Şimdi Ara

Vodafone'un ilk 3 ay ve ilk 6 ay saçmalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu adamlar ilk 3 ay için kampanya yapıyor genede yaranılmıyor 15 ay sabit fiyattan verse o zaman kimsenin sesi çıkmazdı heralde.İlk 3 ay indirimli verince milletin gözüne batıyor.
    Hemen bir dolandırılma hissi çöker insanımızın içine
    Hocam 1 hafta önce tarife paket sen soran değil miydin vodafone konusunda,kedi uzanamadığı ciğere mundar der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 26 Aralık 2020; 21:24:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınırsız çıkarıp ev internetini bitiremezler...

100mbpsye 160 alan Telekom sınırsız asla vermez.
  • Hocam bende zaten 100 mbps hızın 5 gb kotayla bir anlam ifade ettiğini söylemedim ki. Bu civardaki hızlar ancak sınırsız internette bir işe yarar.

Kazık fiyat her zaman kalite olmuyor zaten, ben vodafone'u kaliteli olarak görmedim zaten.
  • İlk 3 ayı bırakta diğer 12aylik tarifeler Turkcell ile yarışıyor. Vodafone kim turkcelle yetişmek kim dağlar kadar fark var.

• Çok haklısın hocam, 3G ve 4g de bu paketler ile stabil 10 mbps verseler razıyım ama üçüde bir çok noktada çuvallıyor, hadi tt Turkcell kabalıkta çuvallıyor, Vodafone heryerde çuvallıyor birde...
  • Tabii canım baya baya indirim 25 GB'lık paket ilk 3 ay 39 lira sonra ki 12 ay 79 lira. 3 kuruşluk paketleri 3 ay ucuza alacağım diye 12 ay boyunca kazıklanmaya razı olmak nasıl bir fantazi anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: REDMOD

Tabii canım baya baya indirim 25 GB'lık paket ilk 3 ay 39 lira sonra ki 12 ay 79 lira. 3 kuruşluk paketleri 3 ay ucuza alacağım diye 12 ay boyunca kazıklanmaya razı olmak nasıl bir fantazi anlamış değilim.

Yanlış bilgilendjrmeyin 39 ilk 3 ay 12 boyunca 60 tl kardeşim red 25

• Hiz tabiki onemli degil arkadaslara kesinlikle katılıyorum fakat vodafone da en basit seyleri bile yapamayacak kadar kötü internet sunuyor çoğu yerde bugun 50 mb lik dosyayi arkadasima gondermek icin o kadar bekledim ki bende 3 ay indirimli red 20 tarifesindeyim ilk uc ay sonunda cayma hakki olmadan numara tasiniyormus bimcelle geçiş yapacagim bugun itibariyle vodafone İstanbul Kurtköy

Vodafone'un ilk 3 ay ve ilk 6 ay saçmalığı

• Matherson kullanıcısına yanıt

Git önce bir siteden fiyata bak ondan sonra mesaj yaz.

Vodafone'un ilk 3 ay ve ilk 6 ay saçmalığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDMOD

Git önce bir siteden fiyata bak ondan sonra mesaj yaz.

Red 20 39 sonra 59 demiş 25 red 59 sonra 79 diyor sen 39 sonra 79 demissin

• Matherson kullanıcısına yanıt
    Sen ilk 3 ay fiyatına takılma, sonraki 12 ay fiyatına bak. 25 gb için 59 da çok 79 da turkcell bile bu kadar kazık değil.
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Evet sinyal aldığı yerlerde baya iyi ,en kotu frekansları kullandığı için böyle ,5G ihalesinde herşey değişebilir ,Vodafone in bir yonunu seviyorum ,yenilikçiler ,ev interneti mide Vodafone yaptım hiçbir sıkıntı yok.Dedigim gibi frekans ihalesinde iyi olanı alırsa ,üste çıkmayı başarır .
  • Bir taneside aklı sıra üstteki bütün üyelere gönderme yapmış ,kendisi kadar terbiyesiz hadsiz biri varmı acaba ,katılanlar beğene çöksünler.
  • Keşke dediğiniz gibi olsa ama Vodafone Türkiye’nin yatırım yapma gibi bir huyu yok. Geçtiğimiz ihalede aldığı frekanslar hız odaklı değil, kapsama odaklı olduğundan, çekiyor gibi görünsede, çoğu yerde rezalet durumda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.