Şimdi Ara

[Void3m]Rune Page Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu başlığı açarken çok düşündüm acaba yararım dokunur mu birilerine diye fakat açmaya karar verdim. Yanlışım varsa eğer düzeltmekten çekinmeyin lütfen.

1.Bölüm: Rune Nedir?

Rune, oyun içinde sizi diğer karakterlerden ayıran +larınızdır diyerek özet geçebilirim sanırım. Peki bu +lar nelerdir?

Attack Damage
    Abilty Power
    Armor
    Armor Pen
    Magic Pen
    Cooldowns
    Magic Resist

Kısacası saymakla bitmez diyebiliriz. (:

Peki bunların açılımı nedir?

Abilty Power - AP Gücünüzü arttırmaya yarar.

Attack Damage - AD Gücünüzü arttırmaya yarar.

Armor - Güçlü carrylere karşı en gerekli olan şeylerden biridir. Normalde diğerlerinde uygulanmakta olan 100 Attack Damage, sağlam bir defansınız varsa eğer size 40 olarak işler. Buda sizi kısa süreliğine de olsa sağlam vuruşlardan paçanızı kurtarmak için yardım etmiş bulunur.

Armor Pen - Karşıdakinin defansını sizin vuruşlarınıza karşı düşürmeye yarar. Eğer karşıdakinin defansı 40 ise bu rune sayesinde sadece sizin vuruşlarınızla 20'ye düşebilir.

Magic Pen - Armor Pen'in aynısıdır, fakat bu sefer rakibin Magic Resist oranında etki yapar.

Cooldowns - Skillerinizin zaman aralığını düşürmeye yarar. Normalde karakterinizin bir skili 6 saniyede dolarken bu Rune sayesinde 4 saniyeye inebilir.

Magic Resist - Büyü saldırılarına karşı, büyü kalkanınızı hayli bir yükseltir ve onlardan korunmanızı sağlar.

2.Bölüm Rune Page düzenleme.

Bu işlemleri resimli anlatmak istedim ve size böylece daha yardımcı olabileceğimi düşündüm.

Resimde görüldüğü üzere profilimize giriyoruz.

Ardından ortaya çıkan sayfamızda, Runes bölümüne tıklıyoruz.

Bu şekilde aldığımız Runeleri ayarlayabilir, düzenleyebiliriz.

Son resimde görüldüğü üzere Runelerimiz kendi arasında dörde ayrılır;

1-Marks
    2-Seals
    3-Glyps
    4-Quint
    Peki bunlar ne işe yarar? Cevabı çok basit. Runelerimizi dizerken neyin nereye yerleşeceğine dair kolaylık sağlar.

3.Bölüm: Rune Page Satın Almak

Runelerimizi satın almayı tekrar resimli bir şekilde anlatmak istedim kolaylık sağlamak amacıyla.

Herzaman olduğu gibi Dükkanımıza girişimizi yapıyoruz.

Girişimizi yapmamızla birlikte, solda çıkan menü arasında Runes’i seçiyoruz.

Bu işlemleri yapmamızla birlikte Rune sayfamız açılıyor ve istediğimiz Rune çeşidinden satın almaya böylece başlıyoruz.

Umarım bu bilgilendirme başlığımda size yardım edebilmişimdir.

İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Void3m -- 30 Temmuz 2012; 17:22:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.