Şimdi Ara

Vodafone Self Servis Hizmetleri Yenilendi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakında vodafone apP çıkaracaktır mobil için buradan anlaşılan.
  • mobil sürüm güzel.öğrenmek istediğin bazı şeylerin hemen elinin altında olması da güzel.daha gelişmişi olsa daha iyi olurdu.

7000 hattını ücretsiz aramakta güzel oldu.yüzbin kez söylemiştik zaten ücretsiz olmalı diye.

online işlemlerde bir gelişme olmaması şaşırtıcı ama yine de bekliyoruz.tamamen değişmesi gerekiyor.

gelelim sms self servisine.

vodafone bir iş yapıyorsun tam yap.cihaz ayarı almak,şifre almak ücretsizmiş diğer işlemler 40 kuruşmuş.
    böyle bir anlayış olamaz.bu kadar saçma birşey ancak sende olur zaten.derhal bu yanlıştan dönülmesi gerekiyor.
  •  Vodafone Self Servis Hizmetleri Yenilendi.

evet hala my vodafone
  • yazmayı unutmuşum.

7001 ıvr fatura bilgi servisinin bir anlamı kalmadı artık.bu hat kapatılmalı.

7001 sms fatura servisi de 7048'e eklenmeli ve 7048'e gönderilen tüm sms'ler ücretsiz olmalı.

bunlar olduktan sonra 7001 servis numarası kaldırılmalı.böylece tüm servisler tek çatı altında toplanmış olur.
  • Arkadaşlar bu Vodafone Self Servisteki güncel görüşme detayı kısmı çok amatörce ve çok sıkıntılı.. Herşeyden önce eski tarihten başlayıp bugüne doğru geliyor. Zaman filtresi olmadığı gibi aramalar ve internet data trafiği için de bir filtre yok, ikisini bir arada gösteriyor bu işi daha da zorlaştırıyor. Son günlerde yapılan görüşmelerin detayını görüntüleyebileceğimiz sayfaya ulaşmak için değil onlarca, belki yüzlerce tık yapmak gerekiyor..

Aşağıda ekran görüntüsünü eklediğim güncel görüşme detayında fatura kesim tarihinden sonraki 5. güne ulaşmak için 10'dan fazla tık yapmak zorunda kaldım. Yani dünkü görüşmelerimin detayına ulaşmak için 50'den fazla tık yapmam gerekiyor. En son sayfaya gitmek gibi bir seçenek yok, eskiden yeniye, yeniden eskiye sıralamak gibi bir seçenek yok, telefon görüşmelerini ve internet data transferlerini ayrıca göstermek gibi bir seçenek yok.. Yok oğlu yok.. Ah Vodafone online işlemler, ne diye varsın ki, olmasan daha iyi.. Birçok konuda başarılısın ama online işlemlerde amatör kümede bile değilsin, yakışmıyor sana..

Vodafone Self Servis Hizmetleri Yenilendi.

•  Vodafone Self Servis Hizmetleri Yenilendi.

Adres çubugunda 10 yazan yeri yüksek bir rakam yaz otomatik oraya atar

Ben şu an 740 yazdım ayın 21 ine attı örneğin

tek tek gitmek zorunda değilsin yani
  • s.volkan bunu bilmiyordum ve öğrendiğim iyi oldu, teşekkür ederim. Ancak yine de aradığı günün kaç numaralı sayfada olduğunu bilemiyor insan, mesela benim bulma gereken güne ait görüşmeler 424. sayfadaymış ve onu bulabilmek için tam 16 kere deneme yapmak zorunda kaldım. Vodafone'un bize bu eziyeti çektirmesi iş değil, gerçekten çok amatörce.. Ben bile amatör bir web tasarımcı olarak hazırladığım bir web sayfasında bu kadar amatör bir görüntüye izin vermem. Online işlemler konusunda yazıklar olsun sana Vodafone, yazıklar olsun..
  • Haklısın hocam ben sadece yardımcı olmak açısından söyledim.

Ayrıca kullanım analizi kısmından gün gün görüntüleyebilirsiniz. Çok daha net ve açıklayıcıdır..

Ve yine ayrıca bu olay rakip Turkcell bildiğim kadarı ile HİÇ YOK..
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç
    yazmayı unutmuşum.

7001 ıvr fatura bilgi servisinin bir anlamı kalmadı artık.bu hat kapatılmalı.

7001 sms fatura servisi de 7048'e eklenmeli ve 7048'e gönderilen tüm sms'ler ücretsiz olmalı.

bunlar olduktan sonra 7001 servis numarası kaldırılmalı.böylece tüm servisler tek çatı altında toplanmış olur.

7048 kalktı çok geç

Artık 7000 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Haklısın hocam ben sadece yardımcı olmak açısından söyledim.

Ayrıca kullanım analizi kısmından gün gün görüntüleyebilirsiniz. Çok daha net ve açıklayıcıdır..

Ve yine ayrıca bu olay rakip Turkcell bildiğim kadarı ile HİÇ YOK..

Volkan kullanım analizini denediğimde "görüntüleneck detay bulunamadı" dedi çok ilginç bir şekilde. Son üç ayı denedim, üç ay için de aynı yanıtı verdi.. Ve ayrıca şu cümlenden hiçbirşey anlamadım: "Ve yine ayrıca bu olay rakip Turkcell bildiğim kadarı ile HİÇ YOK.."
  • Hocam basip bekle biraz. Kullanim analizi kisminda 20-30 sn bekliyoruz. Cok daha iyi emin ol..

Gunluk olarak takip edebilecegimiz gorusme detayi turkcellde faturali hatlar icin yok diye biliyorum. Eskiden yoktu . Yani evet kotudur my vodafone ama en onemli detay kisim var.
  • Bak beklemem gerektiğini bilmiyormuşum Volkan, denedim şimdi oldu, teşekkür ederim bilgi için.. Hadi affettim My Vodafone'u.. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77

Bak beklemem gerektiğini bilmiyormuşum Volkan, denedim şimdi oldu, teşekkür ederim bilgi için.. Hadi affettim My Vodafone'u.. ;)

my vodafone değil ismi değişti artık self servis diyecez
  • Ama adından başka hiçbirşey değişmemiş ki, herşey aynı.. ;)
  • My Vodafone isim olarak çok daha karizmatikti valla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 23 Nisan 2011; 19:22:36 >
  • Güncel görüşme detayı sayfası gerçekten işlevsiz, bir filtreleme işlevi mutlaka olması lazımdı. Bende buna şöyle bir çözüm buldum, kullanım analizi sayfasına girip bir ayı seçince listeden, o ayın bütün kullanımını gün gün listeliyor, bunları excele atıp orda istediğim gibi at koşturtabiliyorum
  • guzel dusunce ama cok basit simdilik.
    sms,internet paket alimi da konursa islevsel olur.
  • SMS ve internet paket alımı var ki zaten..
  • mobil versiyondan bahsediyorum. nereye gizlemisler ?
  • Ha mobil versiyonda görmedim, mobil de koymamış olabilirler.. Zaten bence mobil versiyon çok uyduruk görünüyor, bir sürü uygulaması olan Vodafone bir an önce mobil işlemler için de uygulama yayınlamalı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.