Bildirim
Vodafone Smart Tab 2 10'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: nakuzin
Arkadaşlar merhaba.
Bugün Smart tab 2 almayı düşünüyordum. Fakat kutu içeriğinde klavye olmadığını öğrenince vazgeçtim.
Peki bu ürün ile ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı ?
Hangi tabletten klavye çıkıyor ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone smart tab 2 klavye destekliyor.
Ben kutu içeriğinde var biliyordum meğer yokmuş. Olsaydı alacaktım.
Harici satılıyor fiyatı da 271 TL -
Flash uygulamaları çalışmıyor, flash desteği yok deniyor arkadaşlar doğru mu? -
Ben guncelleme sorunu oldugunu ogrendım bı arkadasım almıs bence alacagım casper'ın yenı cıkardıgı nırvana 10 ınchlık yada samsung p5100 dusunuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enispilqir -- 4 Şubat 2013; 21:22:36 > -
Faturası 09 Şubat 2013 Cumartesi günü kesilmiş Vodafone SmartTab II 10 inchlik tabletimi iş yerimden dokunmatik dizüstü bilgisayar hediye edilmesi üzerine satıyorum
http://www.sanalpazar.com/Taahhutsuz-Vodafone-Smarttab-2-10__isp6310260 -
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/lenovo-vodafone-smart-tab-ii-1o-quot-16gb-3g-sim-kar-77091631
Arkadaşlar tabletin özellikleri hoşuma gitti ama eksi ve artı yönleri nelerdir acaba. Bir arkadaş flaş desteğini sormuş ben de merak ediyorum açıkcası -
merhaba arkadaslar bu urunu bende aldım acab kılıf olayını ne yaptınız -
koca forumda galiba bu cihazı alan kimse yok :( -
Nasıl alsınlar ki? Vodafone'un Smart Tab 10 fiyaskosundan sonra millet Vodafone ürünlerine soğuk bakar elbette. -
Slm arkadaşlar smart tab 2 flash destekliyor mu bir bilen kullann yokmu acaba? yada Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100 yurt dışı cihazını öneren var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X