< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Süpermarket 250 lira üzerine 100TL indirim + 10gb internet (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: CengizGurkanİsim olarak ne hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu kampanya bulunduğun kanalda geçerli değil hatası alıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Onur4808Bu kampanya bulunduğun kanalda geçerli değil hatası alıyorum.
Sizin oturduğunuz yerde hizmet vermiyor olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone lu olmak şart sanırım market yanımda bile gözükmedi bende -
vodafone yanımda uygulamasındaki supermarketten alışveriş yapmanız lazım. istegelsin uygulamasında kodu kabul etmiyor.
-
Müşteri hizmetlerini arayabilirsin. Başka konuda kaybolan kodumu alabilmiştim -
Bireysel kullanıcıyım ama kullanım hakkınız kısmında 0 yazıyor ve kodu daha önce almadım. Anlamadım valla
İzmirde istegelsin yoktu galiba, baktım markette izmirde hizmet vermeye başlamış. Ama fiyatlar getirden daha pahallı geldi bana, alınacak birşey bulamadım o kadar sağlam indirim vermesine rağmen.
-
Arkadaşlar istegelsin alışverişlerinde papara anında %5 iade veriyor bu istegelsin altyapısı ama Vodafonea market geçer mi bilmiyorum deneyen oldu mu
Hepi topu 7 tane il var.
Sistem mi çöktü noldu?
-
başka numarada nasıl kullanıyorsunuz masterpass hatası veriyor
-
İzmirdeyim ama bölgemde yok. -
Market mi telekomünikasyon olarak mi geçti sektör?
Paycell market 75/15 ile birleşmez mi?
Vodafonelu olmayan kullanamıyorum galiba kodum var ama uygulamayı bulamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: lawyerdemvodafone yanımda uygulamasındaki supermarketten alışveriş yapmanız lazım. istegelsin uygulamasında kodu kabul etmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X