< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (275. sayfa)
-
-
1 ev, 1 Vodafone cep ödüyorum. 1 de elektrik faturası. Sorun yaşamadım hiç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam teşekkürler
Sonıcu hakkında bilgi verirseniz sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim de bugün öyle oldu
sizin sonradan gözüktü mü
Fatura iadesi yatmadığı için kayıt açtırdım, günlerdir cevap bile yok ortada...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı durumdan muzdarip birisi olarak müşteri hizmetlerini aradığımda kayıt bile açma tenezzülünde bulunulmadı, faturanız tekrar çıktığında yatırılacaktır diye bir şeyler geveledi ardından 14 iş günü dedi, kısacası bekle dedi geçti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrar aradım bu sefer kayıt açmak için tenezzül ettiler sağ olsunlar, Rossmann alışverişi yaptım mcc kodu 5399 ile bittiği için cashback yatırılmadı dedi 5977 ve 7299 mcc kodlu mağazalardan alışveriş yapanlar için Cashback yatırılıyor diye iletildi ama geçen ay aynı mağazadan arayüz fırçası aldım, bu ay çikolata aldım ne diye ayrı mcc kodu geçti, bilen varsa aydılatabilir mi?
evet sonradan yani bir gün sonra baktım gözüküyordu işlem.
-
-
Hocam aslında doğru demişler ama işte mağdur olan siz olmuşsunuz. Kozmetik kampanyası mcc leri temsilcinin dediği iki mcc yi kapsamakta. Sizin alışverişiniz Market ve Alışveriş Merkezleri (Muhtelif Genel Ürünler) olarak geçmiş. Rossman aldığınız ürün içeriğine göre farklı pos cihazlarından çekim yapıyor. Sorun ordan çıkmış. Müşteri memnuniyeti adına yatırırlarsa şansınıza olmuş olur.
İstanbul kart kampanyası yatan oldumu, 3 hesaba da yatmadı
faturaların freezonu yattı da normal kampanyadan halen bekliyoruz iade gelmesini
talepler aynı gün çözülüyordu 2 gündür bekliyoruz
-
Mcc kodunun azizliğine geldik… öyle gıda alışverişi yapıp kozmetik diye geçer diye düşünen olursa Rossmann’da geçerli olmuyor, ben yandım siz yanmayın
Cüzdan bakiyesinden yapılan fatura ödemelerine %10 iade oluyor mu yoksa sadece vodafone pay kart ile yapılan ödemelerde mi geçerli iade
14 uydu son gunu yatmadi 15 inde 3 hat icinde kayit actim o gun yatirdilar ama kayit acmak gerekiyor.
vodafoneli olmadigim icin ozur icin ekstra birsey yuklemediler
-
Aksam yatti
Kayıt açtım, yine de yüklenmedi, bekliyorum...
Bir fatura ödeyince 2 kere mi iade veriyor ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X