Şimdi Ara

Volcano 12 sanki iyi gibi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5500 rpm de bayaa bir sesli ama beraberinde verilen fanmatelerle 3500 devirde kullanmak mantıklı gözüküyor, üstelik full bakır hs si ve 2 tane fanmate i var DC de 30 dolar
    bakınız:
    http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/rs/a1745.htm
    ne dersiniz?

• Yüksek devirde iyi ama ses feciii..default voltaj xp2700+(fan 3500 rpm) oyundan çıktıktan sonra 58 derece; en üst devirde (ki eğer oyun oynayabilirsen)oyundan çıktıktan sonra 48 derece takdir senin..
    e tabi kasanın sirkülasyonuda önemli ama önde 120mm fan arkada 120mm fan gayet ferah kasa içi kablolar derli toplu..
    haaaa bu arada HS zımparalandıktan sonraki değerler bunlar...
  • hmmmmmmm bende mavi ye gelsin de alıyım die bekliodum
    peki Heinz arkadaşım bu fiyata başka bi önerin olurmu??? ----Deep impact, silentboost filan---
  • aldım, ilk izlenimler

bayaa ağır 700gr dan fazla, HS sini sevdim, tamamen bakır ve çok yapraklı netteki incelemelerde slk 700 den daha iyi olduğu söyleniyor ama bilemeyeceğim, montajı kolay, ben yanında verilen macunu kullandım fanmatelerdende kasanın önüne takılanını kullandım...
    eski fanım işlemciyle beraber verilen coolermaster fanı 5500 rpmde dönüyordu ve oldukça sesliydi bu arada işlemci 1800+@2400+ AMD, board epox rga+

eski fanımla, yaklaşık 23 derece oda sıcaklığında, 5500 rpm, içi dağınık ve fansız bir kasa-- idle 38-40 load 44-46 derece

volcano12 aynı şartlarda
    2000 rpm süper sessiz idle 45 derece
    2500 rpm süper ssesiz idle 43 derece
    3000 rpm sessiz idle 41 derece
    5500 rpm uçak motoru sesi idle 36 derece

load testlerini yapmadım henüz
    4500-5500 rpm arasını kullanmak mümkün değil ses çok sadece bench almak için olabilir
    kasa fanları ve daha iyi bir macunla 3-4 derecelik düşmeler olabilir

ayrıca ben önerildiği gibi HS yi zımparalamadım

• hmmmmmmmmmmm napsam yaw yaw tam zıt yazmışınız!!!!!!!!!
  • doğru açıklamalar zıt arkadaşın sorduğunu bende sorayım sen hangisini önerirsin heinz
  • evet biraz farklı olmuş
    son günlerdeki denemelerimdede 1-2 derece fark dışında aynı sonuca ulaştım 2100 rpmde idle 45-47 derece arası
    bu farka işlemciler yol açmış olabilir, forumlarda aynı hs ve fanla birbirinden 8-10 derece farklı sonuçlar alan arkadaşlar var...
  • valla biraz daha para ayırabiliosan vede anakartınla uyumlu ise Zalman 7000Acu fiyatları 49 dolar civarında gezerken tam sırasıdır derim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.