Bildirim
VODEMNET'i VINN'a Çevirmek
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
1-Birtane turkcell hat al, faturalı,faturasız veya data kartı al,
2-mobil partner programını indir,
3-aldıgın turkcell sim kartını vodeme tak,
4-profil ayarı ve şebeke ayarı yap(mobil partnerden,
5-turkcell ve vodafon aynı marka modemi kullanıyorlar zaten. huawei
6-bu iş bitti.
7mobil part programı:http://www.beyazkod.com/forum/index.php?topic=10833.0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 17 Kasım 2010; 13:23:35 > -
Çooooook tşk ederim arkadaşım. İnan çok makbule geçti. -
quote:
Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE
6-bu iş bitti.
bu işlemin aynısı Avea modem için de geçerli mi? -
ben avea jet modemi, diğer operatör sim kartları ile çalıştıramadım,ancak geçen gün bir denememde avea jet modemde turkcell sim kart 3 g hızında çalıştı.avea jet modemin markası zte marka,turkcell ve vodafon ise huawei marka,turkcel ve vodafon sim kartları daha uyumlu bu modelde huawide... -
olmadı hocam ya.. birşeyi yanlış mı yaptım ki -
içindeki kurulum dosyalarını silip turkcell vinn'nın kurulum dosyalarını atsam işie yaramaz mı acaba? -
vodemi taktıgınızda vodem yazılımı hemen aktif oluyor.onu hemen pasıf hale getirin.yada önce mobil partner programını açın, vodemi sonra takın, vodem pogramı açarsa onu hemen kapatın bakalım böyle olacak mı.. -
mobil partnerde vodemi göruyormu....araçları tıklayınca,teshis tarama,seçenekler aktif mi,
aktifse modemi göuyor demektir.sonra profil yönetimi ve sebeke ayarlarından kayıt modundan manuel olarak arama yap.ben daha sonra laptopa vodemnet ile turkcell sim kartı takıp yenıden deneyecegım.bilgi verecegım. -
Programı kurdum avea programını kapattım Turkcell simi taktım fakat mobile partner avea jeti hiç gormedi daha sonra tekrar deneyeceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: cosef
Programı kurdum avea programını kapattım Turkcell simi taktım fakat mobile partner avea jeti hiç gormedi daha sonra tekrar deneyeceğim
avea jet modem mob.partnerde çalışmıyor.çünki markası zte.yapmanız gereken avea jet modem turkc. sim kartla avea jet modem yazılımında çalışıyor. -
Benim modemimin markası iCON 210.Acaba bu yazılımla vodafone yada turkcell hat ile çalışır mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE
6-bu iş bitti.
Sisteminiz Win Vista ya da 7 ise o programla mrogramla uğraşmayın bence. Bu sistemler halihazırda 3G desteğine sahip. Wifi ağına bağlanır gibi 3G ağına bağlanabiliyorsunuz. Ağa bağlan penceresinde Turkcell' i seçin. Pininizi girin, apn isterse mgb yazın. Kullanıcı ad şifre girmeyin ve bağlan deyin. Bu kadar.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 0541 hangi hat
- türk telekom 1 saat sınırı kaldırma
- red"li fırsat 25 gb ultra paketi içeriği
- yurtdışından aranmak ücretli mi vodafone
- yeni numaram mesajı örnekleri
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- vodafone mobil imza
- telsiz kullanım ücreti 2025
- gizli numaradan arama
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X