Bildirim
Void Sentry & Bloodlusted Superman vs Thanos & Darkseid
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
15 sa. önce paylaşıldı
Apple MacBook Pro Laptop, M4 Pro çip, 14 çekirdekli CPU ve 20 çekirdekli GPU’ya sahip: 16.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 24GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama; Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/Apple-MacBook-Laptop-%C3%A7ekirdekli-GPUya/dp/B0DLHDRCVY/
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Thor voidi öldürebilecek güçte ise thanos da öldürür ondan sonrada ds + thanos süpermani tatlı niyetine döverler -
Thanos & Darkseid alır ya. Void ölmezde onu bi yere hapseder thanos zekasıyla -
Void asla ölmez. Atomlarından bile yeniden oluşuyor adam. En fazla nakavt edilir. Ama Void'i biraz zor nakavt ederler. -
Thor voidi öldürmedi neden her seferinde aynı muhabbeti yapıyorsunuz -
Bloodlusted Superman ile Void'i almak bence o kadar kolay değilquote:
Orijinalden alıntı: pes2012forever
Thanos & Darkseid alır ya. Void ölmezde onu bi yere hapseder thanos zekasıyla
Superman'ı öldürmek çok zor Void zaten atomlarından yeniden geliyor o imkansız. Void ve Superman'ın şansı var diyorum ben :D
Superman'e Sundip yaptırsaydım emin olabilirdim Void ve Superman'ın alacağından ama Sundip değil.
-
Sentry beni öldür dedi ondan sonra yine void oldu sonra thor öldürdü bunu yapması bile thorun void'i öldürme potansiyeli olduğunu gösterir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 14 Eylül 2018; 14:18:8 > -
Death Seed Sentry nerden geliyor biliyormusun -
bana öldü gibi geldi ? Neyse ölmüyorsa nakavt da ederler -
yok bilmiyorum :D void öldükten sonra mı geldi ? Tamam da ölüp gelmek yasak olması lazım -
Thor boynunu kırmıştıquote:
Orijinalden alıntı: pes2012forever
Death Seed Sentry nerden geliyor biliyormusun
O da geri döndü. -
Hayır ölmüyor. Kendi isteğiyle ölür sadece.quote:
Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi
bana öldü gibi geldi ? Neyse ölmüyorsa nakavt da ederler -
kendi isteği ile ölüyorsa nakavt ederler. -
Void'i nakavt etmek de kolay değil.quote:
kendi isteği ile ölüyorsa nakavt ederler.
Bu arada biz neden Superman'ı konuşmuyoruz ? :D
Thanosu uzaya atsalar dövüşemez zaten -
süpermani ds alır o yüzden konuşmuyoruz :D -
Evolved Doomsday'ı parçalayan birini almak o kadar kolay değilquote:
süpermani ds alır o yüzden konuşmuyoruz :D
Aresi parçalamaktan daha büyük bir feat
Ayrıca Darkseid'in dayak yemişliği var daha önce. Neden hemen DS alır oluyor ? -
Süperman hangi ds'yi alıyor ? Ds ana avatar ise ezer geçer normal ise yine alır :D -
Hangi DS olduğunu söylemiyorlar malesef bize.quote:
Süperman hangi ds'yi alıyor ? Ds ana avatar ise ezer geçer normal ise yine alır :D
DS ana avatar ise belki ezer geçer. Çünkü bu şartlarda Superman'ın fiziksel gücüyle Darkseid'in fiziksel gücü yarışamaz. Bir de Superman güneşten şarj olursa vay haline.
Ne de olsa herşey serbest -
Kahraman baykuş da odin vs ds konusuna sen ds demedin mi hocam ? Odin >>> Bloodlusted süperman. -
Allah Allah hocam konuyu çok değişik yerlere bağlıyorsunuz. DS tanrısal özelliklerini kullanırsa alabilir. Fiziksel özellikler bakımından Odin >>> Bloodlusted Superman değil.quote:
Kahraman baykuş da odin vs ds konusuna sen ds demedin mi hocam ? Odin >>> Bloodlusted süperman.
DS fiziksel mücadelede Bloodlusted bir Superman'e kafa tutamaz. Thanos'da.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X