Şimdi Ara

Vodafone yanımda Hepsiburada %20 papel max 200 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
9
Favori
8.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsi buradayla yanımda uygulaması telefon aynı olmalımı 15 gb açısından ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanımda uygulamasında arama yaptım ve yukarıdaki linke de tıkladım ama çıkmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende kod var ama 180 tl lik oyuncu klavyesi eklediğim kod geçersiz diyor, bilgisi olan var mı

• Kişiye özel sanırım. Kod/kampanya yok bende de.

• bana vodafone dan sms gelmedi ama uygulamada kampanyayı görünce kodu aldım kullandım. kodu kullanınca 1 lira sembolik indirim yapıyor.

• Bende de çıkmadı linke tıkladım ancak yanımda uygulamasında görünmüyor

• Hb nin kendisinin yaptığı papel kampanyası da var, + wprld puan var
    Kombo olurmu ki acaba
    Olursa yanar buralar

• Sanırım visa 250/50 ile birleşiyor, ödeme sayfasında kodu girdim vf kampanyası aktif oldu 50 lirada düştü. Daha ödeme yapmadım kararsızım : )

Edit: Oldu galiba birleşti. Kodu kabul etmiyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 31 Temmuz 2021; 2:51:29 >
  • 1250 TL yükleme limiti var 1 aydır şu sorunu çözemedik. M.H arıyorum kural bu diyor. Aktif kullanıcıyım daha ne istiyorsun diyorum. O limit artmıyor bir türlü..

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

1250 TL yükleme limiti var 1 aydır şu sorunu çözemedik. M.H arıyorum kural bu diyor. Aktif kullanıcıyım daha ne istiyorsun diyorum. O limit artmıyor bir türlü..

Hesabını doğrulama yapacakmışsın. Kara para aklayanları takip ediyormuş MASAK. Doğrularsan limitsiz oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 31 Temmuz 2021; 3:30:46 >
  • Bugün Musteri Hizmetleriyle o kadar konuştum hiç böyle bir şey den bahsetmediler bile. Faturasız hat kullandığım içinmi limit düşük diye sordum. Hayır herkese aynı limit tanımlanıyor dendi. Google a da Vodafone Pay hesap doğrulama yazıyorum bir şey çıkmıyor.
    Paycell gibi değil anlaşılan.

• quote:

Bugün Musteri Hizmetleriyle o kadar konuştum hiç böyle bir şey den bahsetmediler bile. Faturasız hat kullandığım içinmi limit düşük diye sordum. Hayır herkese aynı limit tanımlanıyor dendi. Google a da Vodafone Pay hesap doğrulama yazıyorum bir şey çıkmıyor.
    Paycell gibi değil anlaşılan.

Pardon ben hepsipay dan bahsediyorsun sandım. Konu hepsi pay parası kazanması olunca : )

• Sizde haklısınız 😀

• quote:

Sizde haklısınız 😀

MASAK la uğraşmak istememişler demekki. 1.250 TL üstü işlemlerin kaydını uzun yıllar boyu saklamak zorundalar çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mokotow

Hb nin kendisinin yaptığı papel kampanyası da var, + wprld puan var
    Kombo olurmu ki acaba
    Olursa yanar buralar

Hocam 2 papel kampanyası birleşmez zannetmiyorum. Hepsipay le ödemek gerekiyor demiş MH . Kod satın alıp sipariş geçtim. Hepsipay le ödeyince 75 worldpuan gözüktü uygulamada. İnşallah hepsipapel de sıkıntı yaşatmazlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.