Şimdi Ara

Vodafone Net Yardim Lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, Vodafone Net 49 TL olan Telefonsuz kampanyasindan almayi dusunuyorum. Ama sorunum su bizim evde 3'lu prizden var jr11 girisi maalesef yok bu sorun olur mu? 2. Sorunum ise Apartmanda telefon internet kutusu var acaba benim daireme 3'lu prizlere hat cekilmismidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ev yeni mi?
    Bütün prizlere baktığınızda rj 11 girişi var mı ? yok mu?
    Diğer daireler internet nasıl ve ne şekilde bağlanıyor onu öğrenmeniz gerekir.
    En kötü ihtimal evinize kadar kablo çekilir.
    Resim , Video gibi açıklayıcı bir görsel şekilde sorsaydınız daha net yanıt verebilirim.
  • Hocam baktim RJ 11 girisi yok 3lu priz var diger daireler internet kullaniyor nasil kullandigi hakkinda hicbir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaoguzbaran -- 28 Ocak 2016; 11:13:58 >
  • 3 lu prizden kastiniz sanirim bu
    Prizi sökün arkasinda kablo baglantisi varsa tesisat vardir

Elektrikciden yeni model telefon prizi alip baglantilarini yapin

İnternet için başvuru yapin hizmet alip alamayacağinizi size soylerler

Eski tarz telefon prizi
     Vodafone Net Yardim Lutfen

Yeni nesil telefon prizi (7 TL civarinda fiyati var kaliteye gore değişiklik gösterebilir) Vodafone Net Yardim Lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 28 Ocak 2016; 11:19:34 >

• Hocam peki rj11 girisi almasam onun yerine 3lu prize takilan bir zimbirti var o zimbirtinin alt tarafindada rj11 girisi oluyor onlar satilir mi elektrikcilerde

• Onlardan kullanabilirsiniz prizi değiştirmeye gerek yok.
  • Peki binadaki kutunun ayarlarini oynamama gerek var mi?

• İlk önce rj 11 prizini alınız kenarda dursun tanıdığınız elektrikçi getirip adsl tesisatını prize bağlayıp aşağıdan ölçüm yapacak hangisi pozitifse o sizin hattınız onu bağlayacak biraz uzun iş eğer rj 11 kablosu varsa tanıdığın elektrikçiyi çağır yaptır.

• Ekremcee'nin alternatifi daha sağlıklı ancak o zor olur dersen
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/telefon-rj11-to-3-lu-priz-cevirici-200390529
  • Yanitlariniz icin cok tesekkurler. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.