Şimdi Ara

VodafoneNet Limitsiz Yalın İnternet 49,90 TL (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.347
Cevap
45
Favori
176.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yeni proje değil hocam uzun zamandır çalışıyorlar bu ay sonunda Türkiye genelinde hizmet vermeye başlayacak aksilik olmazsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16mbps 60gb akn 49tl olan tarifemin tahahutu Nisan ayında doluyor, bir kaç gündür sürekli arıyorlar dün actım telefonlarını ilk kez ve 2yil daha tahahut vermem durumunda, birinci yil 75gb akn aylık 54.90tl, ikinci yıl akn yok 59.90tl olarak teklif geldi, kabul etmedim. Akn siz 55tl. Yapıyorsanız devam ederim aksi durumda Nisan ayında yollarını ayrılır ve turknet ile devam ederim deyip kapattım.

• A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız bu saatten sonra taahhüt vermek saçmalık zaten

• Aynen usta Turknet 16mbps' e kadar hızlı 150gb akn'li (akn siz olması için aktif alt yapı olması gerekiyormuş) 59.90 yada. Netspeed 16mbps'e kadar hız akn siz 49.90 olandan birini tercih edilen.

• Vodafone net kullanıyorum 2 seneyi geçti. Taahhüt bitmeden 50 mbit 250 gb akk olan pakete geçtim haliyle 2 gün internet kulkanamadım. Yaklaşık 20 gün evvel yeni pakette başladım 2 günde internet bağlandı. Geçen perşembe ankastreden eve gepen kablom kopmuştu arıza kaydı oluşturdum. Ama türk telekom saha ekibinde çalışan arkadaşımı haberdar ettim dün kendisi tt saha ekibi aracınla gelip ankastreden sıfır kablo çekti evime bütün modem ışıkların yanıyor ama vodafone net müşteri hizmetleri modemimin ip alamadığını belirtti. Türk telekoma sadece ip ataması yapmasını iletecekken hala 1.arıza kaydı sonuçlandırılmadan bugün 2.arıza kaydı açtılar. Allah bin belasını versin bunların bu kadar kolay bir arızayı çözemiyor geri zekalılar!!!! Haftasonu diye arızamı bilerek çözmüyorlar çıldıracağım ya!!! Nereden bulaştım bende bilmiyorum. Bugün ağzıma geleni söyledim vodafone net müşteri temsilcisine hala işlemlerinizi hızlandıracağız diyor ulan dangalak bir io ataması yaptırmak bu kadar mı zor? 1 dakika bile sürmeyecek bir işi yapmaktan acizler

• ınternet dondurma olayı varmı ?
    varsa ucretı ne kadardır ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elinde Huawei Hg531s v1 firmware dosyası olan var mıdır acilll

• 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.