Şimdi Ara

Vodofone GUNLUKCEPNET hız dusumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodofone gunlukcepnet kullaniyorum adil kullanim hakki 100mb kadar ulasabilecegi en yuksek hizda 100mb gectikten sonra 96 kb ile interneti kullanabilirsiniz diyor

fakat 3g de iken cihaz 40-50 mb kadar 120-130 kb kullaniyorum daha 40-50 geldikten sonra yada 40-50 mb olmadan baglanti hizi 15 ila 20 kb dusyor simdi bu adaletmi

N900 kullaniyorum test ediyorum internet hizini 15-20 kb kullandigim interneti olcuyorum 40 mb anca olmus anlamadim gitti

cepnet kullanan arkadaslar sizdede boylemi durum

acaba cihazdami var soorun diye trcell hat ile testt yaptim onda sorun yok 2.5g 30kb le cekiyo interneti 3g de 200 kb dusmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dekmanci
    Vodofone gunlukcepnet kullaniyorum adil kullanim hakki 100mb kadar ulasabilecegi en yuksek hizda 100mb gectikten sonra 96 kb ile interneti kullanabilirsiniz diyor

fakat 3g de iken cihaz 40-50 mb kadar 120-130 kb kullaniyorum daha 40-50 geldikten sonra yada 40-50 mb olmadan baglanti hizi 15 ila 20 kb dusyor simdi bu adaletmi

N900 kullaniyorum test ediyorum internet hizini 15-20 kb kullandigim interneti olcuyorum 40 mb anca olmus anlamadim gitti

cepnet kullanan arkadaslar sizdede boylemi durum

acaba cihazdami var soorun diye trcell hat ile testt yaptim onda sorun yok 2.5g 30kb le cekiyo interneti 3g de 200 kb dusmuyor

günlük cepnette adil kullanım hakkı 100 mb değil 5 mb'tır.
  • Günlük Cepnet Paketi'ne abone olarak 1 gün içinde yapacağınız tüm internet kullanımı için 50 Kuruş ile ücretlendirilirsiniz. Paketin geçerlilik süresi gün sonuna (23:59:59) kadardır.
    -----------------------------------------------------------------------
    • """ Günlük Cepnet Paketi'nde adil kullanım kotası 5 MB' tır."""

Adil kullanım kotası dolduğunda 7,2 Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız

96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.

-----------------------------------------------------------------------
    • Günlük Cepnet paketi kullanımınız hergün saat 23.59.59 itibariyle sona erer. 23.59.59 sonrasındaki data kullanımınız için, başka bir data paketi aboneliğiniz bulunmuyorsa standart internet tarifesi üzerinden ücretlendirilirsiniz.
    ------------------------------------------------------

http://superinternet.vodafone.com.tr/nasilbaglanirim_ceptelefonunuzdanbaglanin_cepnet.php

/ ESASLAR SEKMESI /

• Günlük cepnette 5mb'dan sonra hiz duser.
  • Ok tamam da arkadaslar t5mb astik diyelim zaten hemen asiyorum neden 15-20 kb ile islem yapiyor nerde 96 mkb
  • Arkadaşım 96 kbps / 8 = 12 kb/sn eder fazla bile vermişler normalde 12 kb'yi geçmemesi gerekir telefon bu 100 kb internet ne arar ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_39284846/tm.htm

buraya baksanız bütün cevaplar var ama nedense her önüne gelen gereksiz gereksiz konular açmayı çok seviyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.