Bildirim
Vodafone Numara Taşıma (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Bu sabah 8 itibari ile hattın açılış tarihi SMS ile geldi.
Yarın saat 11'de açılacak.
Vodafone'a 50-60 TL vermek istemiyorum, o fiyatı hak etmiyor çünkü.
Baktığımda Kolay paket ve Freezone paketleri dışında hiçbir paket yok. Seçenek çok az
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tek hat kullanıyorsun ve yıllardan sonra operatör değişiyorsun. Cıx, böyle olmamalı.
Turkcell indir şu fiyatları guzum benim. Bak insanları haybeye zahmete sokuyorsun.
Ya da indirme ya, bizim ki Turkcell'e gelir ordan da soğutur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana mı dedin?
Yok ya
Hocam 99'dan beridir Turkcell kullaniyorum, Rahat hatta geçerek bir hata yaptım. 30 TL de vermem 1 GB 500 dakika için. Vodafone'a taşıdım, geri döneceğim zaten. 30 TL aylık faturanın yarısı. Ha birde TKU toplu alacaklardı
Her ne kadar 2 aydır sadece Vodafone kullansam da, Turkcell'e kıyasla problemleri var. Tek hat kullanana asla tavsiye etmem. Geri dönerek en güzelini yaparsın.
Türk Telekom'a geçtim diğer hattımdan 1 yıl önce yaptığını bırakmadı, online işlemler çöküyor genel olarak, 1 kb 21 tl vs vs..
Vodafone'da bunları yaşamazsam iyi olur, zaten 2 tane Turkcell hattım var. Pass paketlerini bir deneyeyim
Vodafone'un uygulaması sağlam, ben çöktüğünü görmedim. Paket dışı kullanımda da 5 lira 10 lira mı ne alıp haftalık 250mb veriyor. Vodafone bu konularda daha derli toplu.
Hız problemin yoksa pass paketlerini seveceksin
demiştim -
-
1 yıl olmuş :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X