< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 12 Ocak 2023; 21:57:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 12 Ocak 2023; 21:57:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
modem marka modeli Nokia G-0425G-A hocam vodafone kendi altyapısında kendisi verdi modemi kiralık olarak. mümkünse sorarsanız root şifresini çok güzel olur. ben müşteri hizmetlerine sordum dns bile değiştiremiyorum diye. root şifresi var ama kullanıcılarla paylaşmıyoruz dedi :S |
evet çok iyi ama her yerde yok işte keşke vodafone yerine turknet altyapısı olsaymış. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
az önce 200 mb için 226 tl sözleşmeyi yeniledim en azından zam gelmeden iyi oldu |
Bende suan 1gbit TTNet kullanıyorum. Ping değerleri nasıl geçmeye değer mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone fiber İnternet Ankara Sincan bölgesinde sürekli İnternet kopukluğu yaşıyorum aynı durumda olan var mı genel arıza mı var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutludurmaz -- 6 Ağustos 2023; 20:58:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhanrecep -- 6 Ağustos 2023; 21:3:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |