Şimdi Ara

Voipwise Kalitesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugune kadar akilli kutu vs. hizmetleri veren ve aylik belirli bir ücret veren servisleri kullanıyordum. Voipwise yorumlarını okuduktan sonra denemye karar verdim. Bugun kredi yükleyip arama yaptığımda kanserli bir adamın öksürerek çıkardığı sese benzer gidiyor sesim karsı tarafa ve aynı şekilde geliyor. çalarken bile. henüz Linsys PAPT2 ye üyelik bilgilerimi girip deneme fırsatım olmadı ama bu gidişlede olmayacak. Bu servis bu kadar mı kötü yoksa yanlıs yaptığım bişey mi var ? kullanan arkadaslar destek çıkarsa sevinirim. birde en iyi ses kalitesini ucuza sağlayabilecek bir servis bilen arkadaslar önerirse sevinirim. Özellikle süre kısıtlaması olmadan aylık 60 YTL gibi bir ücretle. Bu arada aylık görüşmelerim 2400-3000 dakika arası. Şimdiden teşekkür edeirm.

EDİT: istanbul aramalarının düzgün oldugunu tespit ettim bunu herhangi bir numarının basına ör: 03424440849 koyup arayarak görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremim -- 9 Mart 2008; 23:28:55 >

• Ben voipwise kullandım acaba şöyle bir durum olabilir mi
    1-Bağlantı hızın nedir??? (ADSL 1 mb sınırsızda kullandım sorun yoktu)
    2-Voipwise'yi kullanırken internetle ilgili hiçbirşey kullanmaman gerekiyor çünkü etkiliyor (Msn, nette gezinme, birşey indirme, gönderme)
    3-Yine 1 mb sınırsız arkadaşla ortak kullanıyordum. Eğer ben konuşurken o nete bağlanırsa hemen ses kalitesi düşüyordu.
    4-Aradığın yerlerde belki hala digital santral olmayabilir

NOT: Bu aralar benim kredim bitti bende kredi alamıyorum bir sıkıntı mı var acaba

NOT: Uzun konuşuyorsan sude telekom galiba nette görmüştüm sınırsız arama veriyor galiba araştırsana google'dan
  • Cevabın için öncelikle teşekkür ederim. Ben bu prosedürleri biliyorum zaten ve bilgisayar uzmanıyım. Özellikle hiçbişey kullanmamaya gayret ediyorum. ama internetten yüksek hızlarla download etmediğin sürece problem yaşanmıyor çoğu sağlayıcıda. Aradığım heryer digital santral başta THY :) , diğer servislerde G.Antep aramarımda problem yaşamadığım halde neden bunda yaşıyorum acaba. Ama istanbul ve diğer yerlerde sorun yok. Hele yurt dışını aradığımda ses çok berrak. Bazen de once güzel bir defa çalıyor telefon 2 nci çalmada çok kötüleşiyor ve görüşme boyu devam ediyor. Kredi almakta bende baya zorlandım. Eğer bugun denediysen orda fazla sayıda deneme yaptığına dair uyarı alacaksın ve yarın denemeni isteyecek. Bugun hiç deneme yarın eğer paybal hesabın varsa ordan çektir. Ben sanal kartla once bu sorunları yaşadım sonra sorunsuz çekim yaptım ertesi gün. Başarılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu uydu görüntü kalitesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.