Şimdi Ara

Vodafone Modem değiştiriyor mu? (Huawei HG255s Bağlantı Sorunları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yaklaşık 5 gündür 100mbit fiber abonesiyim. Verdikleri Huawei HG255s model modem de sürekli bağlantı kopukluğu oluyor ve indirme hızında yarı yarıya azalma oluyor. Araştırdığıma göre kronik sorunlu bir modem vermişler. Daha bir üst modem talebinde bulunabiliyor muyuz? Değişim talebinde bulunabiliyorsak modem önerirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ll BLooD ll -- 5 Mart 2020; 17:27:37 >

• Çok fazla seçenek sunmazlar sanırım. ZTE talep edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

Çok fazla seçenek sunmazlar sanırım. ZTE talep edin.
    Teşekkürler hocam 2.4G bağlantıda acayip kopmalar oluyor. Müşteri hizmetleri arıza kaydı oluşturdu. Huawei almamaya çalışıcam.
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    ZTE'nin modemleri daha mı iyi ? 255s'e göre?
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Özellikle Wi-Fi olarak öyle, memnun değilseniz deneyebilirsiniz.

• NT2L N kullanıcısına yanıt
    Vodafone kafasına göre getirecektir :) bize seçmek düşmez
  • Bugün uzun uğraşlarım sonunda Turkcell in teknik servis evime geldi. Vodafone modemini gömdü laf attı gitti. Kendisine kablosuz ağ adının gidip geldiğini gösterdim. Videolar fotoğraflar gösterdim ama kendi telefonundan hız testi yaptı sorun yok dedi gitti. ZTE veremem Turkcell veriyor onu sadece dedi. Durum bu şekilde kafaları yemek üzereyim ne yapmamı tavsiye edersiniz. Boş boşuna modem kiralama ücreti veriyorum.

Vodafone Modem değiştiriyor mu? (Huawei HG255s Bağlantı Sorunları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ll BLooD ll -- 1 Nisan 2020; 18:51:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber Modem Telefon Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendi modemini kullan bende istedim ama ellerinde sadece 255s varmis bende xiaomi 4a modemini kullanmaya basladım 255s ı kaldırıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: frk61ylmz

kendi modemini kullan bende istedim ama ellerinde sadece 255s varmis bende xiaomi 4a modemini kullanmaya basladım 255s ı kaldırıp
    Kiralama ücreti olmasaydı gider alırdım hocam 170TL ye yakın kiralama ücreti ödücem boş yere...

Edit: Bu sabah ZTE H267A Modem getirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ll BLooD ll -- 2 Nisan 2020; 12:24:56 >
  • ll BLooD ll L kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Hayırlı olsun öncelikle.

Nasıl bir yol izlediniz? Ben de routeri değiştirmek istiyorum da.
    Ayrıca bu cihazın performansı nasıl?
    O lanet zte cekmiyor kafayibyemeli superonlinede o varsi simdi vodafone huawei var miss gibi keyif veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLeRiNe

Merhabalar,
    Hayırlı olsun öncelikle.

Nasıl bir yol izlediniz? Ben de routeri değiştirmek istiyorum da.
    Ayrıca bu cihazın performansı nasıl?
    Merhaba tesekkurler. Bende 2.4GHz de kablosuz ağ bağlantımın adı gidip geliyordu. Nerdeyse 1 ay boyunca derdimi zor anlattım. Neredeyse her gün aradım. Sonunda sonuç aldım. Modeme gelirsek menzilim de baya iyileşme oldu ve kopma sorunum şuana kadar olmadı. İnternet paketim 100mbit fiber ama bu modem ile download hızım 65-70 arası dalgalanıyor ve ping sorunum düzeldi. Huawei modem de 93-94 mbitleri görüyordum. Modemimin yazılımı güncel mi değilmi güncellesem faydası olur mu hiçbir fikrim yok bir ara deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ll BLooD ll -- 2 Nisan 2020; 16:38:10 >
    O modem hiz konusunda sikintilj

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3D7581321

O modem hiz konusunda sikintilj
    Kablolu bağlantıda 105mbit hız alıyorum fakat 5ghz kablosuz da 60mbit de can çekişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ll BLooD ll -- 2 Nisan 2020; 18:27:30 >
    Dogrudur hg255s adamdir 105 aliyom bi ara 117 130 aldim

• Zte gerçekten iyi mi ki ?

Yani hg255 kullanıyorum 2 yıldır, ara ara kopmalar oluyordu ama son dönemde çok arttı . Bağlantı hızını yükselttik yine fayda etmedi . Kiralama ücreti bitti , yeni modem istersem onun ücretini yansıtırlar mı ?

En sonunda modem alacağım olacak bitecek bu nedir arkadaş yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.