Şimdi Ara

Vodafone net'den Türksat'a geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ev interneti olarak 1 günlük Vodafone net kullanıcısıyım. Açıkçası çok bir araştırma yapmadan kullanıcı olduk. Fakat bugün Türksat'ın internet kampanyalarına baktığımda hem fiyat olarak hem de ekstraları olarak çok avantajlı olduğunu gördüm. Vodafone'da 50 mbps hızda 2 yılın sonucunda Türksat'a göre 717 lira zararda olduğumu hesapladım. 2 yıllık taahhüdüm var. Acaba bu taahhüdü iptal edebilir miyim. Eğer edebiliyorsam da bana nasıl bir zararı olur. Modem parasını benden alırlar mı? Cayma bedeli ücretleri nasıl olur?

• ben telekom 35 mbit vdsl yi 14 gün sonra iptal ettiğimde bana 50 lira gibi bir cayma bedeli çıkartmıştı telekom. bunun parasını da vodafone ödemişti ama zar zor ödemişlerdi ittire ittire. vodafone da ise durum nasıl bilmiyorum normalde 1 günlük cayma bedelinin fazla tutmaması gerekir ama verdikleri modemi ödettirmeye çalışırlarsa o zaman 400 500 tl isteyebilirler mi bilemiyorum en doğru bilgiyi vodafone müşteri hizmetleri verir yalnız vodafone download a karışmayı bıraktılarsa daha avantajlı çünkü 50 mbit hız hiç düşmüyor ve kablo net gibi apartman otomatına da bağlı değil. turksat da apartman otomatına birşey olursa bağlantı kesiliyor. bir de ben turksat da 50 mbitlik avantajlı sınırsız tarife görmedim akşam saatlerinde hızı azaltıyorlardı galiba öyle tuhaf tarifeler vardı sayfasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 19 Nisan 2019; 20:12:42 >
  • Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. İyi günler dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.