Şimdi Ara

★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
20
Favori
90.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: splendore

G4e göre büyük dostum note 3ten bile daha uzun

O zaman beklemeye gerek yok ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Arkadaşım rehbere bir detaylı baksana Orijinal ZTE Blade cihazda görüntülü arama var bunda niye yok acaba saf android kullanıyorlar diyemi saf androiddede yok çünkü

Baktım ama yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

quote:

Orijinalden alıntı: jedan_dva

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bekirr27

quote:

Orta tusun olmamasi kotu oluyodu fakat yeni kesfettim.ortadaki dokunmatk tusa 2kez dokununca ekran aciliyo . bu guzel oldu :)

Telefonda isinma mevcut mu?

Ben bir kaç saattir kullanıyorum güncelleme yaparken fazlasıyla ısındı. İncelemelerde fazla ısınmadığı söyleniyordu. Bakalım belki kendine gelir.

Haci bisey sorcam.
    Ayarlarda bildirim isigi var o acik. Fakat msj fln geldiginde yanmiyo. Sadece sarjda iken ve sarj biterken %15 ten sonra uyari isigi basliyo. Sendede boylemi.

Orta bildirim isigi guzel yanip sonunce guzel guzukuyo. İphone edasi andiriyo.
    Eger dedigim gibi diger whatsappveya msj cagri bildirimindede yanmasini ayarlarlarsa cok guzel olur

normal mesaj almadım ama whatsapp tan mesaj gelince yanıp sönüyor bildirim ışığı

Benim yanmiyo ya herhngi bir islem yaptinmi

Whatsapp ayatlarında dolaşırken bildirim ışığı rengini mavi yaptım ama onunla alakası var mı bilmiyorum. Onum dışında bir şey yapmadım sanırım

Tamam tlfla gelen vodafon programlarini yazarmsn. Degisik uygulamalari yani smart tips fln vardi onlari

Onlarla alakalı olduğunu sanmıyorum. Smart tips telefonu kullanmayı öğretiyor. Message+ var o da mesaj göndermek için. Diğerleri sağlık vs gibi uygulamalar.

• Bugün extra yaşanan bir durumdan dolayı (televizyon bozuldu) telefon için harcayacağımız parayı başka yere finansa etmemiz gerekiyor. (emektar s3'e talimiz gene ) o yüzden 699 TL ye alma hakkım olduğu halde alamayacağım. Eğer almak isteyen varsa (Edirne içi elden, diğer yerler kargo ile) kendi hakkım ile telefonu temin edebilirim (cumartesiden günü ama). Aldığım fiyata yuvarlak olarak 700 TL ye. maksat biz sebeplenemedik başkası sebeplensin. isteyen varsa pm atabilir. ayın 15 ine kadar süresi varmış.
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende indirimli alma hakkı kazandım dün gittim almaya İzmir Forum bornova mağazasına fakat beyaz renk istedim beyaz renk yok dediler.

Beyaz renk smart 6 alan var mı aranızda???
  • isomania kullanıcısına yanıt
    Beyaz yok kardeş vodafone forum sitesi var ordada yazıyor bakabilirsin.
  • quote:

quote:

Arkadaşım rehbere bir detaylı baksana Orijinal ZTE Blade cihazda görüntülü arama var bunda niye yok acaba saf android kullanıyorlar diyemi saf androiddede yok çünkü

Baktım ama yok.

Kardeş Vodafone foruma sordum var diyorlar bak linkte altta.
    http://forum.vodafone.com.tr/t5/Vodafone/Vodafone-Smart-6/td-p/410061/highlight/false/page/9

• quote:

quote:

quote:

Baktım ama yok.

http://forum.vodafone.com.tr/t5/Vodafone/Vodafone-Smart-6/td-p/410061/highlight/false/page/9

O zaman ben göremedim. Bir başkası cevap verir belki.

• twitter dan vodafon a yazmıştım cevap geldi şimdi.

Ne zaman geleceği belli değil diyor beyaz rengin. hep siyah göndermişler.
  • Beni de sabah aradılar 699 TL'ye alma hakkınız var dediler Gri rengi almayi dusunuyorum var mıdır acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce Ankara Ankamall'da bulunan vodafone bayisi ile görüştüm. TC numaramı söyleyerek adıma cihaz olup olmadığının teyyidini yaptırdım.Gri renkli modelin adıma ayrıldığını belirttiler. Peşin olarak alırsam 699 TL dediler. Red Small tarifesinde olduğumu ve tarifeye ek olarak alıp alamayacağımı sorduğumda 70+36=106 TL 24 ay taahütlü cihaza sahip olacağımı belirttiler ki yüksek bir mebla ediyor. Sanırım cihazı nakit almak daha cazip.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Baktım ama yok.

O zaman ben göremedim. Bir başkası cevap verir belki.

Kardeş yok bunlar bişey bilmiyor belki gerçektende olmayabilir. Sen rehberden(arama menüsünden değil REHBERDEN) bir kişinin üstüne tıklayıp bakabilirmisin? Aşağıya resimde koydum.
    BAK YUVARLAK İÇİNE ALDIĞIM KISIM VARMI? Oradan anlaşılır o menüyü bir kurcala.
     ★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 2 Temmuz 2015; 16:40:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orta tusun olmamasi kotu oluyodu fakat yeni kesfettim.ortadaki dokunmatk tusa 2kez dokununca ekran aciliyo . bu guzel oldu :)

Ben bir kaç saattir kullanıyorum güncelleme yaparken fazlasıyla ısındı. İncelemelerde fazla ısınmadığı söyleniyordu. Bakalım belki kendine gelir.

Haci bisey sorcam.
    Ayarlarda bildirim isigi var o acik. Fakat msj fln geldiginde yanmiyo. Sadece sarjda iken ve sarj biterken %15 ten sonra uyari isigi basliyo. Sendede boylemi.

Eger dedigim gibi diger whatsappveya msj cagri bildirimindede yanmasini ayarlarlarsa cok guzel olur

normal mesaj almadım ama whatsapp tan mesaj gelince yanıp sönüyor bildirim ışığı

Whatsapp ayatlarında dolaşırken bildirim ışığı rengini mavi yaptım ama onunla alakası var mı bilmiyorum. Onum dışında bir şey yapmadım sanırım

Tamam tlfla gelen vodafon programlarini yazarmsn. Degisik uygulamalari yani smart tips fln vardi onlari

Onlarla alakalı olduğunu sanmıyorum. Smart tips telefonu kullanmayı öğretiyor. Message+ var o da mesaj göndermek için. Diğerleri sağlık vs gibi uygulamalar.

Onun disinda baska olacagini sanmiyom ama ya. Ayarlardan uygulamalata girip bi baksan. Yukledigin uygulamalar disinda gozune carpan

• Yasal sınır avrupa ve amerika açısından değişiyor. Avrupada sınır mesela. Çünki iPhone 6, 0.99 gibi birşeydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stone telefonun bataryasinin gunluk kac saat ekran suresi verdigini fotolarla destekleyerek paylaşmani rica ediyorum..

• stone2627 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sende gönderdiğim resimdeki yere bir baksana GÖRÜNTÜLÜ ARAMA varmı diye.
  • quote:

Arkadaşım sende gönderdiğim resimdeki yere bir baksana GÖRÜNTÜLÜ ARAMA varmı diye.

Yok. Ekran acik suresi yazmiyo
     ★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Haci bisey sorcam.

Onun disinda baska olacagini sanmiyom ama ya. Ayarlardan uygulamalata girip bi baksan. Yukledigin uygulamalar disinda gozune carpan

Vodafone un 7 8 uygulaması dışında farklı bir uygulama yok. Ses ve bildirim kısmına girip ayarları kurcala. Mail vs gelince de yanıp sönüyor bildirim ışığı.

• az önce vodafone a gittim kontör yüklemek için bu telefona da bir bakayım dedim

900 lira dediler

35 lilaralık 400 dk 4bin sms ve 2gb tarifeyi alana

tarifeye ek 46 lira 24 ay taahhüt ile verdiklerini söylediler

telefona biraz bakayım dedim ekranı tatmin edici durmuyor

menü hızı da gm4g den yavaş geldi 8 çekirdekli olmasına rağmen , belki de teşhirde olduğu için olabilir bilmiyorum

elimdeki gm4g den memnun olmadığım için satıp bunu almayı düşünüyordum

lakin bu gidişle paraya kıyıp xperia z2 alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kueens

az önce vodafone a gittim kontör yüklemek için bu telefona da bir bakayım dedim

900 lira dediler

35 lilaralık 400 dk 4bin sms ve 2gb tarifeyi alana

tarifeye ek 46 lira 24 ay taahhüt ile verdiklerini söylediler

telefona biraz bakayım dedim ekranı tatmin edici durmuyor

menü hızı da gm4g den yavaş geldi 8 çekirdekli olmasına rağmen , belki de teşhirde olduğu için olabilir bilmiyorum

elimdeki gm4g den memnun olmadığım için satıp bunu almayı düşünüyordum

lakin bu gidişle paraya kıyıp xperia z2 alıcam

699 TL den alınabilir mi bu telefon? 899 TL bence de çok

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.