Şimdi Ara

Vodafone'un Tarifeleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bundan 11 ay önce tarife değiştirerek Vodafone'a geçmiştim. 1 ay sonra taahhüdüm dolacak bundan dolayı da Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden taahhüt teklifinde bulunmuşlar. 7 GB, 1000 DK, 250 adet SMS + 12 ay boyunca 2 GB'a 57 TL'lik bir teklif sunmuş. Detaylara baktığım zaman bu fiyata vergi dahil olup olmadığını göremedim. Ayrıca önceden kullandığım paket olan Süper Uyumlu+ paketinde 12 aylık taahhüdüm olmasına rağmen fiyat değişmişti, bu tarifenin detaylarında 12 ay sabit fiyat diyor ama güvenemedim. Bu tarife piyasaya göre uygun mu? Bu fiyata vergiler dahil mi? Sabit fiyat garantisini her pakette ihlal mi ediyor bu firma yoksa Süper Uyumlu+'ya özel bir durum mu var? Bu fiyattan daha düşük olarak -ya da denk fiyata- 7 GB + 1000 DK şartını sağlayan (5 GB'a kadar olur) başka bir operatör var mı tavsiye edebileceğiniz?

• vergiyle 61tl gelir. Fiyat fena değil mükkemmel de değil. Alternatif bimcell var ama zam geliyor habire. Suan memmunsanız alın derim tcellde tt de daha pahalı suan teklife göre. Vodafone yeni gelen faturalı genc pakete 9gb 79tl fiyat biçiyor + vergi.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler hocam. Memnunum aslında, arada zamansız bir şekilde voLTE'ye geçerek çağrının sonlanmasına sebep olması dışında. Peki, bu 12 ay sabit fiyat garantisi hakkında sıkıntı yaşatır mı acaba; bu konuda bilginiz var mı? Çünkü mevcuttaki tarifem Süper Uyumlu+'ya bir anda 10 TL zam geldi, bildiğim kadarıyla taahhüt varken zam yapılmaması gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 3 Temmuz 2022; 21:14:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt

O tarfieye zam gelmesi hukuksuz bir olay çünkü tahhut var. Buna geleceğini sanmam ama gelirse thh vs ile paranızı alırsınız diye düşünüyorum. Sabit fiyat diyip tahhut yapıp zam yapmak hukuksuzluk. Hatta forumda tartışma konusu vardı bir bakın ortak hareketle fazla tutarları iade almaya çalışın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 3 Temmuz 2022; 23:55:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.