< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 26 Aralık 2020; 21:24:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone'un ilk 3 ay ve ilk 6 ay saçmalığı (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sınırsız çıkarıp ev internetini bitiremezler...
100mbpsye 160 alan Telekom sınırsız asla vermez. -
Hocam bende zaten 100 mbps hızın 5 gb kotayla bir anlam ifade ettiğini söylemedim ki. Bu civardaki hızlar ancak sınırsız internette bir işe yarar.
Kazık fiyat her zaman kalite olmuyor zaten, ben vodafone'u kaliteli olarak görmedim zaten. -
İlk 3 ayı bırakta diğer 12aylik tarifeler Turkcell ile yarışıyor. Vodafone kim turkcelle yetişmek kim dağlar kadar fark var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok haklısın hocam, 3G ve 4g de bu paketler ile stabil 10 mbps verseler razıyım ama üçüde bir çok noktada çuvallıyor, hadi tt Turkcell kabalıkta çuvallıyor, Vodafone heryerde çuvallıyor birde... -
Tabii canım baya baya indirim 25 GB'lık paket ilk 3 ay 39 lira sonra ki 12 ay 79 lira. 3 kuruşluk paketleri 3 ay ucuza alacağım diye 12 ay boyunca kazıklanmaya razı olmak nasıl bir fantazi anlamış değilim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: REDMODTabii canım baya baya indirim 25 GB'lık paket ilk 3 ay 39 lira sonra ki 12 ay 79 lira. 3 kuruşluk paketleri 3 ay ucuza alacağım diye 12 ay boyunca kazıklanmaya razı olmak nasıl bir fantazi anlamış değilim.
Yanlış bilgilendjrmeyin 39 ilk 3 ay 12 boyunca 60 tl kardeşim red 25
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Sen ilk 3 ay fiyatına takılma, sonraki 12 ay fiyatına bak. 25 gb için 59 da çok 79 da turkcell bile bu kadar kazık değil. -
Evet sinyal aldığı yerlerde baya iyi ,en kotu frekansları kullandığı için böyle ,5G ihalesinde herşey değişebilir ,Vodafone in bir yonunu seviyorum ,yenilikçiler ,ev interneti mide Vodafone yaptım hiçbir sıkıntı yok.Dedigim gibi frekans ihalesinde iyi olanı alırsa ,üste çıkmayı başarır . -
Bir taneside aklı sıra üstteki bütün üyelere gönderme yapmış ,kendisi kadar terbiyesiz hadsiz biri varmı acaba ,katılanlar beğene çöksünler. -
Keşke dediğiniz gibi olsa ama Vodafone Türkiye’nin yatırım yapma gibi bir huyu yok. Geçtiğimiz ihalede aldığı frekanslar hız odaklı değil, kapsama odaklı olduğundan, çekiyor gibi görünsede, çoğu yerde rezalet durumda.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X