Şimdi Ara

vodka önerisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu arada sek içme vodkayı kusarsın. yarı vişne suyu+yarı vodka bol miktarda buz ile içebilirsin. ama vodkanın soğuk olmasına dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: promise899

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

quote:

Orijinalden alıntı: promise899

O gün fazla yoktu param şimdi 100 liralık bütçem var ama tabi bir günde alkole de harcamam. jack daniels 35lik + portokal suyu alıyım diyorum hafta sonu?

viski ve portakal suyu? denemedim ama güzel olmaz bence. viski sade içilmeyecekse sodayla içilir bence

peki jack daniels 30luk 60 lira , smirnoff 30luk 35 lira. aradaki fark nerden geliyor ve değermi vermeye? birde 2 gün yeter mi 30 luk bana(normalde 3 ekstra+ 2-3 sigara kafa yapıyor )

aradaki fark çünkü biri viski diğeri votka hocam. bmw ile fiat'ı kıyaslamak gibi bişey bu

kafa olmak amacınızsa vermeye değmez, bira+şarap veya votka alın bence. çünkü bana göre viski zevk için içilir. 30luk kafa yapar bence öyle düşünüyorum.

•  vodka önerisi?
  • arkadaşlar o kadar sordum ama büfede istanbul ve ve gilbey vardı. 35lik gılbey aldım bende bir de ekstra aldım. diğer önerileri sonradan değerlendiricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promise899 -- 26 Temmuz 2015; 0:17:40 >
  •  vodka önerisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Orijinalden alıntı: Balgrod

quote:

Orijinalden alıntı: T Swiftiee

İsmi tam olarak ne tam göremedimde

Stolichnaya

En iyi votka markalarından.Kimisine göre en iyisi.Bence de öyle.Ruslar içmeyi biliyor

Nasıl alırız ordan hocam illa yurtdışı mı gerekli ?
    Havaalanların da ki gibi mi yani

Türkiye içinde var mıdır bilmiyorum.Setur Duty Free'den aldım ben.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.