Şimdi Ara

vodafone soygununa dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • altın tarifem yenilensin diye sabah 25 TL yükledim.tarifem yenilenmediği gibi 30 sn internet kullanımı için 11TL ücret kesildi sonrada 542 müşteri hizmetlerini aradım.ilk dakika ücretsiz sonraki dakikalar sinyal sesinden sonra ücretsiz dedi.bırakın sinyal sesini daha ilk dakika dolmadan 46 kuruş ucret kesildi.ve müşteri temsilcisine ulaşamadan 3 dakikalık 7000 i arayınca çalan bant kaydı başladı.yani bide onu dinleyip üstüne para ödeyecekmişiz.bu kadar soyguncu olunmaz.şikayet vara yazıp acilen ücretimin iadesini istedim aksi halde numaramı taşıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklısın.. sonuna kadar gitmelisin..
  • vampirelf kullanıcısına yanıt
    1 dk altı görüşmeler 46 kuruş 1 dk üstü tüm görüşme boyunca 60 kuruştur. Bu paranın iadesini vermezler sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 18 Haziran 2015; 18:19:45 >
  • Vodafondan sırf bu gicikliklar yüzünden aveaya gecmistim sevgilimide aveali yaptık ama dün paket fiyatının üstünde gelince vodafona numara taşıma yaptı
    Şimdi ben aveali o vodafonlu istemeye istemeye..
    Trde adam gibi bir operator olsa kimse bunlara pabuç bırakmaz
    Btkya şikayet bırakın ödemeniz geri yapılır ve siz değil onlar sizi arar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer olay Turkcell'de başıma geldi. Neyseki 3 lira sonrası daha kesinti olmadı. Üstüne Turkcell gün sonuna kadar geçerli 300 mb verdi bana. Üstüne de yine beğenmedim bu durumu Turkcell'e söyledim. Ben iade demeden kendileri iade etti kesilen 3 lirayı.
  • bu İngiliz şirketi, İngilizler dünyayı sömürdü, sömürmeye de devam ediyorlar
  • VODAFONE ingiliz gibi davranıp yüzünüze gülerken cebinizi boşaltıyor ruhunuz bile duymadan...

soyulursunuz. şahsen beni soydular. bayilerin dediğine inanmayın . imza attığınız kağıtlara inanın.

bana aylık 25 tl dediler; 29 tl çıktı.

her yöne ücretsiz 500 dk dediler; hemen hemen herkese dakikaları dolmadığı halde sürpriz ek ücret geliyor.
    Bu yüzden 542 yi aramak zorunda kalıyorsunuz. bir de buna para ödüyosunuz.

4000 sms dediler....; bankaya ve şirketelere yolladığınız sms ler ücretli..

2 gb sınırsız dediler whatsapp dan indirdiğim 1 fotografa 3 tl ödedim.

başka operatöre geçiş için başvurdum bilerek geciktirip 1 gün için 1 aylık fatura ve üstüne taahhüt bozma cezası ödedim.

Bu ingiliz sizin bilgisizliğinizden yararlanıp sizi soyuyor. yanına yaklaşmayın..

Diyelim ki taahhüdünüz bitti. Bitiş çizgisinden 1 saat önce geçiş yapsanız 12 aylık ceza ödersiniz.
    Çizgiden 1 saat sonra geçiş yapsanız da o bir ayın faturasını ödersiniz.
    Taahhüd bitiminde sizi telefonla arayıp uzatıyor musunuz diye sorup aceleye getirirler..Evet derseniz mahkum olursunuz...

Yani size hiç bir çıkış yolu yok. mutlaka soyuyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 23 Haziran 2015; 4:45:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.