Vodafone sınırsız paket (2. sayfa)
-
-
+ Hotspot'a sınır koymuşlar. Hangi sitelere girip giremeyeceğimize de karar versinler. Onu BTK yapıyor gerçi.
-
Limitsiz Mega’yı kabul edin derim bütçeniz el veriyorsa, ek paketlerle olacak iş değil. -
-
hız ve paket içeriğine göre çok iyi fiyat, bu paket alıma açık durumda mı link vs bilen var mı ?
-
Bir büyükşehir merkez, 4.5 g full çekiyor, bütün ayarlar sıfırlandı kontrol edildi. Buyrun vodafone twiter adresine müşteri hizmetlerine de yazdım yazeıktan sonra hızı 6-9 arasına yükselttiler. Yani demem o ki hızı sınırlıyorlar. Şansını denemek isteyen buyursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 10 Ocak 2023; 10:19:55 >
-
-
Vodafone’dan Türk Telekom’a geçtiğimde doğan slx’den inip passata binmiş gibi hissetmiştim. Ankara’nın göbeğindeyim üstelik dağda bayırda yaşamıyoruz.
Vodafone sıkıntı. -
Maalesef limitsiz tarifelerin hiç birin de link yok hocam, ama muhtemelen Vodafone da 1 ay faturasız kullanınca veyahutta faturalı da biraz takılıp, şikayet var dan talep açınca, illa ki size de limitsiz tarife teklifi sunulacaktır. -
İnterneti yetmeyenler için Sosyal Pass + Video Passlı 15-20GB internetli tarifeler işinizi görecektir. Ben Redli 25 tarifesini kullanıyorum ay sonuna 2-3 gb kalıyor. Çok aktif de internet kullanırım sadece video passtan aylık 40-50 GB arası kullanıyorum. Tek GB lı tarife maalesef bu zamanda yetmiyor.
-
Hotspot için taktik var mı? Program v.s -
ankara etimesguttayım bikaç kere internet gitti resmen yarım saat boyunca . Müşteri hizmetlerini arıyorum . Saçma sapan çözüm önerileri sunuyo.Lokasyon değişikliği falan .Dalga mı geçiyosunuz ya .Sanki taşradan arıyorum ben .Berbat ötesi bir firma
-
Aklıma ne geldi bundan tam 11 yıl önce vodafone sınırsız günlük internet paketleri vardı, 1 tl ye günlük limitsiz oluyordu, telefonu modem yapıp, online wow oynardık. max 20 kb download verirdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: tt.usbir yerde turkcell süperbox un hattını telefonda kulanmak konulu başlıkta şöyle bir yazı gördüm
"Mobil veride TTL değeri 64tür. Hotspot paylaşımda TTL değeri 63e düşer. Operatörlerin hepsi buradan anlıyor. Eğer cihaz android ve rootlu ise değeri 63 yapıp neti cihazınızda kullanabilirsiniz."
bu yazıya istinaden eğer ttl değeri 64 e çıakrılırsa hotspot bağlantısını anlayamazlar. (düz mantık ) nasıl yapılır bu değer nedir hiç bir bilgim yok
ekleme: denemek isteyene de şu linki buldum bi bakabilir
uzun bir süre farklı bir nedenden ttl değerini değiştirerek mobil verimi bilgisayar üzerinden kullandım. Mantık doğrudur işe yarar.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X