Şimdi Ara

Vodafone Numara Taşıma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vodafone Numara Taşıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 25 Mayıs 2021; 19:7:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Bu sabah 8 itibari ile hattın açılış tarihi SMS ile geldi.

Yarın saat 11'de açılacak.

Vodafone'a 50-60 TL vermek istemiyorum, o fiyatı hak etmiyor çünkü.

Baktığımda Kolay paket ve Freezone paketleri dışında hiçbir paket yok. Seçenek çok az

• Tek hat kullanıyorsun ve yıllardan sonra operatör değişiyorsun. Cıx, böyle olmamalı.

Turkcell indir şu fiyatları guzum benim. Bak insanları haybeye zahmete sokuyorsun.

Ya da indirme ya, bizim ki Turkcell'e gelir ordan da soğutur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bana mı dedin?

• Yok ya

Hocam 99'dan beridir Turkcell kullaniyorum, Rahat hatta geçerek bir hata yaptım. 30 TL de vermem 1 GB 500 dakika için. Vodafone'a taşıdım, geri döneceğim zaten. 30 TL aylık faturanın yarısı. Ha birde TKU toplu alacaklardı

• Her ne kadar 2 aydır sadece Vodafone kullansam da, Turkcell'e kıyasla problemleri var. Tek hat kullanana asla tavsiye etmem. Geri dönerek en güzelini yaparsın.

Türk Telekom'a geçtim diğer hattımdan 1 yıl önce yaptığını bırakmadı, online işlemler çöküyor genel olarak, 1 kb 21 tl vs vs..

Vodafone'da bunları yaşamazsam iyi olur, zaten 2 tane Turkcell hattım var. Pass paketlerini bir deneyeyim

• Vodafone'un uygulaması sağlam, ben çöktüğünü görmedim. Paket dışı kullanımda da 5 lira 10 lira mı ne alıp haftalık 250mb veriyor. Vodafone bu konularda daha derli toplu.

Hız problemin yoksa pass paketlerini seveceksin

• demiştim
  • Vodafone Toplan Gel kampanyasında grubumuza son bir kişi lazım, 4 kişi olursak her ay 2'şer GB, 5 kişi olursak her ay 2'şer GB + sosyal medya 5 GB ve sınırsız Spotify'da geçerli internet daha fazlası. Şuan 4 kişiyiz, son 1 kişi, gelen olursa güncelleyeceğim. KAÇIRMAYIN!!!!

SON GÜN: 31 MAYIS

Vodafone'a numara taşıyacaklar veya yeni hat alacakları beklerim. Linke basıp tarifenizi seçmeniz yeterli, tarifelerde hiçbir değişiklik ve ücret artırımı olmuyor.

'Toplan Gel kampanyası ile arkadaşının grubuna davet edildin. Hemen linke tıklayarak Vodafone'lu olun; 12 ay boyunca her ay kazanabileceğiniz sınırsız pass paketlerini ve 2GB'a varan hediye internet fırsatını kaçırmayın!'

Vodafone Numara Taşıma Vodafone Numara Taşıma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1 yıl olmuş :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.