Şimdi Ara

Vodofone TV 12 Ay Ücretsiz + TV İçin 2GB Internet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
6
Favori
4.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pc ve smart TV de çalışmamasının sebebi nedir anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cezdim34

ben de vodafone faturasız müşterisiyim. Nasıl yapıyoruz, bilen var mı? vodafone yanımda da bişey bulamadım.
    Faturasızda 9.90 tlye full paket var , onun dışında ücretsiz yok diye biliyorum. Faturalılara verilen eğlence paketi mobil ve tablet için geçerli, webde izlemek için full paket gerek. Vodafone uygulamasına giriş yaparak ya da yanımda uygulamasında sağdan ek paket al>dijital servisler >vodafone tv full paket ile alabilirsiniz.

Full paketi satmak veya mobilden yeterli gelecekler için eğlence paketini ücretsiz veriyorlar (niyeyse sadece faturalı ve evde internet kullananların çoğu için). Turkcell faturasızda bazı paketlerde de veriyordu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 25 Nisan 2020; 19:55:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş hocam ücretsiz olan ipad ten ve tlf dan izlenebiliyor.
    Smart tv icin , Apple yada android box hatta bilgisayerdan web ten açmak icin bile 9.90₺ olan paketten satın almak gerekiyor .

Evet ben aldım denedim Apple TV icin 1. 10 dk da bir hala izliyor musun deyip duruyor yayın, sonra token süresi çıkıyor diye hata veriyor yeniden girs yapmanız lazım bunu Vodafone a ilettim çözemedikler inceleyeceğiz falan . Sıkıldım iptal ettim ücretliyi ...

• recplayer kullanıcısına yanıt
    Android TV' de kullanabilirsiniz. Mevcut ücretsiz paketimde (Red) ilave bir ücret ödemeden kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atkn88 -- 25 Nisan 2020; 22:18:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkn88

Android TV' de kullanabilirsiniz. Mevcut ücretsiz paketimde (Red) ilave bir ücret ödemeden kullanıyorum.
    Bende neden olmuyor hocam

• quote:

Bana 12 aylık hediye geldi ama smart TV için ek ücret istemesi saçma, bein connect ve Tivibu dururken para verilmez kesinlikle :)

• Discovery'ler neyse de bbc earth olsa iyiydi. Hem tv'de hem cepte D-Smart daha iyi gibi. Bir n11 kampanyası olsa yenilesek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar vodafone faturalı müşterisiyim. Sonradan bir bedel falan kesme durumu olur mu sizce. Malum operatörlere güvenemiyoruz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plt13

Discovery'ler neyse de bbc earth olsa iyiydi. Hem tv'de hem cepte D-Smart daha iyi gibi. Bir n11 kampanyası olsa yenilesek.
    Geçen yıl bayramda 60 TL ye satılmıştı modüllü üyelik, bu yıl hiç indirim yok

• quote:

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ iletir misiniz?

mesela bu web böyle Vodofone TV 12 Ay Ücretsiz + TV İçin 2GB Internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyny1 -- 26 Nisan 2020; 11:29:49 >

• nyny1 N kullanıcısına yanıt
    Malesef bu aralar evde değilim. 12 Mayis' dan önce gönderemem.

Philips marka TV de izleyebiliyorum ama. Hatta 'Bizim için şampiyon' filmini burdan izlemiştim. Ara sıra TV kanallarına da bakıyordum

• quote:

Malesef bu aralar evde değilim. 12 Mayis' dan önce gönderemem.

Philips marka TV de izleyebiliyorum ama. Hatta 'Bizim için şampiyon' filmini burdan izlemiştim. Ara sıra TV kanallarına da bakıyordum
    İzlediğimin kanıtı olur mu bilemem ama resim ipucu verir sanki

Vodofone TV 12 Ay Ücretsiz + TV İçin 2GB Internet

• quote:

İzlediğimin kanıtı olur mu bilemem ama resim ipucu verir sanki

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: flaminks09

Smart tv de ücretsiz kullanabiliyor muyuz hocam
    Smart TV için kanalların çok yavaş yüklendiğini söyleyebilirim. Denemek için abone oldum Playstore'dan ama sonrasında hemen sildim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.