Şimdi Ara

VODAFONE MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNİN SAYGISIZLIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kısacası ortada duman da yok ateş de.Ki benimle kimse kırk yıllık arkadasimmis gibi konuşamaz.Sizce ben ne varsa saydım da bunun karşılığında saygı mı bekledim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Vodafone m.t'leri gayet saygilidirlar benim bildigim ates olmayan yerden duman cikmaz

Turkcell musteri hizmetlerine gore 10 kat daha egitimsiz ve saygisizlar

hahahahaha

vodafone

en azından turkcell müşteri hizmetleri gibi "telefonunuz nokia n8 demek . android bir cihaz" demiyor
    ayrıca internet hız birimlerine "10megapiksel" "5megapiksel" falan demiyor

kaç kez denk geldim nokia telefonlara android diyorlar , bilseler keşke nokia nın android le çalısmadıgını.
    bilseler keşke 10megapiksel değilde 10mbit oldugunu

çok güldüm valla
    örneklerde gördük turkcell daha bilgisiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 4 Ağustos 2012; 19:25:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

quote:

Vodafone m.t'leri gayet saygilidirlar benim bildigim ates olmayan yerden duman cikmaz

hahahahaha

vodafone

en azından turkcell müşteri hizmetleri gibi "telefonunuz nokia n8 demek . android bir cihaz" demiyor

kaç kez denk geldim nokia telefonlara android diyorlar , bilseler keşke nokia nın android le çalısmadıgını.

çok güldüm valla

Yani vodafonun musteri hizmetlerinin saygisiz davranislarda bulunabildigini kabul mu ediyorsunuz?

• Hiç sormayın, binlerce kişi ile görüşüyorlar ve kafaları davul gibi oluyor. Tamam, onları çok iyi anlıyorum ama özellikle bahsedilen konuda bilgi, deneyim sahibi iseniz ve haklıysanız size direnmeleri, söylediklerinizi anlamazlıktan gelip aynı şeyleri hakaret edercesine tekrarlayıp sizi diğer müşteriler ile aynı kefeye koymaları çıldırtıyor...

Bir kere yılbaşında hayatta yapmayacağınm şeyi yapıp çok terbiyesiz olduklarını söylemiştim. Aslında gaayet terbiyeliler maşallah da...

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

quote:

hahahahaha

vodafone

çok güldüm valla

Yani vodafonun musteri hizmetlerinin saygisiz davranislarda bulunabildigini kabul mu ediyorsunuz?

tabiki hayır. sadece tek bir kurum üzerine yogunlasıp onu elestirmek dogru değil. tüm operatörlerin kötü yanlarını yazmalıyız. bak mesela , ben yazayım vodafoneda çalısan biri olarak ben vodafone müşteri hizmetlerinin iyi olmadıgını biliyorum. ilginiz alakasız ve bircogu eğitimsiz kisiler. ise almadan önce birsürü sınava tabi tutuluyorlar ancak yetersiz sanırım.
    turkcelle gelelim , oda aynı sekilde cesitli sınavlarla eleman alıyor... ama teknoloji uzmanı oldugunu söylediği halde nokia'ya android cihaz demesi , mbit'e megapiksel demesi üstelik defalarca bu eğitimsizlikten ve araştırmamazlıktan kaynaklanıyor.
    avea ... sözde en iyi temsilci yetiştirdiğini söylüyor , ancak onlarda bircogu ilgisiz.

dediğim gibi , tüm operatörlerin iyi bir egitim alması gerekiyor....
    he soruna gelelim , vodafone müşteri temsilcisinin hakaret etmesi tabiki çok çok yanlış... o kişinin maas kesintisi ve ücretsiz izinler gibi birçok cezaya tabi tutuluyor bu konuda tam güven veriyorum ciddiyim bakıyorlar yine aynı kaba saba , işten çıkartıyorlar.

• Vodafone'da bunlar normal şeyler. Avea da kullandım Vodafone da ve her ikisinin müşteri hizmetlerinin sorun çözme kabiliyeti yok denecek kadar az. Yalnız, Avea'da twitter üzerinden yazdığım her şeye mantıklı bir cevap geldi ve her sorunum çözüldü. Vodafone'da malesef hiçbir zaman çözüme ulaşamamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyaan

Vodafone'da bunlar normal şeyler. Avea da kullandım Vodafone da ve her ikisinin müşteri hizmetlerinin sorun çözme kabiliyeti yok denecek kadar az. Yalnız, Avea'da twitter üzerinden yazdığım her şeye mantıklı bir cevap geldi ve her sorunum çözüldü. Vodafone'da malesef hiçbir zaman çözüme ulaşamamıştım.

Avea'nin mt'leri zaten tam bir trajikomik vaka Avea kullananlar ne demek istedigimi iyi anlar

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Bi daha yaşanması imkansız deyip söz verdiler ama artık çok geç Vodafone, Avea kıyılarından sana selamlar

İşte günümüz firmalarının nasıl bir rekabet ortamında olduklarının en güzel kanıtı...
  • Kurumsal işletmelere SINIRSIZ İNTERNET diye VODEM satıyorlar. 15 GB kullanınca hızı 5 Kb/sn. ye düşüyor. Resmen sahtekarlık..! Milyarlarca TL reklam veriyorlar. Halbuki en iyi veya en KÖTÜ reklamın kulaktan kulağa yayıldığını düşünmüyorlar.
  • İlyas emmiye söyleyelimde şu vodafone u bir arasın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.