun vereceğiniz 3 kuruş paraya deyip btk ya yazdım en son , yazdıktan 1 saat sonra arayıp sorgusuz sualsiz fazlasıyla yatırdılar Vodafone Mobil ödeme %25 (Max 100tl) 

Btkyı deniyim ama benim dueum farkli biraz.

Faturasizdaydi hat o zaman mobil odemem var. Bu sefer 2 sekilde reddetmis.

Faturaliya gectim gecer gecmezse siparis verdim. Ilk mobil odeme sart ama faturadan dusecekde yaziyor . Ilk faturali mobil odememdi. Tuttular faturasizken kullanilmis dediler sonra cekide eklemisler 2 kampanya birlikte olmaz diye gicikli yani. Ugrasmicsktim 10 gundur ama durun bide btkya yaziyim iyi soylediniz tskler

• Kampanyayı erken bitirdiler galiba, %25 çıkmıyor artık faturaya yansıt deyince.

• Ahh Vodafone ahh , %25 indirim tanımladılar ama 75tl çark indirimini tanımlamadılar her zamanki gibi . Aradım şikayet kaydı oluşturdum, geri dönüş de yapmadılar. Şans eseri yanımda uygulaması bildirimlerini incelerken son kullanma tarihi 30 Eylül olan yaşadığınız olumsuz durumu telafi etmek adına diye başlayan 200tl fatura indirimi ( harcama yapıp faturaya yansıtırsam) diye bişi gördüm . Bir an sevindim 75 TL vermediler ama 200 TL verecekler diye tabi bizim ödeme limitlerimiz 1000tl, sepette de limitlerde de 1000 yazmasına rağmen gel gör ki 250tl lık ödeme yapmak istediğimde limit uyarısı veriyor sevincim kursağımda kaldı.

Mh arayıp durumu anlatim dedim, sağolsunlar sistem yok sonra arayın dediler sizle mi uğraşcam ben yaaa , kocaman btk var , ne de olsa her kampanya her sms bilgilendirmelerini ss alıp yedekliyorum, Vodafone olunca tedbiri elden bırakmamak lazım . btk ya şikayet ettim yine

• vodafone premium iptali nerden yapılıyor ?

• last_uk kullanıcısına yanıt
    Premium da sıkça sorulan sorular kısmında
    Çok basit bir şekilde iptal oluyor

• Amazon üyeliği yapan var mı nasıl oluyor? Ben zaten üyeyim her ay 40 TL veriyorum. Bu şekilde 20 TL galiba faturaya yansitirsak?

• Amazon üyeliği yapınca 19.90 tl kesecek mi arkadaşlar.

• Btk ya yazınca yine dönüş yaptılar Vodafone Mobil ödeme %25 (Max 100tl)  ister banka hesabınıza nakit iade yapalım isterseniz faturadan düşelim dediler aldık yine parayı Vodafone Mobil ödeme %25 (Max 100tl) 

Hocam 75; TL bende var
    Alışveriş sonrası SMS geliyor mu
    75 TL indirim kazandınız diye

• Bende %30 yazıyor Vodafone Mobil ödeme %25 (Max 100tl)

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt

Gelmesi lazım, gelmezse btk yazıp alıyoruz Vodafone Mobil ödeme %25 (Max 100tl) 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.