Şimdi Ara

Vodafone Video Pass Hakkında ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
35.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar iki hafta önce evi taşıdık altyapı yok ve mobile yüklenmek durumunda kaldık. İki hat kardeşimin bir hat benim üzerime var. Bugün yaklaşık 6 saat uğraşmam sonucunda, üç hatta da KALICI %35 net indirim tanımladılar. İndirim alma yöntemini merak edenler özel mesaj atabilirler, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

20GB internet
    Video pass
    Müzik pass
    Sosyal pass
    İletişim pass
    Her yöne 4000 dakika
    Her yöne 1000 sms
    Vodafone ve sabit hatlarla sınırsız
    Taahhütsüz şekilde, 12 ay fiyat garantisiyle, vergiler dahil, hat başına aylık 80,85tl ye anlaştık.

İlk defa pass paketleri kullanacağım, passler hakkında bilgi sahibi değilim. Müşteri temsilcisi arkadaşlar, sadece YouTube reklamlar ve Instagram canlı yayın açmak kotadan yer dedi.

Ek bilgi varsa verebilecek var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 15 Haziran 2020; 22:57:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Vodafone bölgenizde 5 mbit çıkma olasılığı yüksek. Şanslı iseniz benim gibi 60mbps de alabilirsiniz.

Pass paketlerinde olan sitelere sınırsız girebilirsiniz, çoğunluğu bu sitelerde geçiriyorsaniz 20 GB yetecek ve artacaktır.

Birçok kişi YT 720p kotadan düşmediğini söylemiş ama 480p ile limitliyor Vodafone. (Denemedim)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben kendi adima Video pass ile interneti laptopa dagitiyorum ve 1440p bile izliyorum, internetimden dusmuyor bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokbiloz

Ben kendi adima Video pass ile interneti laptopa dagitiyorum ve 1440p bile izliyorum, internetimden dusmuyor bilginize.
    Telefondan mı hotspot yapıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl aldın indirimi PM atamadım uc browser kullandığım için

• plt13 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• Bu paket iptal etmediğiniz sürece tekrarlar ve ücretlendirilir; paketi Tarifem ve Paketlerim bölümünden iptal edebilirsiniz
    Vodafone Video Pass Paketi Youtube ve izlesene uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini sağlar
    Bu uygulamalar dışındaki video içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı tarife kotasından düşecektir
    Vodafone Video Pass Paketi olan aboneler başka cihazlarla internet paylaşımı (tethering) yapamaz
    Abonelerin, kendilerine sunulan hakları 3 üncü şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına veya FCT (sabit terminal) veya şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilemez
    Vodafone Video Pass Paketinde reklam gösterimleri reklam sağlayıcıları tarafından yapıldığı için bu esnada kullanılan internet fayda kapsamında değildir ve kullanıcıların tarife kotasından düşer
    Reklam gösterimlerinde kullanılmak üzere ek 500 MB lık hediye internet paketi koruma amaçlı her ay Vodafone Video Pass Paketi müşterilerine yüklenecektir
    Pass paketinin kullanım önceliği vardır, Pass paketi kapsamında yapılan kullanımlar hediye paketinden veya ücretli tarife/ek paket haklarından düşmez
    Yurt dışı kullanımlarında geçerli değildir

• Ben bugün haftalık videopass aldım fakat telefondan açtığımda kendi aylık paketimden düşüyor. Ayrıca laptoba bağladığımda da kendi paketimden düşüyor. Bunun için ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

• serichelli kullanıcısına yanıt
    Hediye paketin varsa ilk onları kullanır. Sadece kendi parayla aldığın paketin İnterneti kaldığında düşme yapmaz. Sende muhtemelen hediye internet var.

• 1080p de bile kotadan düşmüyor, mükemmel

• quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

Hediye paketin varsa ilk onları kullanır. Sadece kendi parayla aldığın paketin İnterneti kaldığında düşme yapmaz. Sende muhtemelen hediye internet var.
    Yok hocam ekstra paket yapmadım sadece aylık yaptığım süper kolay paket var. Bunu ek paket olarak mı görüyor acaba, öyleyse gitti paralar.

• serichelli kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Yaş 25 altı ise müşteri hizmetlerini ara freezone lu ol. Değilse 25yaş altında kardeş yiğen, çocuk felan varsa onuda kullanıcı gösterebilirsin. Geçtikten sonrada freezone tarifesine geçiş yapmanı tavsiye ederim. Bende kullanıyorum kotadan hiç düşmüyor süper bir paket. Bu ay ödediğin gitti ama :)

• Müşteri hizmetleri aradım sordum, süper kolay paketin ek paket olarak gözüktüğünü bu yüzden video pass yerine kolay paketten netimin azaldığını söyledi. Şimdi önce 10 küsur gb'ı bitirip sonrasında video pass'ı kullanabileceğim. Ben ettim siz etmeyin!!!

• Vodafone sosyal pass iletşim pass gibi avantajları hotspot açarak kuallanabiliyormuyum

• Hotspot yapıp bilgisayara kullanım sağlarsanız pass paketinden gitmez. Ana paketteki internrtinizden gider

• Merhaba, eşime haftalık video pass hediye etti Vodafone.Acaba haftalık GB sınırı var mıdır, biraz yükleneceğim de. Bilgisi olan paylaşıverirse sevinirim, hayırlı günler dilerim.

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Hayır GB sınırı bulunmamaktadır

• Bilgi için çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.