Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 Custom Rom ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tablette herkesin bildiği gibi belirli sorunlar var. Bunların çözümü için custom rom lar işe yarar mı ? Yararsa bu tablet için böyle bir çalışma var mı ? Birde ben bu cihaza overclock yapamıyorum. Root'lu fakat kernel vs. birşey diyor pek de anlamıyorum. Forumda araştırdım fakat bir bilgi bulamadım bana neden overclok olmadığını birisi açıklayabilir mi ?

• Yok mu arkadaşlar bir araştırması çalışması olan bu konu ile ilgili ? Yabancı sitelerde de araştırıyorum fakat hiçbir gelişme yok.
  • Çok yakında Vodafone'dan güncelleme gelecek.Bazı hatalar düzeltilecek

Bilginize.
  • Bu bilgiyi nereden aldınız ? Çünkü yurtdışı forumlarında bile bu kadar emin konuşulmuyor.
  • resmi rom dışında cyanogen mod talebi olmuş;

http://forum.cyanogenmod.com/topic/42091-zte-v11a-v71a-v55-aka-vodafone-smart-tab-sprint-optik/

ki büyük ihtimal ile gelir diye düşünüyorum
  • Gercekten biran once gelirse cok iyi olur aldigima pisman olmak istemiyorum
  • bende alacaktım, şu ışık sızması yüzünden vazgeçtim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn35chn

Bu bilgiyi nereden aldınız ? Çünkü yurtdışı forumlarında bile bu kadar emin konuşulmuyor.

Vodafone Satış Yetkilisiyim.

Ayrıca Smart Tab Lansmanında belirtildi.

Shifdelete Vodafone üst düzey yetkilisiyle olan röportaj da da belirtildi.

Android 4.0 yüklenebileceğide bu video da söylenmişti.

Vodafone Beyin Takımı'nın en öncül hedefi şuan güncelleme çıkartarak müşterilerimizi memnun etmek.

Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakante -- 26 Şubat 2012; 22:57:55 >
  • Bu linktekihttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473555 CWM kurulumunun türkçe anlatımını ve bu linktekihttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473555&page=11 mevcut olan kernel dosyasıyla ilgili bir konu var aşağılarda. Bu tablette kernel dosyasını nasıl değiştiriyoruz ? CWM gerekli mi ? Son olarak bu linkte Rom larla ilgili birşey var tam anlayamadım bütün bunların türkçe çevirisini yapabilecek var mı ? Eminim hepsi işimize yarayacaktır. Ayrıca bu tablete kernel yüklemesi nasıl yapılıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cakante

quote:

Orijinalden alıntı: chn35chn

Bu bilgiyi nereden aldınız ? Çünkü yurtdışı forumlarında bile bu kadar emin konuşulmuyor.

Vodafone Satış Yetkilisiyim.

Ayrıca Smart Tab Lansmanında belirtildi.

Shifdelete Vodafone üst düzey yetkilisiyle olan röportaj da da belirtildi.

Android 4.0 yüklenebileceğide bu video da söylenmişti.

Vodafone Beyin Takımı'nın en öncül hedefi şuan güncelleme çıkartarak müşterilerimizi memnun etmek.

Bilginize.

aslında bu tablet ICS 4.0.3 ile çıkmalıydı. ICS 4.0.3 ün hem browser performansı ( flash video+ touch sensitivity) HC 3.2den çok daha iyi.
    beta meta olsaydı keşke. Bu tabletin ekranı hakkında bilgi alamıyorum. TN panel mi IPS panel mi? ya da samsunglar gibi amoled mi?

• Tabletin ozellikleri gsmarena day mevcut, hatta Google'a smart tab 10 gsmarena yazarsaniz cikar ips ekran var diye hatirliyorum bu arada
  • IPS ekran yok ne yazık ki tablette...
  • merhaba arkadaslar..ben tabletin bulıd.prop dosyasını karıstırdım..artık acılmıyor.androıd yazısından sonra yeşil bir ekran gelip gidiyor..ne yapmalıyım.kafayı yemek uzereyim lütfen yardımcı olun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.