Şimdi Ara

Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar Kadro Dışı Bırakıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Raz Muay

quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Kulübe yakın bir arkadaşım bunların neden kadro dışı bırakıldığını anlattı.

Volkan gidip kovulan antrenörlerle iş çevirip medyaya takımın içinde ne varsa anlatıyormuş. Yaptıkları hesap ise Cocu kovulacak, Aykut Kocaman geri gelecek. Takım içinde örgüt kurmuş herif. Aatif ve Dirar ise Valbuena, Ayew, Slimani, Benzia'ya genel olarak hocayı kovduracaklarını ve plana dahil olmalarını falan söylemiş. Cocu fazla disiplinli ve oyunculara kafasına göre iş yaptırtmayacağı için istedikleri gibi at koşturtacakları ortam istemişler. Bahsettiğim oyuncularıda işe dahil etmek istemişler. Konudan Cocu ve Comolli haberdar olmuş ve Ali Koç'a gitmiş mevzu. Bu olay Eylül ayının başlarında oluyor. Ali Koç başta olaya pek ihtimal vermemiş ama kendi bir araştırma yapmış ve doğru olduğunu görmüş. Dergide bunu açık açık söylemiş ve şimdide gereğini yapmış.

Sezon başında "vefa" diye Volkan Demirel ile sözleşme imzalatan adama yaptıkları şeylere bak. Ali Koç iyi niyetinin kurbanı olmuş resmen. Lobici kim varsa kapının önüne koyulmalı. Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir.

Tamamen atmasyon. Volkan medyaya takım içinde ne varsa anlatıyormuş peki medyaya yansıyan bir şey var mı? Yok.
    Atıf dırar yeni transferleri ayartmaya çalışıyor. Bu da saçma atıf ve dırarın takıma oyunculara etki edebilecek kapasitede değiller.

Alıntıları Göster
    Medyaya yansıyan birşey yok mu? Ersun Yanal'ın ses kaydını ben mi aldım? Cocu içeride ne yaptıysa medyada haber oluyor. Ne boş beleş yazıyorsunuz yahu!

Aatif ve Dirar ile beraber bot bağlamışsın anlaşılan. Savunduğu argümana bak . Kapasitede değillermiş. Hayatında bir kere bile görmediğin adam hakkında kendisinden bile fazla bilgi sahibi olmak ancak sizin gibilere yakışır.

Bir tane kıçı kırık, hizipçi ve yalaka bir oyuncu kadro dışı diye Fenerbahçe'yi ne hale çevirdiniz. Kim yahu Volkan? Ne vermiş bu kulübe? Ettiği şampiyonluklar, yediği onlarca hatalı gol, verdiği demeçler yüzünden ortalığı kızıştırmalar... kendinize gelin artık.

Benim bu yazdıklarımı onlarca gazeteci dün canlı yayınlarda söyledi zaten. Volkan efendi arkasına destek alıp Cocu'yu kovdurmak ve Aykut Kocaman'ı başa getirmeye çalışmış. Ona buna posta koymuş. Taraftardan tepkiyi yiyince Comolli'ye ağır çıkışmış.

Sadece Comolli olayından dolayı kadro dışı diyorsanız yanılıyorsunuz. Fenerbahçe Dergisi, Ekim ayı sayısında zaten Ali Koç sinyal vermişti ve o röportaj yapıldığında Rize maçı oynanmamıştı. Azıcık kafasını çalıştıran adam zaten bunları çözer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkstrom -- 6 Ekim 2018; 15:46:2 >

• The souls migration kullanıcısına yanıt
    O hesapla gidersek Alex'in bireysel çabasıyla şampiyonluk getirdiği sezonlar da var

Ersun Hoca'nin soyunma odasında bir konuşması vardı:

S...mde değil Fenerbahçe ama siz çıkıp oynamak zorundasınız diye fırça çekiyordu bunlara .Bu konuşmayı kim kaydedip servis etti çok tartışılmadı ama belli değil mi sence ?

Sevmesin kulübü doğru düzgün kaleci olsun.

Ali Koç durduk yerde böyle birseye izin verir mi sence ?

Demek ki elinde güçlü kanıtlar var .

Şu da olabilir:

Ötekilere gözdağı vermek adına Volkanla anlaşılmış olabilir

Düşünün Fb de topcusun 17 yıllık adamı harcamış yönetim. Ister istemez itici bir etkisi olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkstrom kullanıcısına yanıt
    Cocu içerde ne yaptı haber oldu acaba? Uzun zamandır spor basınını takip etmiyorum özellikle aspor izlememek için takip etmiyorum. Cocunun hangi yaptığı dışarı sızdı acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allizzwell27 A kullanıcısına yanıt
    volkan konusuna takılmamak lazım. alex nasıl gitti ise volkan da gider bir başkası da. sonuçta bu bir intikam meselesi olamaz olmamalı da. cezanın bir sebebi vardır. benim derdim comolli. cocu benim için bir şamar oğlanı. tekmeyi yiyecek olan ilk ve tek adam. comolli ise ali koç' un saçlarını daha da çok ağartacak takımın bu gidişatıyla. forumları geziyorum da gözüme bir yazı ilişti uludağ sçzlükte iyi güldüm.

"kadıköy’den geçmeye korkuyoruz bizi de satacak diye. umarım kalan sürede gidenlerin yerini doldurabilir, yoksa kendini de satsın."

yazmadan geçemeyeceğim yorum bakar mısınız bence mükemmel..

"wilshere şimdi londra’da lan beleşe kebap pide yedik döndük, fabian da frankfurt’ta ücretsiz check up yaptırdık diye purosunu yakıp vizyonculara gülüyordur. 1.500 futbolcu izleyen comolli’nin transfer şovlarından bazıları; tolga ciğerci, 2.5 ay boş gezen reyes, dünya kupasında forvet sıkıntısı yaşayan ülkesinin milli takımının formasını bir kez bile giymemiş frey, satılan ön liberonun yerine alınan ön libero jailson, koşamayan ayew, milli takıma bile çağrılmayan 30 yaşındaki harun.."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 6 Ekim 2018; 22:33:40 >

• keşke en baştan tam bir yenilenme yapsaydı ali koç. bu durumdan daha kötü olamazdı. kimse de sesini çıkarmazdı. kendi hatasını bu şekilde telafi ediyor desem bir türlü, demesem iki türlü. hem kendine zarar hem futbolcuya zarar hem taraftara zarar. cocu' ya da çok yüklenildi. sadece ali koç değil fenerbahçe kongre üyeleri de en az ali koç kadar kabahatli. gs kadar bir iş yapamadılar. herkes sus pus olmuş. sadece taraftar birbirine laf yetiştiriyor.
  • bilmiyorum ben tek miyim bunu düşünen ama

bunların arkasında azizin parmağı olabilir. sırf Ali Koç u milletin gözünden düşürmek için takımın içinde fesat çıkarmaya çalışmış olabilir. ben şahsen beklerim. her şeyi yapar o adam
  • Bu FB taraftarı kadar maymun iştahlı, birinden soğumaya, nefret etmeye bayılan bir taraftar topluluğu görmedim. Volkan'a her maç söven adamlar, Volkan kadro dışı kaldı diye kin kusuyor şimdi. Kimseyi dinleme Ali Koç. Hele FB taraftarını hiç.

Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın avanelerini bu takımdan sökene kadar devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz Muay

Cocu içerde ne yaptı haber oldu acaba? Uzun zamandır spor basınını takip etmiyorum özellikle aspor izlememek için takip etmiyorum. Cocunun hangi yaptığı dışarı sızdı acaba.
    Ali Koç'u dinlediysen cevabı net şekilde söyledi. Bilgiler dışarı sızıyor. Ben sadece önemsiz magazin haberi sızdırılıyor diye biliyordum ama taktik, veri ne varsa sızıyormuş.

Yazık... koynumuzda yılan beslemişiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Ali Koç'u dinlediysen cevabı net şekilde söyledi. Bilgiler dışarı sızıyor. Ben sadece önemsiz magazin haberi sızdırılıyor diye biliyordum ama taktik, veri ne varsa sızıyormuş.

Yazık... koynumuzda yılan beslemişiz.

Evet yazıklar olsun Aykut kocaman bitti artıkları başa bela oldu. Adamlar öyle çalışma planı yapmış ki futbolcuları idmanlara yorgun çıkartıyormuş sürekli.
    Volkan Demirel.de sızdırma vs yok yalnız sivri dilinin bedelini ödemiş birazda kendisi aramış gibi bu cezayı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Volkan ne rezil bir insan yahu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.