Bildirim
VODAFONE-YEMEKSEPETİ İNDİRİM KODU TEKRAR AKTİF <BUGÜNE ÖZEL>
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dünkü kod ile bugünkü aynı hesapta kullanılamıyor sanırım. -
10tl çokmuş, 5tl versinler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldık kodumuzu yine, haber veren arkadaşa teşekkürler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç yoktan iyidir eleştirecek ne var bunda? Uygun değilse kullanamazsınız olur biter
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kullanılıyor keanu reis , bende oldu elle yazdım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
C.3-) Sıcak fırsatlar bölümünde çek alış/satış/takas/istek/paylaşım işlemlerinin konu veya mesaj yoluyla gerçekleştirmek yasaktır. Bu tip işlemleri konu içerisinde gerçekleştiren üyelerin mesajları silinecek ve gerektiği takdirde uyarı puanı verilecektir. Ayrıca bu amaca dönüşebilecek konular moderatörler tarafından Alışveriş-Hediye Çeki-Kuponu Satış - Takas - Paylaşım Bölümüne* taşınabilir veya ilgili konu tamamen yayından kaldırılabilir.
https://forum.donanimhaber.com/yeni-sicak-firsatlar-bolumu-kurallari-16-ekim-2018--133651194 -
Merhaba, bu kuralın mantığını önceki sorduğumda cevap alamadım sizden. Siz ne amaçla konulduğunu biliyor musunuz? Değiştirilmesi için nereye başvurmamız lazım? Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet
Merhaba,
C.3-) Sıcak fırsatlar bölümünde çek alış/satış/takas/istek/paylaşım işlemlerinin konu veya mesaj yoluyla gerçekleştirmek yasaktır. Bu tip işlemleri konu içerisinde gerçekleştiren üyelerin mesajları silinecek ve gerektiği takdirde uyarı puanı verilecektir. Ayrıca bu amaca dönüşebilecek konular moderatörler tarafından Alışveriş-Hediye Çeki-Kuponu Satış - Takas - Paylaşım Bölümüne* taşınabilir veya ilgili konu tamamen yayından kaldırılabilir.
https://forum.donanimhaber.com/yeni-sicak-firsatlar-bolumu-kurallari-16-ekim-2018--133651194
-
Merhaba,
Kupon ile ilgili paylaşımlar istekleri, istekler de alış-satışları doğuruyor. Bunun neticesinde konunu akışı tamamen bozuluyor. Gelecek olan tüm mesajlar kupon isteğine dönüyor. Bununla ilgili bir düzenleme yapılır mı bilemiyorum fakat Forum Destek üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/destek -
Teşekkürler. Bence, keşke sadece satış için yazanları silseniz. Ben çoğu zaman kullanmıyorum, öğrenciler kullansın istiyorum. Bunun için çek satış takasa mesaj atsam oradan ihtiyacı olan da pek görmek ticaret için açılmış yer. Neyse bir mesaj atalım belki sadece ücretsiz dağıtıma izin verirler. Tşkler tekrardan.
edit: Desteğe yazdım en azından konuya kod yazılmasını müsade ederler. Satışa ilişkin bir şey değil sonuçta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 17 Temmuz 2020; 15:54:50 > -
tişikkirler bugün ne yisek acaba -
vodafone coştu bu aralar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hiç yoktan iyidir eleştirecek ne var bunda? Uygun değilse kullanamazsınız olur biter
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X