< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Yeni geçtik ama doğru dürüst çekmiyor yardım!!! (2. sayfa)
-
-
Etmeyecektir hocam, ilk aya mahsus 35₺ civarı ücret alınacaktır, sonra normal tarifenizin ücretini ödemeye devam edebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence tuhaf olan bu kadar şikayet alan bir firmaya geçiş yapıp çekmemesini tuhaf bulup şikayet etmek, çok iyi çekiyor sorunsuz deseniz haber değeri taşırdı
1 ay vodafone den cayma hakkım var. En iyisi turkcell e taşıyım daha sonra turktelekoma geçerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom da ilk ay 35₺ ücret ödemeden geçmek için, 90 gün (3 ay) başka bir operatör kullanmanız lazım hocam.
Bu durum sizi neden rahatsız etti?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizde bilirdik heralde turkcell kullanmayı pahalı pahalı pahalı o kadar para vermeye ne gerek var daha evvelsi gün 20gb 750 dakikayı 100 liraya attırdım turkcell aynı paketi verecekse hemen taşıtayım hattı turkcell e kaldı ki benim hattım %90 oranında iyi çekiyor bi akşamları takılıyor genelde onda da evin internetini açıyorum atla deve değil yani çekmesin akşam da devir ekonomi devri.
Lütfen yanlış anlaşılmasın ben vodafoneyi savunmuyorum. Sadece fiyat politikası diğerlerine nazaran daha iyi olduğu için söylüyorum bunları
Hocam vodafone aradim da 1 haftadır kullanıyorum dedim 213 lira cayma bedeliniz var dedi. Bayi bana 1 ay cayma hakkınız var demişti bayiiyi arıyorum ulaşamıyorum da ne yapacağımı şaşırdım fatura günü gelmesine yakın mı hattımı taşıyım 213 lira alacak bunlar benden hemen taşırsam. Türk Telekom selfy sınırsız sosyal pakete taşıyacağım
Turkcelin alternatifi Vodafone degil Telekomdur
Türk telekom da pahalı ucuz mu sanki
O zaman ucu etin yahnisi bu çekeceksin bu eziyeti, iki kuruş kar etmek için yapacak bir şey yok
Ben de iki gün önce Turkcell'den Vodafone'a geçmiş birisi olarak hiç memnun olmadığımı paylaşmak durumundayım. İş yerinde aynı model telefon ile eşit şartlarda ölçüm yaptık. İki telefon da aynı donanım ve yazılım sürümüne sahip 13 Pro Max. Aynı anda "fast.com" üzerinden ölçüm yaptık ve sonuç aşağıdaki gibi;
Turkcell internet hızı 87 Mbps, Vodafone internet hızı 7.2 Mbps. Sinyal gücü, YouTube ve Spotify üzerinden medya oynatma deneyimleri de ciddi fark var. Binada daha içerilere gittikçe çekim kalitesi de oldukça düşüyor. Turkcell'e yeni müşteri gibi geri dönene kadar bir iki ay idare edeceğim artık.
-
Tcell'den sonra geçilecek tek operatör TT'dir.
bulunduğum yerde TT çekmediği için Turkcell'e geçmiştim zaten. Taahhüt bitince çok yüksek fiyat çıktı. O yüzden Turkcell'den ayrılmak zorunda kaldım. Genel olarak bir şey diyemem ama bulunduğum konumda Vodafone TT'den daha iyi lakin ne yazık ki Turkcell'den sonra tatmin etmiyor.
-
Benim evde Vodafone çekimi düşüktü, Türk Telekom'a geçtik (bimcell,vestelcell) sonra o da bozuldu. çekiyor gibi gözüküyor ama görüşmede ve internet sorunlu. Baz istasyonu yakın aslında ama yetersiz. TT nin cevabı bölgenizde çalışmamız devam ediyor. 1 yıl oldu düzelmedi. Az kullandığım hatta İnternet ve görüşmesi iyi görünüyor. Diğer hattıda taşıdım. En azından sorunu gidermişler yada biz bölge olarak Vodafone ve TT ye aynı dönemlerde mi geçiş yapıyoruz nedir. Fazla geliyor çöküyor :)
TT de sadece evde sorun yaşıyorum. Başka yerlerde sorun yok.
TT de gece 12 den sonra internet hızlanıyor. Bu da şebekenin kapasitesinin düşük olduğunu gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokh4n -- 29 Mayıs 2023; 16:50:46 > -
Bu yaşıma kadar en fazla kullandığım operatör TT.
En az kullandığım VF.
TCELL çok nadir o da dönemsel kampanya denk gelirsem.
Evimde , Köyümde , gittiğim lokasyonlarda TT hiç yarı yolda bırakmadı.
Bir ara buradan yazdım VF deneyimleyebilir diye fakat depremden sonrada değişen bir şey olmadığını farkettim.
T T dışında şu an başka bir şebekeye geçebilmem mümkün değil.
Sizlerde geniş perspektifte durumunuzu değerlendirip ona göre tercihinizi yapınız.
Vodafone hattı güvenli internet tanımlı olarak açıyor. Onu Yanımda uygulamasından kapatın. Özellikle interneti çok etkiliyor. Ben de tesadüfen uygulamada gezinirken fark edip denemiştim.
-
Nasıl kapatabilirim
Yanımda uygulamasında hat ayarlarında vardı, bir de çağrı merkezini arayarak kapattırabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X