Şimdi Ara

Vodafone, Şehirlerarası İnternet Altyapısını Güçlendiriyor (sektörel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

tt kullanmak daha mantikli vodafone kullanmak cok zordur
    TT çok daha mantıklı. 2012-2019 sürecinde kullandım hiç yavaş internet nedir bilmezdim. Arada çekmezdi ama sonuçta çok önemli ve her an ulaşılması gereken insan olmadığım için sorun olmazdı. Kullanmadığım 2 sene daha bi gelişmesiyle şuan daha kullanılabilir bir operatördür eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 16 Temmuz 2021; 11:55:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Dünyada ölümden ve Turkcell'den başkası yalan hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kimse bence operator ovmesine gerek yok benim bulundugum yerde tt iyi cekiyor turkcell cekimi dusuk ama bu her yerde tt yada turkcell iyi diye birsey diyemeyiz sonuc olarak sirket sahibi degilsen cekim cokta sikinti olmaz

• phasan P kullanıcısına yanıt
    operator ovmek degil ki bizim ki, sadece seviyoruz turkcelli, dagda bayirda heryerde cekiyor, hic yanliz birakmiyor pahali ama kalitesi yuzunden pahali ben turkcell taraftariyim, cok kaliteli bir operator.

• ben 2 hattim biri tt digeri yilda 2 yada 3 defa vodafone ile turkcell arasinda degistiririm bana hem hiz hem fiyat olarak hem ses olarak dahabuygun geldi ankarada cogu yerde tt de sesli arama hep hd ses ile gorusurum ses net yinede bana hangisi fiyat olarak uygun olursa onu kullanirim

• Bölgemde vdf hızları çok yavaş olduğundan vdf tr ceosuna mail attım. Sağolsun o gün dönüş yapıp hemen bugün kontrol edeceklerini söylediler. Bakalım sonuç ne olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grup içinde buna geçen ilk ülke imişiz. Diğerleri zamanında doğru düzgün şebekelerini döşemişler, daha 400 Gbps ihtiyaç duyacak kullanıma ulaşmamışlar. Ulaştıklarında geçecekler. Bizimkiler ise yatırım niyetine birkaç kıl çekmiş oraya, kapasite kaldırmayınca mecburen geçiyorlar buna.

Yalnız İzmir ile İstanbul arası 2 Tbps kapasiteye ulaşmış, öncesinde ise 500 Gbps imiş demek sadece. Şimdi böyle düşününce, bu güzergâhın sadece İzmir değil Batı Anadolu ve belki Akdeniz trafiğini de taşıyabiliyor olabileceği akla gelince, biraz az bir kapasite gibi göründü gözüme. Tabi sadece mobil şebeke trafiği olup, kullandıkları frekanslar ve verdiği hızlar düşünülünce, belki de o kadar fazla tüketim olmuyordur şebekede.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.