Valla hocam red 40 kullanıyorum ben 90 TL ye kesinti oluyor mobilde sürekli statik IP filan yaptırdım şimdilik idare ediyorum işte < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone sınırsız eğlence tarifesi (Netflix ve amazon prize sınırsız) (3. sayfa)
-
-
Evet hocam tüm pass paketleri artı netflix amazon sınırsız 6 ayda amazon güzelliği veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşin komik tarafı,5 mbps veriyorsun bari hotspot 15 gb olmasın. 130 vericeksin,hem 5 hız hem 15 gb hotspot kotası. Rezillik.
Bu tarifeleri kime sorup yapıyorlar acaba,ben yapsam daha güzel yaparım, kendimi geçtim 8 yaşında ki çocuk bile daha güzel tarifeler yapar. Tamam kâr etmeye çalışan bir şirket ama,bunlarla gelirse olmaz.
En azından 5 mbps'lik pakette ki 15 gb kalksa,direkt geçeceğim. Ama 5 hıza bile 15 gb koymuşlar.
Limitsiz 169'luğu alanların keyfi kebap,helal olsun valla kaptılar zamanında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen Limitsiz Redli en kral tarife, ölene dek kullanabilirim
2.seneye girişi de sabırsızlıkla bekliyorum, tamam internetim yavaş biraz ama her yerde sınırsız bir şekilde internete girebiliyorum, SMS atabiliyorum ve konuşma yapabiliyorum, ayrıca Almanya gibi 23 Vodafone ülkesi de limitsiz aranabiliyor, geçen Almanya yı aradım, 1 TL dahi fazla ücret yazılmadı.
Hocam kullanımı dengelemek için yapılan bir sistem zaten yoğunluk kaynaklı baz istasyonu sorunları oluyor örneğin sizin bölgede baz istasyonuna bağlı olan limitsiz kullanan 100 müşteri olsa ve limit olmasa onlarda kişi başı 5 cihaza paylaşım yapsa size etkisi olmaz mı hızın? Düzenleme 5g ile gelecek elbet
Red 40'ı 90 TL'ye kullanmakta iyiymiş,baya iş gören bir paket. Ama limitsizin tadı bir ayrı hocam,bir günlük bile olsa. Terabytelarca indiresi geliyor insanın,herkese açası şebekeyi omuzlayıp götüresi.
Çalışan indiriminden faydalanıyorum hocam işimi görüyor şimdilik
Biliyorum,baz istasyonları kaldırmıyor. Vodafone büyük ihtimal,ulan zaten istasyonlarım kaldırmıyor bari sürümden,taahhütten kazanayım diye bu işe girmiştir. Yoksa şuan en iyisi Turkcell sınırsızı geçtim,sınırsız sosyal medya bile çıkarmamış.
Yanarım yanarım,millet yurtdışında 30 birime limitsiz alır,biz 30 birime sınırsız dakika bile değil 750 dakika alırız.
Oha sen,vodafone da mı çalışıyorsun?
Dolar 11 oldu hocam bize o fiyatta yakın zamanda tarife çıkmaz. 😄
Evet hocam
E yani,çeşme düşün.
Çeşmenin sürekli akmasını mı istersin,yoksa ayda bir akmasını mı?
Olur mu öyle şey,5g'yi unutalım ne. O 5g illa ki gelecek,ama bugün ama yarın. Gelecek ama,şunu söyliyim ciddiyim 1 gb 50 TL-5 gb 100 TL 5g paketlere hazırlanırız dolar/euro böyle devam ederse.
Ne gerek var ki 5g'ye,versinler 4.5g'de her yere en az 30-40 mbps idare eder,onu da zamanla 80-90-100 yapsınlar,başlamışım 5g'sine para israfı.
Şu nicki değiş ya,millet yan hesabım sanıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X