emre doktor mu kimin sakatlığının nasıl olduğuna karar veriyor.
emre bildiğimiz çirkefin kralı.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurozgel
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
Haber doğru ise Emre haklı.
emre hangi konuda haklı.
Çirkef olabilir ama burada haklı birader kabul et.Takım kaptanı olarak görevi tüm oyuncuları uyarması.Hadi Selçuk'u geç de Burak ve Volkan'a ne oluyor köy kahvesi mi orası ? Asıl kızman gereken nokta burası bence.
quote:
quote:
quote:
emre hangi konuda haklı.
Çirkef olabilir ama burada haklı birader kabul et.Takım kaptanı olarak görevi tüm oyuncuları uyarması.Hadi Selçuk'u geç de Burak ve Volkan'a ne oluyor köy kahvesi mi orası ? Asıl kızman gereken nokta burası bence.
o başka bir konu. volkan selçuğun üstüne yürüyünce burak da doğal olarak selçuğu destekliyor. adamlar çok yakın arkadaş ve aynı takımda oynuyorlar.
kimsenin sakatlığı emreyi ilgilendirmez. emre saha içinde hocanın verdiği taktiği uygulatır. haddini aşmış.
burak da sakinleştirmesi gerekirdi haksız. ancak onun yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı bu da gerçek.
ancak asıl mesele buradaki gerginliği göremeyen ve sadece burakla selçuğu oynatmayan teknik direktör.
sonrasındaki sakatlık muhabbetlerinin gerçek olduğunu da sanmıyorm. bi dolaplar dönmüş
burası alman milli takımı değil. disiplin uygulaması ile insan yönetilmez.
türk milli takımı ve türklerin karakteristik yapısına göre takımı yönetmeye mecbursun
aksi halde böyle olmasına kimse şaşırmasın
quote:
quote:
quote:
quote:
emre hangi konuda haklı.
o başka bir konu. volkan selçuğun üstüne yürüyünce burak da doğal olarak selçuğu destekliyor. adamlar çok yakın arkadaş ve aynı takımda oynuyorlar.
kimsenin sakatlığı emreyi ilgilendirmez. emre saha içinde hocanın verdiği taktiği uygulatır. haddini aşmış.
burak da sakinleştirmesi gerekirdi haksız. ancak onun yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı bu da gerçek.
ancak asıl mesele buradaki gerginliği göremeyen ve sadece burakla selçuğu oynatmayan teknik direktör.
sonrasındaki sakatlık muhabbetlerinin gerçek olduğunu da sanmıyorm. bi dolaplar dönmüş
burası alman milli takımı değil. disiplin uygulaması ile insan yönetilmez.
türk milli takımı ve türklerin karakteristik yapısına göre takımı yönetmeye mecbursun
aksi halde böyle olmasına kimse şaşırmasın
Kendinle çelişiyorsun kardeşim.Hem Türk karakteristik yapısına göre yönetilsin diyorsun, dolaplar dönmüş diyorsun e Emre azarlayınca da haksız diyorsun.
Ben antrenmanda yan çizdiğim zaman benim kaptanımın da gelip koçun yanında bana ayar çekmişliği var.Takım olmak mesele.
Burak'ı oynatmamak lafını görmezden geliyorum.Selçuk için katılıyorum.
Alman milli takımında kafasına vurarak disiplin sağlamıyorlar ki çok absürt örnek olmuş.
Benim düşüncelerim bu yönde.
www.youtube.com/watch?v=O5KYGvS4nW0
Galatasaraylı biri olarak; haberin aslına astarına inanmıyorum gelelim türk milli takımına kimse kusura bakmasın arkadaşım da hiç bir cacık olmaz gslisi de fbliside bjksi bilmem kimi yok abi adamlarda ruh yok istek yok baştaki teknik direktörde daha toy milli takım deneme tahtası değil herkez birşeyler bekliyor turnuvalara katıldığımız yok son yıllarda nerde o 2002 - 2008 ? bu teknik direktör ve bu futbolcularla zor arkadaşım milli takım maçı olduğunda kanalı değiştiriyorum izlemiyorum basında sosyal medyada gördüğüm galibiyet yenilgi maç sonu maç öncesi basın toplantıları hiç bir şekilde üzüntü falan hissettirmiyor;ya arkadaş Macar maçı sonrası A.Avcı istifa düşünmüyorum milli takım istikrarlı olması gerekir falan filan Romanya ve Macar maçında iki farklı onbir sahaya sürmek Tunay ve Sercan gibi yeni yetmelerin milli takıma kazandırcam diye her maç banko sahaya sürülmesi bu mudur yani istikrar ? A.Avcı olduğu sürece benim bir beklentim yok bu takımdan turnuvada da 2008 de manşetlere çıkan milli takımımıza şu sözlerle vurgulanmıştı Eğer takımınız turnuvadan elendiyse ve bir takım tutmak istiyorsanız Türk Milli takımınını tutun.bizde bu dünya kupasında böyle bir takımı tutar keyifle izleriz artık.
Eline sağlık Volkan'ın.
Zaten pehlivan gibi maşallah, o tokatın şiddetini düşünemiyorum, burak yine o şapşal ifadesi ile yere doğru kapaklanmıştır.
Volkan bu aldırma işlerini bırakıp adam gibi kalesinde durmaya baksın. İki maçta yediği goller ortada. Hem kim kimi tokatlıyor emin olun öyle bir şey olduysa Burak'ta boş durmamıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: bazen13
Eline sağlık Volkan'ın.
Zaten pehlivan gibi maşallah, o tokatın şiddetini düşünemiyorum, burak yine o şapşal ifadesi ile yere doğru kapaklanmıştır.
Klasik fenerli duruşu.Nerde mafya nerde kabadayı var onları desteklersiniz.Sporun hangi yönüyle ilgilendiğiniz ortada.O pehlivan dediğin volkan iki maçtır tuş oluyor ne hikmetse.
quote:
Orijinalden alıntı: StillB0rN
quote:
Eline sağlık Volkan'ın.
Klasik fenerli duruşu.Nerde mafya nerde kabadayı var onları desteklersiniz.Sporun hangi yönüyle ilgilendiğiniz ortada.O pehlivan dediğin volkan iki maçtır tuş oluyor ne hikmetse.
İki maçtır tuş olması 8 senedir ülkeyi başarı ile temsil etmesini göz ardı etmemize engel değil.
quote:
quote:
quote:
emre hangi konuda haklı.
Emre peki o kaptanlığı hakedecek ne yaptı?
1.sayfada var gerçi özeti ama hemen bakalım neler yapmış son 10 yılda;
1- Milli forma ile Basın tribününe el kol hareketi (Macaristan maçı) 2- Milli forma ile İsviçre maçında rakiplere tekme tokat girişmek ve alınan tarihi ceza (Behrami'nin sırtına tekme) 3- İngiltere liginde ırkçılık yapmaktan hakkında açılan soruşturma (Diouf) 4- Türkiye liginde Fener formasıyla rakibe senin gırtlağını keseri hareketi (Kayseri maçı) 5- Türkiye liginde Fener formasıyla ırkçılık (Zokora) 6- İtalya, İngiltere ve Türkiye liginde hakemleri tartaklamak. (Aklıma ilk gelen D.Bakır maçı) 7- Türkiye liginde Fener formasıyla kendi takım arkadaşlarıyla maç içerisinde gırtlak gırtlağa girmeler. (Deivid, GG, Baroni) 8- Fenerbahçe'de iken teknik direktörüne saldırdığı istihbaratı. 9- Hiddink döneminde Milli takım kötü gitmeye başladığında Milli takımı bıraktığını açıklayıp görevden kaçması. 10- Rakibe küfürden 3 maç ceza. (Manisa maçı) 11- Milli maçta bile bile kırmızı kart görmesi. (Kore maçı)
İlk planda aklıma gelenler bunlar. Biraz daha düşünsem araştırsam neler neler çıkar. Bu adamı kim KAPTAN yaptıysa alsın kaptanını da defolsun gitsin. Böyle bir adamın bırakın kaptan olması futbol oynaması yasaklanmalı. Galatasaray böyle bir futbolcu yetiştirdiği için en başta ben bir Galatasaraylı olarak utanıyorum.
Ne zaman ki bir Galatasaraylı çıkar Volkan'ı Emre'yi savunur, bir Fenerbahçeli çıkar Selçuk'u Burak'ı savunur işte o zaman bu takım 2002'deki 2008'deki günlerine geri döner.
quote:
İki maçtır tuş olması 8 senedir ülkeyi başarı ile temsil etmesini göz ardı etmemize engel değil.
Volkanın psikolojik ve kondisyon sorunları var.Bundan sonra diğer kalecilere de şans tanınmalı.Madem Selçuğu kesiyorsun yeri geldimi Volkanıda keseceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
quote:
quote:
emre hangi konuda haklı.
1- Milli forma ile Basın tribününe el kol hareketi (Macaristan maçı) 2- Milli forma ile İsviçre maçında rakiplere tekme tokat girişmek ve alınan tarihi ceza (Behrami'nin sırtına tekme) 3- İngiltere liginde ırkçılık yapmaktan hakkında açılan soruşturma (Diouf) 4- Türkiye liginde Fener formasıyla rakibe senin gırtlağını keseri hareketi (Kayseri maçı) 5- Türkiye liginde Fener formasıyla ırkçılık (Zokora) 6- İtalya, İngiltere ve Türkiye liginde hakemleri tartaklamak. (Aklıma ilk gelen D.Bakır maçı) 7- Türkiye liginde Fener formasıyla kendi takım arkadaşlarıyla maç içerisinde gırtlak gırtlağa girmeler. (Deivid, GG, Baroni) 8- Fenerbahçe'de iken teknik direktörüne saldırdığı istihbaratı. 9- Hiddink döneminde Milli takım kötü gitmeye başladığında Milli takımı bıraktığını açıklayıp görevden kaçması. 10- Rakibe küfürden 3 maç ceza. (Manisa maçı) 11- Milli maçta bile bile kırmızı kart görmesi. (Kore maçı)
İlk planda aklıma gelenler bunlar. Biraz daha düşünsem araştırsam neler neler çıkar. Bu adamı kim KAPTAN yaptıysa alsın kaptanını da defolsun gitsin. Böyle bir adamın bırakın kaptan olması futbol oynaması yasaklanmalı. Galatasaray böyle bir futbolcu yetiştirdiği için en başta ben bir Galatasaraylı olarak utanıyorum.
Dostum konuyu başka yere çekiyorsun söylemek istediğimi gayet net açıkladım ben yukarıda.Tabi sende haklısın orası ayrı.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
quote:
quote:
emre hangi konuda haklı.
Dostum konuyu başka yere çekiyorsun söylemek istediğimi gayet net açıkladım ben yukarıda.Tabi sende haklısın orası ayrı.
Ben konuyu başka yere çekmiyorum direk olayın gelişimine ve sonucuna parmak basıyorum. Tek ve son bir cümle kuracağım sana. Emre'nin kaptan olduğu Milli takımın yanında senin tabirinle "köy kahvesi" masum kalır. Bunda hemfikiriz sanıyorum. Anlatmak istediğim de bu zaten.
Cuma günü Burak ve Selçuk takımlarında maça çıkarsa anlarım ki Emre ve Volkan sonuna kadar haklı.İkiside bu sezon kaç kuruşluk top oynuyor ki milli takımı çocuk parkı mı zannediyorlar.
Selçuk'u severimde Volkan'ın Burak'ı tokatlaması çok iyi olmuş.
hiç sevmem burak denen karaktersizi
volkan ve emreden ne beklersinki fenerbahcede farklı oynayıp milli takımda nasıl oynadıgı belli volkanın volkanda kabadayılık yapacagına bıraz futbolunu oynasın şikecilerdende bu beklenir
quote:
Orijinalden alıntı: mert_elano
volkan ve emreden ne beklersinki fenerbahcede farklı oynayıp milli takımda nasıl oynadıgı belli volkanın volkanda kabadayılık yapacagına bıraz futbolunu oynasın şikecilerdende bu beklenir