Şimdi Ara

VODAFONE(ZTE) 945 KULLANICILARI KLUBU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
4
Favori
10.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar benide ekleyin bu klube Andoid deyince bensiz olmaz.
  • Arkadaşlar benide ekleyin bu klube
  • beni de ekleyebilirsınız
  • vodafon 945 internet ayarını nasıl yapabilirim. lütfen cevap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtmstfa

vodafon 945 internet ayarını nasıl yapabilirim. lütfen cevap.

Markette bir uygulama var. şu anda adını tam hatırlamıyorum ama. hangi operatördeysen otomatik olarak yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtmstfa

vodafon 945 internet ayarını nasıl yapabilirim. lütfen cevap.

apnturkiye adlı programla yapabilirsin

bu arada skype ile görüntülü görüşme yapabiliyormuyuz vf945 ile
  • selam arkadaşlar, bnm telefonumda vf945. bn avea hattı ile internete rahatça girebiliyorum.fakat internet bağlantısı isteyen uygulamaları kullanamıyorum.mesela lig tv,facebook,twitter gibi...
    ayrıca google hesabı da açamıyorum.internet bağlantınız kapalı diyor.ama bn tarayıcıdan internete girebiliyorum.lütfen yardım edin. :(
    şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide ekleyebilirmisiniz
    tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: bybakican

selam arkadaşlar, bnm telefonumda vf945. bn avea hattı ile internete rahatça girebiliyorum.fakat internet bağlantısı isteyen uygulamaları kullanamıyorum.mesela lig tv,facebook,twitter gibi...
    ayrıca google hesabı da açamıyorum.internet bağlantınız kapalı diyor.ama bn tarayıcıdan internete girebiliyorum.lütfen yardım edin. :(
    şimdiden teşekkürler...

soruma cevap alamadım.yardım edin lütfen. :(

• arkadaşım bende vodafone 945(zte joe) de denedim aveayla çalışıyor birde benide listeye eklermisiniz :) :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emircan9921

arkadaşım bende vodafone 945(zte joe) de denedim aveayla çalışıyor birde benide listeye eklermisiniz :) :) :)

tamamdır
  • dostum bende vodafone 945'e ''CyanogenMod 7.2.0 Android 2.3.7 '' yükledim süper oldu denemenizi tavsiye ederim birde CyanogenMod 9.0.0 cihaa yükleyince gpu'su çalışmıyor :(
  • evandro42 E kullanıcısına yanıt
    vodafone 945(zte joe) de denedim aveayla çalışıyor
  • Yaz beni de :) Bu arada arkadaşlar önerdiğiniz sorunsuz rom var mı ? Overclock çekebileceğim ve gpu hatası olmayan,kısaca stabil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LecterHannibal

Yaz beni de :) Bu arada arkadaşlar önerdiğiniz sorunsuz rom var mı ? Overclock çekebileceğim ve gpu hatası olmayan,kısaca stabil.

Arkadaşlar vf945 telefonu şarja takıyorum şarj oluyor ama hep %1 saatlerce takılı kalsada şarj oranı artmıyor ve telefonu şarjdan çekince 5-10 saniyede telefon kapanıyor. Sizce sorun neyde?

• quote:

Orijinalden alıntı: LecterHannibal

Yaz beni de :) Bu arada arkadaşlar önerdiğiniz sorunsuz rom var mı ? Overclock çekebileceğim ve gpu hatası olmayan,kısaca stabil.

Arkadaşlar vf945 telefonu şarja takıyorum şarj oluyor ama hep %1 saatlerce takılı kalsada şarj oranı artmıyor ve telefonu şarjdan çekince 5-10 saniyede telefon kapanıyor. Sizce sorun neyde?

• pil ölmüş artık demek ki. ya yeni bir pil alacan bulabilirsen ya da çöpe atcan.
  • Arkadaslar vodafone 945 kullaniyorum wifi kapatiliyor diyor ama kapanmiyor. Nasil halledebilirim?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.