Şimdi Ara

★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
20
Favori
90.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psycho81

Ben de ön siparişe katılmıştım. Bugün aradılar. Bi vodafone bayisine gidip cihazı inceledim. 699 eder belki ama 899 luk telefon değil. Kasa plastik ve dokununca ucuz hissiyatı veriyo. Ekranı da kullandığım g2 ye göre zayıf geldi.
    Bu arada bayiye sordum fiyat ne kadar diye, vodafone faturalı hattınız varsa 699 dan veririz dedi. Yani ön sipariş olayı biraz hikaye olabilir. Belki de bana denk gelen bayinin bilgisizliğidir. Ön sipariş vermeyenler de gidip bayilere sormayı deneyebilir.

Bizim Manisa daki bayide 899 TL diyor nuh peygamber demiyor. Ön talebim olmasına rağmen alamıyorum indirimli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 1 Temmuz 2015; 19:42:43 >
  • Az önce almaya gittim, istanbuldan liste gelecekmis, gelmeden veremiyorlarmis. Kimsenin birbirinden haberi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Az önce almaya gittim, istanbuldan liste gelecekmis, gelmeden veremiyorlarmis. Kimsenin birbirinden haberi yok

Sende bizim gibi Babafone lere gelmişsin.
  • Beni de aradılar öğleden sonra. Gidip aldım Metrocity Vodafone dan. Herhangi bir sorun çıkmadı, benimle beraber biri daha vardı o da aldı ürünü.

Asıl konuya gelecek olursam. Bu telefon için aksesuarları nereden bulabiliriz? Bulan arkadaşlar var mı? Ekran filmi kılıf vs? Zte Blade S6 Plus la tamamen aynı değil fiziksel olarak. Tuşlar falan farklı o yüzden onun aksesuarları uymaz. Bilen gören varsa haber verirse sevinirim.
  • Biraz daha kullanidi cihazi tekrar yorumluyorum.
    700 lira icin ideal cihaz.
    Arka kasa plastik kotu.arkadan hafif vurdugunda ince bi tik sesi geliyo ne sallaniuo veya nereyedeyiyo bilmiyom. Cok sorun degil.
    Sarj konusu bana iyi geldi. S3 vardi elimde yarim saatte srj yaria iniyodu. Bu iyi 1.5 gun rahat gider.normal kullanim 2 gun diyorum.
    Kasma donma yok simdilik.
    Bluetooth ile internet paylasimi var.
    Dolby ses var.
    Ekran zaten buyuk.
    Sim nano

Suanlil memnunum.

• Aksesuar için bekleyin kısa süre içinde n11e düşer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedan_dva

Beni de aradılar öğleden sonra. Gidip aldım Metrocity Vodafone dan. Herhangi bir sorun çıkmadı, benimle beraber biri daha vardı o da aldı ürünü.

Asıl konuya gelecek olursam. Bu telefon için aksesuarları nereden bulabiliriz? Bulan arkadaşlar var mı? Ekran filmi kılıf vs? Zte Blade S6 Plus la tamamen aynı değil fiziksel olarak. Tuşlar falan farklı o yüzden onun aksesuarları uymaz. Bilen gören varsa haber verirse sevinirim.

Kilif ve bant vodafone dan alacaksin.
    Kulaklik dandik.

Sudaeriyen @ valla silikon kilif 25 verdim. 10 liralik. Beklemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone2627 -- 1 Temmuz 2015; 20:39:19 >
  • quote:

Beni de aradılar öğleden sonra. Gidip aldım Metrocity Vodafone dan. Herhangi bir sorun çıkmadı, benimle beraber biri daha vardı o da aldı ürünü.

Kardeş Zte Blade S6 Lux diye geçiyor ona göre bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

quote:

Kilif ve bant vodafone dan alacaksin.
    Kulaklik dandik.

Sudaeriyen @ valla silikon kilif 25 verdim. 10 liralik. Beklemedim

Aldığım şubeye sormayı unuttum. Neyse farklı bir vodafone a bakarım artık. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

Kardeş Zte Blade S6 Lux diye geçiyor ona göre bak.

Baktım ama o da farklı gibi duruyor. Neyse çıkar sanırım yakın zamanda. Teşekkürler.
  • Orta tusun olmamasi kotu oluyodu fakat yeni kesfettim.ortadaki dokunmatk tusa 2kez dokununca ekran aciliyo . bu guzel oldu :)

• quote:

Orta tusun olmamasi kotu oluyodu fakat yeni kesfettim.ortadaki dokunmatk tusa 2kez dokununca ekran aciliyo . bu guzel oldu :)

Telefonda isinma mevcut mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekirr27

quote:

Orta tusun olmamasi kotu oluyodu fakat yeni kesfettim.ortadaki dokunmatk tusa 2kez dokununca ekran aciliyo . bu guzel oldu :)

Telefonda isinma mevcut mu?

Ben bir kaç saattir kullanıyorum güncelleme yaparken fazlasıyla ısındı. İncelemelerde fazla ısınmadığı söyleniyordu. Bakalım belki kendine gelir.
  • Sim micro değilmi?
    Yoksa Iphonelar gibi nano sim mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide aradılar bugün k.kartı kesilsin gidip alacağımda da aklıma takılan olay ligtv 1 yıl bedava diyor ya ben avea kullanıyorum nasıl olacak o iş acaba?
  • Arkadaşlar turkcell hat kullanabiliriz dimi? 3g 4g sorun olmaz bağlanma falan

• renk seçme hakkımız yok mu acaba,yoksa tek renk mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni_raki

Benide aradılar bugün k.kartı kesilsin gidip alacağımda da aklıma takılan olay ligtv 1 yıl bedava diyor ya ben avea kullanıyorum nasıl olacak o iş acaba?

Bedava değil aylık 5 ₺. Bir de sadece seçtiğin bir takımın maçlarını izliyorsun. Operatöre göre kampanya değişiyor mu bilmiyorum. Ben vodafonluyum katılmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: serius1447

Sim micro değilmi?
    Yoksa Iphonelar gibi nano sim mi?

sim nano. Bayi de kestiler benim hattımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

Orijinalden alıntı: yeni_raki

Benide aradılar bugün k.kartı kesilsin gidip alacağımda da aklıma takılan olay ligtv 1 yıl bedava diyor ya ben avea kullanıyorum nasıl olacak o iş acaba?

Bedava değil aylık 5 ₺. Bir de sadece seçtiğin bir takımın maçlarını izliyorsun. Operatöre göre kampanya değişiyor mu bilmiyorum. Ben vodafonluyum katılmayı düşünüyorum.

Çok iyimiş 5 ₺ takım farkı yoksa'da sorun illa Vodafone hatmı olması lazım :) inş öyle bir zorunluluk yoktur Bilgi için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.