Şimdi Ara

Vodafonelu lumia cihazları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar moto g telefonum var fakat kedisi serviste olduğu için, şu an eski telefonum lumia 520 kullanıyorum. Telefonu en güncel sürümü ile kullanıyorum. Eskiden de şarjından şikayetçiydim fakat durum daha fenalaşmış sanırım. Telefon 3g de 10 saat görüyor ya da görmüyor. Vodofonelu cihazlar lumialarda sıkıntı yaratıyormuş diye de okudum. Nedir yani bunun aslı, astarı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kullanman -- 20 Ekim 2014; 19:54:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kullanman

Arkadaşlar moto g telefonum var fakat kedisi serviste olduğu için, şu an eski telefonum lumia 520 kullanıyorum. Telefonu en güncel sürümü ile kullanıyorum. Eskiden de şarjından şikayetçiydim fakat durum daha fenalaşmış sanırım. Telefon 3g de 10 saat görüyor ya da görmüyor. Vodofonelu cihazlar lumialarda sıkıntı yaratıyormuş diye de okudum. Nedir yani bunun aslı, astarı?

Vodafone 3g çok şarj yiyor hocam,ben 2g de kullanıyorum,video falan izleyeceksem 3g ye geçiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun kanıtlamışsa Vodafone çıkıp açıklama yapması lazım. Her topic de karşılaşıyorum bu şikayetle. Vodafone'a şikayet e-mail leri göndersin lumia kullanıcıları. Cevaplarını merak ediyorum.
  • vodafone ve avea hattım var, vodafone takılıyken lumia nın şarjı su gibi gidiyor android başka bir cihaz var o da şebeke düşüklüğünden konuşma ortalarında kendini kapatıp açıyor, şu anda android te avea takılı ve 2. telefon olmasından pek konuşulmadığından ötürü neredeyse 3 gündür şarjı bitmedi 3g de açık durumda, televizyon yanında da duruyor herhangi bir sıkıntı yaratmıyor ama vodafone takılı olan herhangi bir cihazı televizyon yanına koyduğumda sinyal dalgalanmasından mıdır nedir sesten durulmuyor, lumia da 3g açtığımda günün yarısını görmüyor, gerçekten bu vodafone da bir sıkıntı var konuyla ilgili, bir de birkaç yerde denk geldim 32kb lık sim kartlar da bu problemlere neden olabiliyormuş, 64 tavsiye ediliyor ve şu an mevcut olarak 128 likler satılıyor, denemek gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia 920
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 5S Pil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.