Şimdi Ara

Vodafone Yalın 16 Mpbs İnternet 49.99 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben ucuz diye aldım onayladıktan sonra ttnet aradı 50 tl ye verelim diye çekiştim önceden niye aramadınız dedim kapattım sinir oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese merhaba,

Ben.10 yıllık ttnet musterisiyim çoğu zamanda sıkıntı yasamisimdir herkes gibi.

Son iki yıldır yalın 8 mhps internet kullaniyorum daha doğrusu kullanamiyorum

Günde 50 defa kopuyor snr.degeri düşüyor ve en fazla 3,4 mhps gördüm.

Bunlar için ttnete 100 defa ariza kaydı actim 50 defa apartmana geldiler bunlar icin 2 defa modem 2 defa tesisat degistirdim ama değişen hicbirsey yok.

Bugün tahadutum bitti bayiiye gidip iptal ettirdim ve tam karisinda VODAFONE gidip basvurdum.

Interneti açmak için sonradan ttnet çalışanı oldugunu öğrendiğim biri geldi apartmana kabloyu takti gitti ama aksam baktimki modeme link gelmiyor neyse aradim falan filan ayni adam erreai gün tekrar geldi ve apatmanin onunde beni arayarak "benim taktigim kablo sağlam sizin kablonuz bozuk" diyerek çekip gitti.

Ben yine müşteri hizmetlerini aradim ve bana bu sefer VODAFONE TEKNİK EKIBI yönlendirdi hemde ücretsiz

Velhasıl çocuk gelsi 2 yıldır çektiğim çileyi bir laptop bir kablo ile 3 dk da çözdü gitti bu kadar basit.

Simdi hızımız 7.5 mhps ve hiç kopmuyor

Hoşgeldin 1080 p byby 360p :)

Bütün bunlari işini gerçekten iyi yapan birilerini gördüğüm için yazdım umarım birilerine yardımı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.