Şimdi Ara

VODAFONE - Yeni Red Pass Tarifeleri (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
9
Favori
55.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batmanzek

quote:

Orijinalden alıntı: Tuna4242

quote:

Orijinalden alıntı: Tiffany

quote:

Orijinalden alıntı: karasahinemre

Red 10 ve Red 15 için güncel fiyat alabilir miyim? Turkcell den geçiş yapacağım.

Yeni Red 15 tarifesi 89 tl . Ama siz gecis yapacaginiz icin fiyat değişebilir

redpass 10 tarifesine kaça geçebilirim, 59tl yazıyor bayilerde.

Arkadaşım aşağıdaki linkten başvuru yaparsan. Saha ekibi başvurunu alıyor. Sim kartını adresine getiriyor. Sözleşmeyi imzalayıp süreci tamamlıyorsun. Bayide bu kampanya yok.

http://www.tarifeler.com.tr/vodafone-pass-tarifeleri?gclid=EAIaIQobChMIkMDN5p-o2AIVVIuyCh3zbgttEAAYASAAEgKa0vD

bu sitenin güvenilirliğine emin olamadım :) sonuçta eve kadar gelecek sende kimlik fotokopini verip göndereceksin adamları. buradan tarife alan varmı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: XaserED

quote:

quote:

quote:

quote:

Red 10 ve Red 15 için güncel fiyat alabilir miyim? Turkcell den geçiş yapacağım.

Arkadaşım aşağıdaki linkten başvuru yaparsan. Saha ekibi başvurunu alıyor. Sim kartını adresine getiriyor. Sözleşmeyi imzalayıp süreci tamamlıyorsun. Bayide bu kampanya yok.

http://www.tarifeler.com.tr/vodafone-pass-tarifeleri?gclid=EAIaIQobChMIkMDN5p-o2AIVVIuyCh3zbgttEAAYASAAEgKa0vD

bu sitenin güvenilirliğine emin olamadım :) sonuçta eve kadar gelecek sende kimlik fotokopini verip göndereceksin adamları. buradan tarife alan varmı acaba ?

Arkadaşım sitedeki vodafonun yetkili saha ekibi. Telefon numaranı bırak. Onlar seni hemen arıyor. Takıldığın noktaları sorabilirsin. Hiç korkacak bir şey yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım sitedeki vodafonun yetkili saha ekibi. Telefon numaranı bırak. Onlar seni hemen arıyor. Takıldığın noktaları sorabilirsin. Hiç korkacak bir şey yok.

Sana bir fikir vereyim. O zaman yetkili kişiyi vodafone bayisine çağırıp orada sözleşme imzalarsın. Bir fikir.

• batmanzek B kullanıcısına yanıt
    o zaman şöyle bir mantık hatası olmuyor mu ? madem vodafone nun yetkili sitesi neden "vodafone bayilerinde" (franchise olmayan) bu fiyatlara verilmiyor? sonuçta her ikiside resmi vodafone.
  • quote:

o zaman şöyle bir mantık hatası olmuyor mu ? madem vodafone nun yetkili sitesi neden "vodafone bayilerinde" (franchise olmayan) bu fiyatlara verilmiyor? sonuçta her ikiside resmi vodafone.

Ben de size şöyle bir mantık söyleyeyim. Bu bir pazarlama taktığidir. Diğer operatörlerden numara taşıması için saha ekipler bu teklifi veriyorlar. Ben kendim vodafone yetkli bayilerine sorduğumda saha ekiplerinin bu tarifeleri verdiğini teyid ettiler. İsterseniz sizlerde bayiye gidip sorun. Şu anda RED PASS 15 AİLE taarifesi gibi hiçbir operatörde yok. Benim favorim. Ayrıca ben vodafone çalışanı, temsilcisi yada elemanı değilim. Sadece vodafonun bu tarifesine geçeceklere yardımcı olmaktır.
  • Yanlış anlamayın ben siz calisansiniz vs gibi bir düşüncem olmadı. Sadece genel mantığa aykiri gibime geldi tabiki arayıp degerlendirecegim. Sırf Spotify için gecicem geçersem birde volte ve vowifi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Konuyu uzunca bir süredir takip ediyorum. Red Pass Aile tarifelerinden uygun tarife maalesef yok. Hiç boşuna araştırmayın. Ailenizde faturalı varsa düşünmeden RED PASS AİLE tarifelerine geçebilirsiniz. Ne TCELL de nede TT da böyle uygun tarife var....
  • En temizi Vodafone ana bayii ye gidip başvurmak aradaki taşeronlara bende güvenmiyorum bi sıkıntı oldumu muhatap bulamayabilirsiniz

• İlk mesajdaki red pro nedir? nasıl abone olunur bir bilgisi olan var mı?
  • Bugün saha ekibini aradım geldiler.

Ailede vodafone'lu yok, iki hat taşıdım red 10 pass tarifesine.

İkisini de 49tl'den taşıdı, biri 11gb diğeri 10gb , cayma bedelimiz yoktu, cayma bedeli gösterip yaptı sanırım ufak fiyat ayarlamalarını ve indirimleri. Karta iade edecekmiş kalanı hatlar açılınca.

Aldığınız güncel teklifleri paylaşır mısınız?

• Red tarifelerinin Engellilere olan indirim kaç tl oluyor?

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

Konuyu uzunca bir süredir takip ediyorum. Red Pass Aile tarifelerinden uygun tarife maalesef yok. Hiç boşuna araştırmayın. Ailenizde faturalı varsa düşünmeden RED PASS AİLE tarifelerine geçebilirsiniz. Ne TCELL de nede TT da böyle uygun tarife var....

Babam vodafone faturalı fakat ayda 24 tl falan ödüyor.

Onu kullanıp 49 Tl' den aile indiriminden yararlanabiliyor muyum
  • quote:

Bugün saha ekibini aradım geldiler.

Ailede vodafone'lu yok, iki hat taşıdım red 10 pass tarifesine.

İkisini de 49tl'den taşıdı, biri 11gb diğeri 10gb , cayma bedelimiz yoktu, cayma bedeli gösterip yaptı sanırım ufak fiyat ayarlamalarını ve indirimleri. Karta iade edecekmiş kalanı hatlar açılınca.

Aldığınız güncel teklifleri paylaşır mısınız?

Onu nasıl yaptı. Ben de çağırayım saha ekibini, nereden başvurdun.

Benim babam faturalı fakat normal bir vodafone tarifesinde
  • Bugün beni tarifler com dan aradılar,1000,1000,7gb 39 tl dediler.kardeşim red li indirim alabilirmiyim.bide tahahhüd ne kdar bunlarlarda arkadaslar ?

• Ghaneli G kullanıcısına yanıt
    Red 15 > 51,3 TL
    Red 20 > 62,7 TL
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım,
    Aşağıdaki linten telefon numaranı sizi arayalım kısmına bildir. Saha ekibi yetkilisi hemen arıyor. Tüm soruları ayrıntılı bir şekilde sorup öğrenebilirsin.

http://www.tarifeler.com.tr/vodafone-red-tarifeleri?gclid=EAIaIQobChMIlveV5pff2AIVQhMbCh1rhwdEEAAYAiAAEgJYEfD_BwE
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejke

Bugün beni tarifler com dan aradılar,1000,1000,7gb 39 tl dediler.kardeşim red li indirim alabilirmiyim.bide tahahhüd ne kdar bunlarlarda arkadaslar ?

Merhaba arkadaşım,
    Aşağıdaki linten telefon numaranı sizi arayalım kısmına bildir. Saha ekibi yetkilisi hemen arıyor. Tüm soruları ayrıntılı bir şekilde sorup öğrenebilirsin.

http://www.tarifeler.com.tr/vodafone-red-tarifeleri?gclid=EAIaIQobChMIlveV5pff2AIVQhMbCh1rhwdEEAAYAiAAEgJYEfD_BwE

• Red bussines pro 10 a gectim 53 tl ye.

Aylik bedava arac yikama beni cezbetti. Bir sorun yaşamam umarım. Normalde 30 tl ye yikiyorlar. Boyle olunca tarife bana 23 tl ye geliyor. Digiturk play vb. Avantajlariyla neredeyse bedavaya geliyor.

Garip

• Merhaba arkadaşlar.

20 seneye yakın Turkcell hattı kullanıyorum ancak fiyatlar çok yüksek ve hiçbir indirim sağlanmıyor.

Bu sebeple vodafone geçmeyi düşünüyorum.

Red 15 pass tarifesi var ve diyor ki aileden birisi vodafone faturalı hat sahibi ise %30 indirim oluyor muş?? Yani 90 Tl yerine 63 oluyor muş???

Ben böyle yorumladım destek birimi var ama yarın sizi ararlar dedi.

Sizin bilginiz var mı?

• veradrake V kullanıcısına yanıt
    Doğrudur herhengi bir vodafone bayiside bu indirimi yapıyor beklemenize gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.