Şimdi Ara

Volant arızası nasıl anlaşılır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
172.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Volant için kısa bir araştırma yaptım en uygun fiyatawww.opelgm.com sitesinde buldum. Markası GM. Bunun yanında baskı balatada aldığınız zaman, işçilik için 200 TL verirseniz 1050 TL gibi bir maliyeti oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdminAS -- 21 Şubat 2012; 15:39:01 >
  • merahaba arkadaslar ...

bende volant arızası ıle arabamı yaptırdım .. ses gelıyordu ve bana malıyetı 1350 tl oldu..

yalnız arabadan randıman alamıyorum sankı araba gıtmıyor.. basıyorum basıyorum bagırma arttı gıbı gelıyor..

yokus cıkarken sorun yok .. normal olarak cıkıyorum kayma yok ..

bırde sımdı volant deprıyaj bılya degıstı , benzın tuketımım nasıl olur acaba tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: salim soyluk

ARKADAŞ SELAM

kusura bakmayın ancak yaza bildim volantın kesinlikle tamiri yok malesef yenisini almanız gerekecek ve bu haliyle hic bir sorun yaşamassınız sadece ses yapar okadar

Özür dileyerek ve sizi kırmadan bilginizin yanlış olduğunu belirtmek isterim. Volantın tamiri yapılır. Biz hertürlü volantın tamirini yapıyoruz. Önemli olan volantın ne arıza olduğunu bilmektir. Eğer içinde ki sert veya yumuşak yaylar,yörünge dişlisi,planet dişliler,yataklar,keçe,gres kapağı,hareketli plastik pabuç ve yay başlıklarında bir sıkıntı varsa birebir orjinal malzeme ile değişimi yapılarak onarılır. Sorun ana volant,ikincil volant yada marş motorunun hareket verdiği dişlide ise bu parçalarda elimizde var ve ticari araçlara 3 ay hususi araçlara ise 1 yıl garantili olarak tamir edip adresinize kadar ücretsiz kargo ile yolluyoruz.

• Çift Kütleli Volant ile ilgili bir bilgi dosyası Umarım yardımcı olur.
    www.dosya.tc
    Cift_Kutleli_Volant.pdf dosyas�n� indir - download
    http://www.dosya.tc/server5/iddhj2/Cift_Kutleli_Volant.pdf.html
  • S.a Opel Corsa d kullanıcısı olarak oynar volanti sabit volanta çevirdim ve eskisine göre kat ve kat güzel oldu etraftakiler in olmaz demesine yemez demesine karşı inatla yaptım ve eskisinden atik seri daha konforlu oldu artısı var eksisi yok yeter ki doğru parçaları alip Kullanin isteyenlere tavsiyede bulunabilirim dilim yandı çok çektirdi oynar volant yardım etmek boynumun borcu oldu volanta karşı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stop ederken vıtes bosta yada debrıyaj kokte olur yanı volan sadece motora baglı bosta doner
    dıslıler kırık olsada bosta doner yanı bıryerle baglantısı yok
    volan bıryerlere sürtüyorsa sürekli olarak ses yapar sadece stop ederken ses yapması volandan kaynaklı olmaması lazım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.