1 yıl öncesi |
Vodafone yanımda 50/25 indirim (4. sayfa)
-
-
-
5-6 liralik bisey varmi. Ustte link vermisler tikliyorum vodafone ana sayfa aciliyo. Ürün ismi soylermisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler faydalandik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwhite23 -- 10 Mart 2022; 21:53:19 >
Islak mendil alabilirsiniz. Her fiyata var.
Kod çalışmıyor bende
MRT15 devam ama bu kod bitti hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 12 Mart 2022; 0:35:54 > -
Malatya Pazarı Yarım kilo patlamış fıstık, 2x 250gr. leblebi 28'e aldım kodla, daha sonra indirim çıkarsa bunları alabilirsiniz, çok taze oluyor.
-
MRT15 aktif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gomez_10 -- 11 Mart 2022; 16:28:9 >
hocam krabi nasıl bişiy içindekiler olarak?
tadıbu içindekileri baya iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baby Me diye Alolo Vero lu ıslak mendil var 18,90
6 tanesi 22,90 a geliyor.
-
Kakaolu fıstık ezmesi hocam iicnde fıstık parçaları da var akışkan bir kıvamda değil yogun kıvamlı güzel ama tadibu ile aynı klasmanda değil tadibu Barcelona , krabi Gümüşhane doganspor
-
ah hocam gece gece anılarımı aklıma getirdin, bu oyunu birkaç yıl oynadım hayatımın en keyifli zamanlarıydı, bir oyundan hiç bu kadar zevk almadım bir daha...
Kod çalışmıyor bitti galiba var mı deneyen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çalışmıyor bende de hiçbiri
CMTS15 bugune uzel 30/15
Bana mesaj gelmiyor Yeni kodları nasıl öğreniyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bildirim olarak gelmiş bana hocam. Bir bakın bildirim ayarlarınıza isterseniz. Hat Vodafone olacak diğerlerine gelmez sanırım aynı zamanda ayarlar açık olacaktır vs.. Pekte bilmiyorum açıkçası bir yardımım olmuyor malesef:)
-
Uygulama zorunlu olarak kvkk izin metnini onaylatıyor, uzun zamandır girmiyordum bu uygulamaya.
Bu kampanya için giriş yaptım o gün bugündür ev interneti kampanyaları, elit optik gibi saçma sapan mesajlar gelmeye başladı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X